Koemanovy potíže se srdcem nastaly po odložení rutinní prohlídky

29.05.2020, 12:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ach ty civilizační choroby. Člověk se jen žene a žene a pak zjistí, že o co vlastně jde. Nutné je nalézt balanc

Reagovat
smazaný uživatel

marta vždy věděla

Reagovat
Kostomlat

ach ten covid...

Reagovat
PtákOhnívák

Joo covid... Nejsmutnější na tom je, že to nebylo ani zdaleka tak strašný jako posraná chřipka co tu je rok co rok a 2 měsíce stát šíří paniku a zákazy, hadr na hubu, NEHRAJE SE FOTBAL atd... Potom to takhle dopadá, že se sere na jiný nemoci kvůli naprosto marginálnímu viru, co zabíjí jen slabý kusy, úplně stejně jako běžná chřipka... Totální demence, ještě že se z toho vylízal.

Reagovat
celeb

jasne, slabsie nez obycajna chripka.

Chod to vysvetlovat do USA, kde uz maju cez 100.000 obeti. Mozno keby nechali vsetko bezat a nezaviedli karantenu, tak maju menej. Ci ako je to podla tvojej 'logiky'?

BTW CDC odhaduje pocet umrti v USA na chripku za 2018/2019 na 34 tisic. A to dufajme, ze na jesen neprijde dalsia, este silnejsia vlna.

Reagovat
Elmas

Reagovat
technecium

Tak on to každý stát počítá jinak. U nás 60 % obětí, co jsou uváděný jako oběti COVIDU, zemřely primárně na něco jiného. V USA to číslo asi bude ještě větší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele