KOLEM VIEIRY OPĚT RUŠNO

10.07.2005, 12:52
Aktuality
O kapitána londýnského Arsenalu Patricka Vieiru se živě zajímají dva velkokluby. Juventus Turín už učinil první nabídku, druhým zájemcem je Real Madrid. Bílý balet byl k získání Vieiry velmi blízko už loňské léto, ale hráč si přestup na poslední chvíli rozmyslel.

29letý Patrick Vieira má na Highbury smlouvu do léta 2007 a v Londýně se mu líbí, ale pokud za něj Arsene Wenger dostane odpovídající odstupné, francouzský reprezentant se nejspíš bude stěhovat.

Jako hlavní adept na získání Vieiry se zatím jeví Juventus Turín. Jeho zástupci už podnikli výpravu do Londýna. Sami sice tvrdí, že si jeli přátelsky popovídat s manažerem Arsenalu, ale skutečnost bude pravděpodobně jiná. Mají totiž zájem o dva Kanonýry, Roberta Pirese a hlavně Patricka Vieiru.

Juvetnus už londýnskému klubu udělal za Vieiru první nabídku, která byla zamítnuta. Jednalo se o zhruba pět miliónů liber a záložníka Stephena Appiaha. Juventus se podle všeho nechce pouštět do finančních závodů a za Vieiru údajně nabídne maximálně dvanáct miliónů liber. Pokud by ale Arsenal akceptoval ještě hráčskou náhradu, mohla by se hodnota transferu vyšplhat na požadovaných patnáct miliónů liber.

Podle posledních zpráv navíc do hry vstoupil další silný hráč – Real Madrid. Přestože Bílý balet už střed zálohy vyztužil uruguayským reprezentantem Pablem Garciou, zajímá se i o Vieiru. Florentino Perez totiž touží přivést dalšího z "Galacticos".

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (109)

Přidat komentář
HOST*Nawri

jako defensivni posilu bych videl prichod Vieri do realu jako nejmastnejsi ne ze bych nebyl spokojen s vykony Gravessena ale Viera je podle me na post DMC noblesnííí . A neni vubec drahej !

Reagovat
HOST*

Patrick musí zůstat u Gunners protože je to jeden z nejlepších středopolařů na světě!!!!!! Mimochodem jsem fanda nejlepšího klubu světa!!!!!!!!!!!Gunners!!!!!!!!Gunners!!!!gunners!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Nawri

tak nadpis nevysel

Reagovat
HOST*Andy

Real snad nemyslí na sportovní úspěch, ale jenom na to, aby si je fotbal. veřejnost zapamatovala jako Galacticos. Naco kupovat Vieiru, když mají sice méně uznávaného, ale minimálně světového Gravesena. Koupili i Garciu, spis by potrebovali playmakera. Nefandím jim, ale toto nechapu.

Reagovat
HOST*Oilman

can't agree more

Reagovat
HOST*Andy

Jeste chci poukázat na vaše příspěvky. Upřímně, je to nuda. Samý Real a Barca. jakoby ani jiný klub neexistoval. A ty kachny, co tu plodíte. Hrůza. Jooo, chce to trochu kreativity.

Reagovat
HOST*

Cos tim jako myslel?

Reagovat
HOST*Andy

No, ze se vaše témata ubírají pouze směrem Real, Barca. Co tak pročítám, tak se tu oběvují jen drby o těchto velkoklubech. některé příspěvky jsou solidní a objektivní, ale jinak jako bych četl Bleskfootball. A někteří tu fotbalu rozumí tak na 5%.

Reagovat
Kily

tak jestli chceš, tak napiš webmasterovi a zkus něco napsat sám

Reagovat
HOST*Andy

Sorry, ale ja nepotřebuju psát, mně stačí když semtam přihodím nějaký svůj poznatek do těch vaších diskuzí.

Reagovat
antimadrista

A co jako? Prostě je tu nejvíc fanoušků španělska, to snad vadí?

Reagovat
HOST*Andy

No vždyť říkám, že si až moc zaujatý. Každý názor dobrý názor, ne?

Reagovat
HOST*Andy

Je tu mrtvo. Asi budu muset přidat nějaký příspěvek. Tento týden mě zaujaly posily Atlétika. Uvědomil sem si, že rival Realu přemýšlí o hodně chytřeji. Třeba takový Maxi, ten se uplatní. Když kádr udrží, tak bude pro nastávající sezonu Atlétiko mým černým koněm La ligy.

Reagovat
HOST*Oilman

Jeste prijde Martin Petrov a Atlético nebude muset zůstat jen u tvého "černého" koně, ale jasni adepti na fotbalovou evropu pro pristi sezonu...atléticu fandím odjakživa, v dobrém i ve zlém, ale teď to konečně ti kluci madridští rozjíždí ve velkém...Atlético rulez

Reagovat
HOST*Andy

Ja jsem taky fanouškem Atlétika, sice zatím jen tak dva roky. Trochu mě mrzelo jak před každou sezonou vyhlašovali jaké mají ambice a pak klidný střed tabulky. Ale teď jsem si jist, ze to bude ono. Zatím podepsali samé skvělé hráče. Bude jen na nich jak si povedou. Ale každopádně se těším jak proženou Galacticos a ty namyšlené floutky z Nou Campu.

Reagovat
HOST*Oilman

Mozna prijde i Luciano Galleti ze Zaragozy...jooo, letos to bude jiný seriál

Reagovat
HOST*Andy

Jo to jsem taky zaslechl. Dobrá zpráva, Galletiho uznávám. Nevím nic o golmanech, Leo Franco je super, ale přijde někdo?

Reagovat
HOST*Oilman

asi ne...vsak Leo Franco je skvely, dvojku bude dalat zase mlady Cuellar...Bianchi jim vnuti svuj efektivni,utocny styl hry, s kterym vyhral s Bocou arg.ligu a bude dobře

Reagovat
HOST*Andy

ATLÉTIKO!!!

Reagovat
HOST*Oilman

Koho by mělo podle mě ještě atlético koupit, je nejaky obránce na levou stranu, protoze kdyz ukoncil karieru Sergi, tak se to tam celou Ant.Lopez sam celou sezonu neubeha+kdyz se mu bude darit a dostane se zase do repre...

Reagovat
HOST*Andy

To je pravda. Levou stranu by mohli posílit, Sergi skončil právě když se to rozjíždí. Bianchi je dobrý trenér, když bude v přípravě cítit, že levého beka je třeba zdvojit, tak určitě něco vymyslí. V dobrou sezonu věřím i díky němu.

Reagovat
HOST*Oilman

jj, Bianchi je velky trener..on v argentine vyhral kazdy rok neco...bud arg. pohar, arg. ligu nebo copu libertadores...ve dvou letech 2000 a 2003 dokonce vyhral triple v argentine...vyhral s Bocou vse co se dalo. On to umi velice dobre

Reagovat
Xavi

Atletico jako každý rok spoustu změn, velká jména, ale já si radši počkám, protože všichni víme, jak to snima vždycky dopadlo...

Reagovat
HOST*Andy

Jen si počkej. Já jsem taky zvědavý.

Reagovat
HOST*RM

Sorry, ale Xavi má pravdu. Na konci sezony se budete zase držet mezi 5-10 místem.

P.S. Snad si toho Torese udržíte. Nechci aby šel do Barci nebo Chelsea a v Realu ho momentálně nepotřebujeme.

Reagovat
HOST*Andy

Však páté místo znamená pohárovou Evropu. Já bych byl s pohárem UEFA spokojený. Tým se musí ustálit. Viz Porto. Když bude Atlétiko trpělivé, můžou si zavzpomínat na slavnou minulost.

Reagovat
HOST*RM

To by mohli.

Reagovat
HOST*inkognito

Myslím, že Atletico s tím mužstvem (pokud příjdou ještě ty zmíněné posily) má určo na víc než na páté místo. Myslím že se klidně může měřit s Valencii nebo Villarealem. Jinak díky za to, že někdo konečné nadhodil jiné téma než je bitva dvou ,,nesmiřitelných´´ rivalů.

Reagovat
HOST*inkognito

Vždycky ne Xavi...

Reagovat
antimadrista

Já ti dám namyšlený floutky z Nou Campu

Reagovat
HOST*Andy

Samozřejmě , že namyšlený floutky z Nou campu. I když třeba takový Florentino Perez, Mourinho, Kluivert, Valdez atd. Ti se taky nechovají zrovna skromně.

Reagovat
HOST*Oilman

jsem rad, ze tady mam spojence

Reagovat
HOST*olda

Tak tak espe liga bude letos ještě zajímavější než loni.

Reagovat
HOST*Andy

Ale jinak jsou tyto stránky v pohodě. Autoři článků ví o čem píšou a jejich informace jsou docela čerstvé. Jenom ty diskuze trochu pokulhávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Vieiru jsme potřebovali loni, letos POTŘEBUJEME Ballacka!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda.Máme Gravesena,Garcíu a teraz ešte Vieiru? Aj keď je dobrý,teraz nie-zato ten Ballack,ten by bodol.

Reagovat
HOST*adam

S Andym naprosto souhlasim. Sem fanouskem Realu a sem rad, kdyz si o nem neco prectu, ale souboj RealxBarca se objevuje temer ve vsech clancich, ktere s tim vubec nesouviseji. Informacni hodnota nekterych prispevku (pozor: NEKTERYCH) je opravdu miziva. Diskuse je dobra vec a melo by se diskutovat. Melo by to ale bejt k veci a pokud mozno bez sprostych slov. A pak uvidite, ze se pridaji i dalsi fanousci, ne zatizeni La ligou.

Reagovat
HOST*PhilipeMex

Koukam to koukam...Zajimave nabidky ucinili agenti z mestecka zvaneho Turin...Zase aby se tak nepredali za Patricka...Jsou vetsi drici na jeho postu kteri umi stejne jako on a maji mensi trzni hodnotu...Ach co to bude za Real kdyz jim bude chybet takovy tip hrace jako je P.Vieira...Galaktikos to co maji a moc nepredvadeji...

Reagovat
smazaný uživatel

ja som za to aby viera ostal v arsenale

Reagovat
HOST*Andy

Jasně, máš pravdu. Arsenal, to je taková francouzská rodina. Myslím, že v jiném klubu by si hůř zvykal. Ale co můžu vědět. Vieira je 100% profík.

Reagovat
HOST*R+R

Měl přijít před rokem, když jsme ho potřebovali. Teď už je nám zbytečný. Navíc by stál pěkný balík. Takže ruce pryč!

Reagovat
smazaný uživatel

myslis do realu ze?!neviem nemate tam malo tych hviezd? neviem ale tato politika sa mi nepaci ale nic stym nenarobim

Reagovat
HOST*burák

Teď sem čet že Real chce Xaviho, ale to bude asi kachna

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite..ale chciet mozu

Reagovat
HOST*denis novis

ale byla by to nádhera. jéééééé

Reagovat
Xavi

Reagovat
HOST*inkognito

Se nesměj a bal kufry kamaráde

Reagovat
HOST*Tomik10

Sakra nechte nam ho........jaky budeme mit pak defenzivni založniky

Reagovat
HOST*Henry

Vieira podle mě zůstane, je to borec

_______________________________

http://www.arsenalfc.wz.cz - nejlepší web o nejlepším fotbalovém klubu na světě

Reagovat
HOST*RM

Jsem si četl, že Vieira by šel radši do Realu než do Juventusu.

Reagovat
HOST*DonPsycho

Od juve to je dobrej tah jestli ho koupí.Protože Emerson potřebuje spolehlivého partáka za sebe aby se mohl věnovat více ofensivě i když to není vyloženě ACM.

Reagovat
HOST*peca

Vieirovi není 29, to za prvé a za druhé ty částky, které jsou v článku uvedené jsou směšné. Pochybuji, že by kapitána a duši týmu prodali za takové směšné částky když už v minulosti odmítli nabídky mnohem vyšší. Vieira z Arsenalu neodejde, to by museli zaplatit pořádnej balík- podle mě takových 30mil liber.

Reagovat
HOST*rominho
Reagovat
HOST*crocker

A kolik mu tak asi je, ty chytráku?

60? ne, to fakt ne

Reagovat
HOST*stam

arsenal ho len tak za lacno nepusti...je to kostra tymu...a ja byt Vierou urcite by som do shitneho Realu neisiel

Reagovat
HOST*RM

Já si myslím, že by do Realu šel, pokud by ho Arsenal nechtěl. Skoro každý hráč by si přál hrát za nejslavnější klub v Evropě.

Reagovat
HOST*Peca

Sorry, tak je mu fakt 29, pokud tedy ofic. str. nelže, což asi ne. 2 roky sem mu ubral. Stejně si myslím, že nepůjde.

Reagovat
HOST*

v poho

Reagovat
HOST*crocker

taky si myslim že nepujde, to předtim sem psal takyjá

Reagovat
HOST*azulgrano

myslím, že Vieira už není perspektivní hráč, já bych do něj neinvestoval

Reagovat
HOST*rominho

Davids ma 32 a stale ma co ponuknut ked maju v reale gravesena tak to vidim z ich pohladu na dalsi zbytocny a nepremysleny nakup

Reagovat
HOST*Nawri

Real Vieru nepotrebuje ale za ty penize si myslim ze by to zas tak spatnej nakup nebyl ale radsi at ty penize prihodi k tem ostatnim a koupi adriana

Reagovat
HOST*rominho

este nekupili Robinha a uz chces Adriana?

Reagovat
HOST*Nawri

jj

Reagovat
HOST*RM

Já chci letos Robinha. A Adriana až příště (za 2 roky?) jako náhradu za Ronalda.

Reagovat
HOST*gunner

prej zůstává!!!!!!!!!!!!!!!jo

Reagovat
HOST*RM

Prej????

Tak to nic neznamená.

P.S. Z kama to máš?

Reagovat
HOST*Fabregas

Vieira je zradce

Reagovat
HOST*Desteros

Tak Adriana podle mě Real nekoupí. Určitě Vieira by byl dobrej nákup Gravesen je proti němu nic a Vieira je jeden z nejlepších záložníků

Reagovat
smazaný uživatel

Chcem oživiť toto prestupové "uhorkové" obdobie jednou krátkou úvahou.

Všimol som si,že v poslednej dobe pán Abramovič dosť zaťato bojuje o príchod aspoň jednej superhviezdy.Svedčí o tom aj posledná ponuka za Ronaldinha /ktorá podľa mňa hraničí so zdravým úsudkom-veď si len uvedomme,čo všetko sa dá vyriešiť sumou 100 mil.eur alebo možno i viac či už vo športe alebo trebárs v humanitárnej oblasti /.A to nebola prvá taká ponuka.Toto leto chcel už viac špičkových hráčov a pod 50mil.eur ani nešiel.Ani jedného fakt hviezdneho hráča nezískal.To ma priviedlo k myšlienke,či nejde zo strany ostatných klubov o takú nepísanú ignoráciu tohto Rusa a jeho klubu.Veď si to uvedomme,prečo by mali svorne odmietať ponuky takých závratných súm,zvlášť,keď niektoré ich dokonca potrebujú!

P.S. : Paradoxne k tomu vyznieva správanie Mourinha,ktorý sa tvári absolútne pokojne,ako by sa ho tieto veci ani netýkali.Je to preto,že si je tak istý svojimi schopnosťami,že dokáže aj z tohto kádra spraviť top team sveta?Alebo je to preto,že mu doterajšie posily naozaj stačia?

Čo si o tom myslíte?

Reagovat
Xavi

100mil.eur??? Abych ti odpověděl tak by mě nejdřív zajmalo kolik z těch avizovaných nabídek Chelsea skutečně učinila? Protože v přestupovém období se oběvuje jedna kachna za druhou a my fanoušci můžeme je těžko vědět jak to doopravdy je... jinak teda pokud budeme ty nabídky brát vážně, tak je jen dobře, že hráči typu Shevcenko, Ronaldinho... takové nabídky odmítají. Né vždy jsou peníze na prvním místě a zmiňovaní hráči určitě zabezpečení jsou, pak jsou tu fanoušci, kteří by jim asi přestup neodpustili, dále taky určitě hraje roli aklimatizace a anglická liga (upřímě řečeno Ronaldinha si v ang. lize nedovedu ani představit - tomu by zlomili nohu hned při prvním venkovním zápase...)

Reagovat
HOST*azulgrano

Reagovat
antimadrista

Každopádně bych bral, aby ho kluby začali bojkotovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale vzhledem k věku Ronaldinha a Adriana ( tedy hráčů, za které nabízel Abramovič nejvíc ) se může očekávat, že za těch například deset let, co klidně mohou hrát, můžou tito hráči vydělat ještě větší peníze než těch 100 melounů.

Reagovat
HOST*astro

Vieira je ten nej DMC. musi zustat v arsenalu, je to jeden z piliru klubu !!! jestli prestoupi zabiju vas vsechny, fanousci Juve !!!

There's Only One Team In London !!!

Reagovat
HOST*Michal

Zidane se snaží přesvědčit Vieru, aby šel do Realu.

Reagovat
HOST*RM

Jen ať se snaží.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď je super,tak nie je treba-máme dvoch na jeho post-a dobrých.

Reagovat
HOST*RM

Jestli je za tu cenu co je tu napsaná... tož nekup to.

Jinak myslím že Gravesen a Garcia jsou si tipově podobní- tvrdý čistič a rozražeč protivníkových útoků. Naporoti tomu Vieira umí něco vymyslet i směrem dopředu. I když je pravda že bychom se teď měli především soustředit na Robinha a nějákého obránce.

Reagovat
Xavi

Vieira je hlavně (a to tu nikdo k mému údivu nevzpomněl) zkratový hráč!!! Nad jeho brutálními fauly se mi zvedá žaludek!!! A těch červených co už dostal...

Reagovat
HOST*Michal

Mám ho i tak určitě radši než Van Nisterloye.

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho už je zúfalý-dokonca sa chce vzdať 7 mil.,aby ho pustili.Ale ten Teixeira bude asi pekný tvrďas-toho to absolútne nezaujíma,on chce svojich 50mil. a hotovo. Keby to bolo u nás na Slovensku,tak bych to chápal ako pokus preprať čo najviac peňazí,ale tu sa to nedá / aspoň myslím / No uvidíme...

Reagovat
HOST*Michal

Když hráč tak moc chce do nějákého týmu, měli by ho pustit. Což nakonec podle mě stejně udělají .

Reagovat
Mr.Jindros

Ve třinácti moc Juvefanům neublížíš.

Reagovat
HOST*RM

Španělská kina se připravují na nápor fotbalových fanoušků. V úterý byl totiž oficiálně představen film o nejslavnějším klubu světa Realu Madrid. Ve snímku nazvaném Real ve filmu zazáří současné hvězdy "bílého baletu" David Beckham, Zinédine Zidane, Ronaldo a Raúl, a také legendární Alfrédo di Stéfano, kteří jsou protagonisty krátkých fiktivních příběhů.

Real se tak stane prvním klubem, jenž inspiroval filmaře ke vzniku celovečerního filmu. Ten trvá symbolicky stejnou dobu jako fotbalový zápas, tedy 90 minut.

Reagovat
HOST*cracker

Tak Vieira už je v Juve (zatím neoficiálně). To je docela zajímavý přestup.

Reagovat
HOST*RM

Na některých stránkách se píše že to ještě může zvrátit Real pokud rychle předloží nabídku.

Reagovat
HOST*RM
Reagovat
HOST*RM
Reagovat
HOST*Michal

Nechápu proč ho chtějí, když Juve má Emersona a Real Gravesena. Ovšem to bych mohl říct i o Essienovi, který možná bude konkurentem Makeleleho.

Každopádně bych byl radši, kdyby šel do Realu, protože si myslím, že tam lépe zapadne.

Reagovat
sansiro

Zaloha Emerson, Vieira, Camoranesi a Nedved Vzdyt to jsou sami drici. Uz se nebude hrat 1:0, ale 0:0 kazdy zapas.

Reagovat
HOST*rominho

no zeby Camoranesi bol nejaky dric.mozno je ale smerom dopredu ma uzasne schopnosti.Vieiera a Emerson budu vstrede s tym, ze budu sa starat o defenzivu a Emerson bude trochu aj ofenzivnejsie ladeny a Nedved a Camoranesi budu mat uplnu volnost. podla mna to maju dobre vymyslene a tymy ako Juve a AC Milano su tak uspesne hlavne preto, ze maju hru vyvazenu tym, ze sa skoro cela zaloha zapaja do defenzivy a tym je problm im dat gol a v utoku sa spoliehaju na skvele vykony utocnikov a na nejake standartky.

Reagovat
HOST*rominho

nie je potrebne dat za zapas pat golov, ale dolezitejsie je dat o jeden viac ako super

Reagovat
sansiro

Presne tak. O to jim hodne jde.

Reagovat
HOST*rominho

som fanda barcelony, ale niekedy sam som proti tomu, ze vedu dva nula a stale a stale utocia a chcu dat dalsich pat. niekedy nie je zle dat dva gole a trochu sa stiahnut a neutocit s 8 hracmi ale len s 5. casto sa totiz stava, ze vedu dva nula, ale super da po brejku do otvorenej obrany nejaky gol, potom dalsi po nejakej haluzy a Barca zacne byt nervozna. Ac milan a juve to hrajupremyslene. ani utok ani obrana,ale nieco medzi tym. snazia sa dat gola a ak ho daju tak to potom vzadu ztvoria a hraju na brejky a hraci typu Shewa sa vedia presadit do otvorenej obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Chcem sa ťa opýtať trochu od veci: diskutoval si včera alebo predvčerom na futbal.sme k Petržalke? Bol tam nejaký rominho,ale nevedel som,či si to ty.Ja som tam bol náhodou,lebo som bol zvedavý,čo po takej blamáži napíšu.

Reagovat
HOST*rominho

ano preco sa pytas? bol sm to ja a riadne som bol nasraty. Slovenske tymy chcu hrat ligu majstrov s najvacsimi klubmi sveta a posratych Kazachov nevedia porazit. je mi jedno aky maju ty ci kazachi rozpocet, ale v lige majstrov by sme dostavali 5kuskove prideli. najviac ma sere na tom, ze aj ked je cely slovensky futbal v riti tak to je stale horsie a horsie. Kedysik inter prehral s Lyonom o gol. Petrzalka a Puchov remizovali s Bordeux a Barcelonov aj ked to boli zapasy ake to boli ale aspon dali do toho vsetko a hraci ako Breska podali zivotny vykon a teraz sme kde > budeme chodit si robit hambu na vychod kde si nas dokoncia stale milia so slovinskom. boze to je hanba.ja by som bol najrdsej keby sa vsetken futbal an slovensku zrusil. aj tak sa to nevie robit a kluby su len a len v strate a ziju od sezony po sezonu. radsej by som tie peniaze investoval do hokeja alebo inych sportov,lebo tie maju aspon ake take meno.

Reagovat
smazaný uživatel

Pýtal som sa len tak,pre zaujímavosť.Ináč máš pravdu,je to hrůza,na to sa nedá pozerať.Pozri,je ti poviem takto:ešte dva alebo tri roky dozadu / ja fandím Trnave / som bol aj s rodinkou prvých 9 kôl na každom našom zápase,aj vonku,dokonca aj v Košiciach,kde sme boli vtedy na dovolenke a boli sme na to hrdí,lebo z Trnavy tam nebol nikto,ani ultrafans.Chlapci hrali vcelku dobre,bojovali aj herne to nebolo zlé.Teraz by ma k tomu nedonútil nikto,pretože to isté som chcel spraviť na ďalšie sezóny a už po troch kolách by bolo zle od žalúdka,že v podstate skoro tí istí hráči nevedeli ani poriadne do lopty kopnúť.Trénujú oni vôbec??????Čo robia v tom tréningovom tábore????Však niektorí si nevedia ani loptu zastaviť!!!!!!!!!A technika v pohybe??? To ja si viem loptu lepšie prikryť a spracovať ako polovica Trnavy a to vôbec ale vôbec nepreháňam!!!!!!!!

Proste tragédia,už to pochopili aj ľudia a vôbec tam nechodia.Lempli sú to,tí hráči aj tréneri aj funkcionári.

Reagovat
HOST*rominho

a co ma sere totalne, ze stale hrajeme ten isty styl futbalu zalozeny na bojovnosti> lepsie povedane v lige staci mat trochu bojovnosti a ste majster a technicky futbal sa vobec nepreferuje. Preco nemame viac hracov ako Milan Ivana. myslim ze to nie je talentom ale skor vyberom hracov. sa mi tento styl futbalu hnusi. kazdemu ide len a len vysledok ale na slabu slovensku ligu , myslim tym aj mladez to staci. preto treneri radsej v mladosti uprednostnia hraca o hlavu vacsieho a ako mensieho a technickejsieho. Ja netvrdim, ze mame na to aby sme boli spanielsko aleb oine velmoci. ale na pozicii futbalovo mensich ale lepsich krajin by sme mohli nuz byt. Slovinci uz boli na eure i ms. lotysi, svajciari, atd..atd. a my stale v riti.

Reagovat
HOST*Andy

To máš pravdu,že ste v prdeli. Přeju Vám ať aspoň tu baráž vybojujete. tam se může stát cokoli. Malá útěcha: Naše liga je taky na dvě věci. Aspoň, že ta naše repre hraje svět. fotbal.

Reagovat
HOST*rominho

praveze ceska liga je super. mozno nie vysledkovo,ale aspon odchova nejaky ten talent a hned ide do zahranicia a tam moze napredovat a preto netazia vase kluby ale repre. u nas ked sa najde po 100 rokoch nejaky talent tak ide do ciech a tam sa uspokoji a uz nenapreduje. a este to, ze nasi hraci, o ktorych aj je v europe zaujem tak odchadzaju zo slovenska zadarmo. Szili nemeth. mal stat 3mega libier ale inter s nim ako blby nemal podpisanu zmluvu a isiel prec zadarmo. Oravcova cena este u nas bola 2mega usd. , klub mu dlzil peniaze a preto mohol odist zadarmo.atd.atd., skoda hovorit. je to uz naozaj trapne. bud ten futbal chceme robit alebo sa na to vykaslime. a jedna vec ktorej nechapem je> Contofalsky> v ceskej lige jeden z najlespich brankarov, momentalne sa onho zaujimal tusim Arsenal, takze svoju kvalitu ma aj ked sedei len na lavke. Zabavnik> vraj anjlepsi cuzdienc v bulharskej lige a najlepsi obranca zaroven. Varga> stoper ak mozem povedat velkoklubu, Mintal> 4 nasobny najlespi strelec ligy, ci uz v nemecku , slovensku. Vittek> mozno nedava gole ale na svete je malo hracov, ktory sa vedia tak polahky sami dostat do sance, ktoru si vytvoria a to treba vyuzit.KArhan> v drese Wolfsburgu odohral ako jediny vraj vsetky zapase. atd.atd., Preco nasa repre dosiahla hovno a nemozno tvrdit, ze to ze sme teraz druhy je nejaky uspech ked s Portugalskom doma sme ani neviem ako uhrali remizu a vonku sme im herne absolutne nestacili. uspech ani nepovazujem ked remizujeme s ruskom , ktore ma problemov viac samo so sebov ako s nami. ostatne tymi sa neoplati ani spominat. preco slovinsko kde hrali aj hraci , ktory hraju niektori len druhu rakusku ligu uz boli na ms a mi nie. ma to sere.

Reagovat
HOST*Fabregas

Zbláznil ses? Páta anglicka liga konference je lepší než naše první aspon to tempo hry je rychlejší a na každy zapas tam je skoro vyprodane česka je až 44 liga z 48 celkovych hodnocenych lig evropy no lllloooollll to snad neni mozne no rofl

Reagovat
HOST*rominho

jeziiiis. nevies ako to berem. na pomery slovenska je super.loooool. Sverkos, Baros, Vachosuek, Cech, Skacel, Rosicky, atd.atd.to su vsetk hraci tej mladsej genracie a vsetci su v zahanici a presadzuju sa. co sa tyka slovenska tak ti takych moc nevymenuj.teda asi ziadneho .

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, fakt neměj o naší lize zas takový mínění - jezdim ( teda spíš jezdil jsem ) na Slavii a to, co sem letos na těch 5-6 zápasech viděl, z toho se mi kolikrát chtělo zvracet. Snad jen ten Piták měl snahu a "pobavil" i Vlček, co ten zahodil, to nedokážu ani já a to sem mezi kámošema vyhlášenej palič Kdybys to, co si tady napsal v těch příspěvcích, řekl před 2-3 lety, kdy Slávku vedl Beránek, tak bych s tebou i souhlasil, to bylo dobrý období, přišli Piták, Vachoušek, Skácel a ta hra byla fakt nádherná, poprví sem v Čechách zažil mužstvo, který hrálo i pro oko diváka, jezdil sem tam co sem mohl a někdy i na venkovní zápasy když to bylo v dosahu. Ale dneska? Beránka nahradil ten debža Csaplár, no to bylo hovado, na ten fotbal se nedalo dívat, ale Csaplár byl furt chytrej jak televizní noviny, přitom jako samostatnej trenér nikdy nic nedokázal, ten libereckej titul přisuzuju z 85% Škorpilovi, to je PAN trenér. Navíc si přivedl to svý nesamostatný děcko Kolouška a jak to teď vypadá Dneska je tam Jarolím, tak to snad dá do kupy... A jiný týmy? Ty kapříky snad netřeba připomínat, ekonomická situace taky většinou nic moc, Spartě postavil stadion zločinec, tak si teda žije a kdovíjakym zázrakem občas něco předvede i v LM, ale stejně jako všem jí chybí koncepce: u nás nevyjdou 3 zápasy a v novinách sou kecy o krizi atp, nevyjdou další 2 ( stačej remízy ) a už se hlásí novej trenér. Sparta má sice prachy, ale hází je oknem - každý leto přijde 5-10 hráčů, v zimě pak tak 3-5 a stejnej počet odejde. Přesto udělá titul. A proč? Protože ostatní týmy, včetně mý Slavie, sou tragický ještě víc! ( děkuji za to, jak vedete Slavii, pane LEŽko ). Prostě mi měly štěstí s tim Eurem 96, byla tady super generace hráčů a z toho žijem dodnes. Třeba se i na Slovensku urodí nějaká generace, která to pozvedne, nezbývá vám nic než čekat a doufat... BTW: neřekl bys něco o Šventovi a Nemecovi co dou do Slavie? Jaký sou to typy a hlavně: maj na to pomoct týmu, kterej se chce (resp. musí) dostat do LM?

Reagovat
Xavi

mě vždycky fascinuje, že někdo staví na první místo v hodnocení lig jestli je tam vyprodáno a že se běhá nahoru dolů, ale tohle ještě s fotbalem zase tak moc společného nemá a to jsou vždycky právě fanoušci anglické ligy... zvláště bych chtěl vidět tu pátou anglickou ligu, která spíš než s fotbalem bude mít víc společného s rugby.

Reagovat
sansiro

Kamos, co je ted v Anglii mi rikal, ze videl 4. ligu a ze ta hra spociva v tom, ze jeden kopne balon z jedne strany hriste na druhou a 20 lidi se za tim rozbehne. Pak se ten balon kopne zase zpet. A porad tak dokola...

Reagovat
HOST*

vůbec mě to nepřekvapuje

Reagovat
HOST*Tomik10

Na sport.cz je oficialne potvrzeno že za 20 mil. eur putuje Vieira do JUve. SAKRA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele