Konečná nominace Pobřeží slonoviny na APN

29.12.2014, 20:12
Aktuality
Konečná nominace Pobřeží slonoviny na Africký pohár národů 2015:

Brankáři: Boubacar Barry (Lokeren), Sylvain Gbohouo (Sewe Sport), Sayouba Mande (Staebek).
Obránci: Jean-Daniel Akpa Akpro (Toulouse), Serge Aurier (Paris Saint-Germain) Eric Bertrand Bailly (Espanyol), Wilfried Kanon (ADO Den Haag), Sakia Tiene (Montpelier), Kolo Touré (Liverpool), Ousmane Viera (Rizespor).
Záložníci: Roger Assale (Sewe Sport), Serey Die (Basle), Ismael Diomande (St-Étienne), Cheick Doukouré (Metz), Max Gradel (St-Étienne), Cheick Tioté (Newcastle United), Yaya Touré (Manchester City).
Útočníci: Wilfried Bony (Swansea City), Seydou Doumbia (CSKA Moskva), Gervinho (AS Řím), Salomon Kalou (Hertha BSC), Junior Tallo (Bastia), Lacina Traoré (Monaco).

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Doplh11

Zajímalo by mě co tam dělá Seydou Doumbia když se mu nelíbilo že nebyl pozván na MS do Brazílie,a radši pak ukončil reprezentační kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Subre

tak se do toho vžij!! nebyl jsi nominován tak jsi uražený!! pak se ozve trenér jestli nepojedeš na ms kontinentu!! jak se zachováš???

Reagovat
JeséRodriguez

MS kontinentu

Reagovat
smazaný uživatel

Třebaže to bylo jinym trenerem

Reagovat
Mr.Mike

jako každej rok za poslední léta favorit

Reagovat
STR

Ten útok luxus.

Reagovat
Furia Ceca

Gervinho jede taky? Tak to se AS může se Scudettem rozloučit.

Reagovat
smazaný uživatel

chybí boka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele