KOLLER MÁ VÁŽNĚ PORANĚNÉ KOLENO

24.09.2005, 19:41
Aktuality
Českou fotbalovou reprezentaci v posledních měsících pronásledují zdravotní potíže a dnešní den toto "pravidlo" pouze potvrdil. V bundesligovém zápase na půdě Mohuče si totiž útočník Borussie Dortmund Jan Koller přetrhl přední křížový vaz v koleni a podle prvních zpráv bude mimo hru minimálně šest měsíců.

Osudnou se rodákovi ze Smetanovy Lhoty stala 64. minuta a v ní střet s Manuelem Friedrichem. 32letý fotbalista zůstal ležet na trávníku a po chvíli byl odnesen na nosítkách do útrob stadionu. První diagnóza je drsná a jasná zároveň – přetržený přední křížový vaz a minimálně půl roku bez fotbalu.

Celá situace je pro český fotbal o to nepříjemnější, že se blíží rozhodující duely v bitvě o postup na světový šampionát do Německa. Již za dva týdny hostí tým vedený Karlem Brücknerem Nizozemsko a o čtyři dny později pak nastoupí ve Finsku, Koller však ani v jednom z těchto duelů na trávník nevyběhne.

Pro český národní tým není Kollerovo zranění jedinou ránou do vazu. Po obnoveném zranění kotníku totiž stále ještě není zcela fit obránce milánského AC Marek Jankulovski a v pořádku není ani Vratislav Lokvenc ze Salzburku. Nejistá je i situace ohledně formy Karla Poborského, který byl "vyhnán" ze Sparty a zbytek letošního kalendářního roku dohraje v druholigových Českých Budějovicích.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takže to údajně není jistý, jsme se dozvěděl, teprve se uvidí...

Reagovat
Mr.Jindros

Je čas udělat MS pápá...

Reagovat
Shevchenko

a je to v.... píííčííí

Reagovat
HOST*Meat

Jsem zvědav kdo Kollera nahradí? Jun na reprezentaci nemá, Lokvencovi se povede každý pátý zápas...Takže je tam Baroš osamocen.

Reagovat
Jajinek

Nebudu tvrdit ze je Vrata borec ale kazdej patej zapas Posledni dobou hral v narodaku skvele...v Makedonii, proti Finsku, oba proti Andorre...bohuzel se potom zranil...utok Lokvenc - Baros bych prezil...Jen ne toho kokota Juna..(co takhle Sverkos?..Bednar...?)

Reagovat
HOST*Andrea

Tak je to jiste, zitra operace Janova kolena. Drzme pesti, at si na ta posledni leta fotbalu aspon zahraje. Skoda na kvalifikaci - Meda, Poborak, Jankulovski - duleziti hraci. Snad tu kvali jako tym houzevnate za Kollera, Medu, Jankulovskeho zvladneme!!! Treba to bude prekvapeni. Nizozemci to treba podceni!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele