KOMPANY: JSEM ZPĚT

17.07.2007, 13:37
Aktuality
Musel čekat osm měsíců, nyní se konečně dočkal - Vincent Kompany se vrací na zelené trávníky. Ta velice dlouhá přestávka mu jenom přidala chuť do fotbalu a belgický fotbalista se již těší na start nového ročníku německé nejvyšší soutěže...

"Chci hrát na samotné špičce. Pokud bych nesnil o tom stát se šampionem, potom bych nikdy nedosáhl svého cíle," hlásí Kompany.

"Chci ukázat, co všechno umím. Mým cílem je být v sestavě pro otevírací zápas. Psychicky jsem připraven na tři sta procent," dodává fotbalista Hamburku.

21letý obránce přišel do Hamburku před rokem z Anderlechtu za osm milionů eur jako náhrada za Daniela van Buytena, jehož zlákal mnichovský Bayern. První sezona v Německu se pro Kompanyho brzy změnila ve zlý sen. Belgičan odehrál pouze šest utkání, poté si vážně poranil Achillovku a přišel o zbytek sezony.

K dalšímu utkání pak nastoupil před týdnem, kdy se na hřišti objevil během přátelského utkání mezi Hamburkem a jeho rezervním týmem. Pro Kompanyho to mohl být zároveň jeden z posledních zápasů za HSV, médii již probleskla informace o zájmu manažera Liverpoolu Rafaela Beniteze.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*

trdlo

Reagovat
HOST*

I'm 1st

Reagovat
HOST*Quaranin

Trdlo mas v trenach.nezavid...

Reagovat
HOST*

a co bych jako měl závidět???

Reagovat
HOST*Quarani

Nechapu tvuj nesmyslny text (trdlo) tohle opravdu vypovida o tvem IQ

Reagovat
smazaný uživatel

Benítez je koukám dost nenasytný...

Reagovat
HOST*Quaranin

To jo no.Liverpool bude hodne silny.Navic ziskal mojeho nejoblibenejsiho hrace Fernanda Torrese.To bude kanonyr.A spoustu dalsich.Chelsea bude tento rok treti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele