KOHO MÁ JUVENTUS V HLEDÁČKU?

18.01.2007, 18:15
Aktuality
Sportovní ředitel Juventusu Turín Alessio Secco odhalil dlouhodobé přestupní cíle italského klubu, avšak připustil, že některé z nich mohou být jen pouhopouhým snem. Takovým může být jméno liverpoolského fotbalisty Stevena Gerrarda, které v jeho slovech také zaznělo.

"Monitorujeme podrobně přestupní trh, zvláště v zahraničí. Jedním z obránců, kterého sledujeme, je Christoph Metzelder," prozradil Secco první jméno z okruhu sledovaných. Dalším je podle jeho vyjádření trápící se argentinská hvězda Javier Mascherano. "Ano. Javier Mascherano je taky jedním z těch, které sledujeme, ačkoliv více se o něj budeme zajímat v létě, než v lednu. Jeho případ zahrnuje mnoho komplikací, ale také nehraje ve West Hamu," uvedl Secco na adresu trápící ho se argentinského reprezentanta.

Secco také prozradil, že má v hledáčku liverpoolské duo Steven Gerrard a Mohameda Sissoka, ale sám dobře ví, že jejich přestupy jsou z kategorie těch nereálných. "Sissoko je perfektní záložník, velmi mladý. Ale je hodně ceněný Benitézem a nemyslíme si, že ho pustí," řekl. Ke kapitánovi Liverpoolu Gerrardovi dodal: "Steven Gerrard je výborný fotbalista, sníme o tom, že ho získáme."

Autor: David Kubáň / eurosport.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*

Sissoko bych určitě koupil, Metzelder je taky určitě spráwná warianta, ale Steven Gerrard určitě ne ten by se v itálii neprosadil Anglie mu svědčí a tam by měl taky zůstat, Mascherana zřejmně uloví Liverpool ale uwidíme w létě, ale stále nemůžu pochopit nákup Salihmaidziče podle mě zbytečné peníze

Reagovat
smazaný uživatel

tak já myslim že steve je z kategorie hráčů kteří se dokážou prosadit všude kvality na to rozhodně má... a nešel náhodou salimidžič zadarmo? nekamenujete mě esi se pletu

Reagovat
HOST*rbettega

Tak to bychom měli Salihamidžič, Tacchinardi (ješte by mohli koupit Emersona) a budou další podprůměrní třicátníci, ty Juventusu moc nepomohou. Jo s DEl-Pierem, Nedvědem, Giannicheddou, KOvačem, Birindelim a dalšími, no super parta.

Jeden top hráč světového formátu Cris. Ronaldo nebo Gerrard a další doplnění Klose nebo Huntelaar, Barzagli a mladí hráči Boumsong, Chiellini, Palladino, koneckonců i ten Miccoli má svoje kvality jako náhradní záložník nebo čtvrtý útočník.

V létě se vrátí Blasi, Mutu, odejde Božinov.

NE NENECHTE SE ZMÁST JUVENTUS BUDE DÁLE KUPOVAT PODPRŮMĚRNÉ HRÁČE.

Reagovat
HOST*

svatá pravda

Reagovat
HOST*marian

salihamidžiš tam ide zadarmo

Reagovat
HOST*

mascherana bych moc chtel,kdyz splni i slibovaneho barzagliho bude to supr....gerard je jen sen. Metzelder docela dobra volba, ale co naky utocnik??? trezegueta asi neudrzi, del piero mas uz preci naky vek, zalayeta taky neni mladicek, jedine bojinov je fajn....moh by se vratit miccoli, a ktomu nakej mladej treba tevez:) ale asi taky sen...no ncham se prekvapit

Reagovat
HOST*Skibe

když pořádný útočník,tak jedině Huntelaar

Reagovat
HOST*sd

Tak Salihamidzič byl úplně zadarmo asi moc fotbal nesleduješ Juventus za něho nedal ani korunu.A Mascherano do Liverpoolu nepůjdu o tom silně pochybuju má zaječí úmysly opustit Anglii tak pochybuju že půjde do Liverpoolu.Gerrarda nepřivedem a ten Sissoko je hratelnej.

Reagovat
HOST*1860

myslim,ze se boji,ze by v Live nemel snadnejsi pozici pri prosazovani do zakladni sestavy.. sup s nim do Juve,jinak Tacchinardi je super, bude opora..

Reagovat
HOST*ds

A už máme i Tachinardino v létě se vrací z hostování zpět do Turína.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím tomu že Gerard odejde z ostrovu a ještě do Juve to ne

Reagovat
HOST*marian

mons-fc brusels -2

Reagovat
HOST*roman

juve by měla šetřit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele