Konec sezony pro Andradeho?

24.09.2007, 08:36
Aktuality
Juventus včera sice vydoloval bod ze hřiště lídra italské Serie A římského AS, přišel však o Jorge Andradeho. Portugalský stoper si na začátku druhého poločasu vážně poranil koleno a letošní sezona pro něho dost možná skončila...

"Obávám se, že si přetrhl vazy v levém koleně. Podobné zranění prodělal již dříve. Otáčel se a noha se mu zachytila. Je neutěšitelný," popsal své a hráčovy pocity těsně po utkání trenér Juventusu Claudio Ranieri.

Bývalého obránce Deportiva La Coruňa nyní čeká operace a následně minimálně šestiměsíční přestávka. Zpět na hřišti by se podle prvních odhadů mohl objevit v dubnu, pravděpodobnoější je však varianta, že svůj další mistrovský zápas odehraje až v sezoně 2008/2009. V tom případě by s definitivní platností mohl již teď zapomenout na start na evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
M11

tohle je hodne spatna zprava... ikdyz jeho vykony nebyli zatim nijak oslnive verim ze by byl casem dulezitym clankem... Brzke uzdraveni Jorge... bude te tezke nahradit...

Reagovat
HOST*mysman

Kazdy zraneni je spatna zprava.Nevim jak ostatnim,ale tudle sezonu se mi zda ze tech zraneni je nejak hafo moc...

Reagovat
Kily

Andrade má fakt smůlu. Kdo ho může nahradit? Vlastně jinak, jak jsou na tom s výkonností Boumsong (po zranění) a Legrottaglie. Mně teda tihle dva nepřijdou jako fotbalisti, co by měli na to hrát za Juventus. Renieri asi moc možností mít nebude, do středu by mohl časem Grygera, to ale až za dva zápasy, kdy si disciplinární trest odpyká Zebina.

Reagovat
smazaný uživatel

Zebina - Grygera - Criscito - Chiellini

Birindelli - Boumsong - Legrottaglie - Molinaro

Jiné možnosti nejsou. Jinak Pepe na měsíc mimo, Chivu taky, Andrade koleno, jedinej Milito je ok, Barca koupila fakt dobře.

Reagovat
HOST*

nebo Chiellini na stopera...

Reagovat
HOST*

nebo Chiellini na stopera...

Reagovat
smazaný uživatel

kurva... ja to videl nebylo to videt tak moc jako u owena na ms ale taky mu tam to koleno zustalo vazy ty sou hned a hoji se to sto let... to je v prdeli

Reagovat
HOST*

Pane boze proooooooooooooooč

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele