Koeman si pochvaloval, že Barcelona na jeho narozeniny vyhrála

22.03.2021, 12:40
Aktuality
Ronald Koeman (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (130)

Přidat komentář
LAM

Ten kontrast mezi podzimem a jarem je ohromnej Koeman má za sebou opravdu hromadu práce.

Navíc hafo mladejch hráčů Dest,Mingueza,Araujo,pedri,Moriba+stále mladí De jong a Dembele jenž pod Koemanem ohromně vyrostli.(Škoda ještě zranění Fatiho)

Teď v létě ještě Garcia(snad Gaya na LB)a trochu si zasníme nad Haalandem

Když si vzpomenu na Valverdeho porno Rakitič,Vidal,Sergio,Roberto-Suarez,Messi.

Reagovat
Slavia10

Přesto Valverde byl takticky jeden z těch lepších trenérů, nevsvim se o tom, že fotbal byl hnus, ale účelově si plnil svoje.

Reagovat
Slavia10

Nebavím*

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
2miguel1

Musime predat Coutinha Umtitiho Pjanica. Laporta musi urobit potom toho Haalanda!

Reagovat
celeb

Haaland pojde aj tak do City. My sa hlavne potrebujeme zbavit Coutsa a mozno aj Dembeleho.

Ako zlepsuje sa, ale plat ma sialeny a mozno by sa dal dobre spenazit. Verim, ze este stale mozme platit obrovske bonusy za pripadnu LM, pocet golov, ... Dortmundu. Vrati sa Fati, prijde Depay, stale mame Trincaa. Aj aj Braithwaith odide, stale bude pretlak v utoku. Mat tam hraca za 140 mega, so zodpovedajucim platom (cene, nie vykonom), neviem ci si to v sucasnej financnej situacii mozme vobec dovolit.

Reagovat
El-Pistolero-68

Taky ho vidím v City, pod Guardiolou a s De Bruyneho servisem bude ještě větší beast.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Prodej Coutinha, Umtitiho a Pjaniće by měl být naprostou prioritou, to by se hned lépe dýchalo. Prakticky jistý je návrat Erica Garcíi a chtělo by to nějakou “9”. Haaland pouze za nějakých dostupných podmínek, aby nezboural platovou strukturu ještě předtím, než bude vytvořena. Navíc Messi s Fatim jsou prvotřídní zakončovatelé a nejsem si jistý, jestli by dokázali ideálně fungovat v trojici právě s Haalandem, Ansu by to výkonnostně asi odnesl. Navíc by nemuselo být nejchytřejší mít jako budoucí největší ofenzivní hvězdy Mendesovu a Raiolovu vycházející star, z toho by taky mohla být slušná platová válka o pozici v klubu . Mně by se čím dál víc líbil Isak, který je komplexním hráčem, dokáže tvořit pro spoluhráče, podržet míče. Zejména na podzim měl slabý zakončení, ale už se i v tomhle ohledu dost zvednul.

Reagovat
Mercury

Včera jsem si ho hodně všímal a nemůžu uplně říct, že bych byl přesvědčený, že je to devítka, která nás někam výrazněji posune.

Reagovat
smazaný uživatel

za me inaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak je to především spoléhání na jeho budoucí potenciál, stejně jako v případě Pedriho, Frenkieho či Erica Garcíi. Má fakt zajímavý vlastnosti, kvalitu, dostupnou cenu a nezbourá platovou strukturu. Navíc nepotřebujeme “9” do každýho zápasu, tudíž by dostal čas se přizpůsobit.

Reagovat
.13

Kolko by vlastne mohol stat Isak? A co je to "dostupna cena" pre nas teraz?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Viděl bych to zhruba 50-60 mega. A hlavně obrovský rozdíl v platu, což je pro nás momentálně ještě důležitější faktor.

Reagovat
.13

Tak ale ta cenovka mi pride tiez dost prestrel. Nehovorim, ze je zly, ale pirde mi ako dost palic, co som mal moznost vidiet. Plus ak sa da do formy Fati, tak mi to pride ako zbytocne vyhodene peniaze.

Mne to stale vychadza, ze ak sa zbavime Coutinha, Dembele/ Griez, Umtiti, Martin, tak by som bol rad ak by sme skusili toho Haalanda alebo jedneho z dvojice Boadu/ Malen a do obrany by som rad Gayu.

Samozrejme ak by sme hrali tento styl co momentalne nam celkom sedi. Ale tak necham sa prekvapit, snad to dobre dopadne

Reagovat
vilp

A co by sis tak představoval? S jeho pohybem, atletickýma vlastnostma a mentalitou by to měla být 100% záruka gólů.

Reagovat
Mercury

No nehodi se mi typove do Barcelony, ale rad se budu mylit. Suarez, Villa nebo Etoo hrali jinak a meli prednosti, ktere zatim u Isaka nevidim...ale chapu, ze ta tu cenu je to zajimavy prospekt.

Reagovat
vilp

Já jsem reagoval na jinýho hráče, sorry.

Reagovat
Mercury

Na Halaanda? Tak toho bych pochopitelne bral, to je masina

Reagovat
Lamskej#RMCF

A kde vzali fanoušci Barcelony přesvědčení , že by Haaland chtěl k nim ? Od začátku se píše o nás ..vy jste fakt šupáci , to není možné

Reagovat
Salfovic

Možnost zahrát si s Messim se neodmítá

Reagovat
teenz

Nemyslim, ze by chtel Erling do PSG.

Reagovat
Kluivert9

Jasně, zrovna do Realu

Reagovat
Visca el barca

Na křídlech by měl fakt kvalitu.

Reagovat
Kluivert9

Centry Viniciuse... to je prostě sen, kterému nejde odolat

Reagovat
Visca el barca

No šupáci jste spíš vy, protože jste zase za náma

Reagovat
Lamskej#RMCF

Vám ale hraje stále jeden hráč, který až bohužel skončí , budete na desítky let v hajzlu

Reagovat
Reggie

Reagovat
dextroza_m

Nekdy si ten zapas pusti, nez napises takovou blbost.

Reagovat
sylarko

isak je mozno univerzal, ale on nieje ten TOP hrac co nas posunie o uroven vyssie a dokaze nam vystrelat LM. a tym hracom je prave Haland. a o jeho spolupraci s fatim a messim sa nebojim. neviem z coho si vysiel, ze by im to nemalo klapat???

Reagovat
michalbarca

Ta "Haalandofolie" mě začíná docela iritovat

Reagovat
PH8

Haaland je chytrej kluk (nebo má chytrý lidi okolo sebe) a dokáže si vyhodnotit ve kterém týmu (tím myslím systém, spoluhráče, trenéra nebo strukturu) vyhoří a ve kterém bude dávat góly jak bůh. Tzn, že pokud by se pro Barcu rozhodl, tak máte opravdu velkou šanci, že Vás zvedne o úroveň výš.

Reagovat
Unique

Já si naopak myslím, že se do Barcy vůbec nehodí.

Reagovat
PH8

Je to možné. Já vůbec neposuzuju, jestli se tam hodí nebo ne. Říkám, že pokud se on rozhodne, že tam půjde (tedy usoudí, že by se tam hodil), tak bude dobrý.

Reagovat
jakubbosak

Za mě teda do toho stylu, který teď Barca hraje pasuje náramně. Ale 100 lidí, 100 chutí. Nejlépe to asi budou vědět trenéři a skauti Barcelony.. i když......

Reagovat
kilobyte

Těm stačí, že ten hráč má cenovku 100+. To přece nemůže být špatná koupě.

Reagovat
jakubbosak

Občas to tak opravdu vypadá. Věřím, že s novým prezidentem se to změní.

Reagovat
kilobyte

Jistě. Nové vedení -> nová meta 150+.

Reagovat
michalbarca

Náramně? Barca již x let praktikuje hru s hroťákem, který je výborný do kombinace. To je prostě hra Barcelona. Pokus se Zlatanem je jasný příklad, že silou to v Barceloně není ideální (ikdyž Zlatan má techniku někde jinde). Typ silového útočníka by se hodil spíš jako záskok za elitní 9 do kombinace. Za mě Haaland do Barcy ne (ale koho pak teda...?)

Reagovat
jakubbosak

Ale vždyť Barcelona hraje úplně jinak než tomu bylo v době Zlatana.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
PH8

Souhlasím s Jakubem, že Barca teď hraje jinak. Absence Xaviho a Iniesty to prostě změnit musela. A pod Koemanem je dokonce schopna ty styly měnit + po odchodu Messiho se hra zase změní.

Reagovat
Unique

Třeba tam sedne jak prdel na hrnec. Těžko říct. Akorát by to vypadalo dost srandovně, když bude Messi slavit gól s Haallandem Mám na mysli ten výškovej rozdíl.

Reagovat
Unique

*Haalandem

Reagovat
Eichel

Reagovat
LAM

O Suarezovi si to myslelo dost lidí a jak k nám sedl.Myslim,že Haaland v útoku,kterýmu přihrává Messi nějak fungovat musí.

Reagovat
PH8

Já moc neuvažoval, že byste přivedli Haalanda a zároveň udrželi Messiho. Myslíš že je to reálné, třeba aspoň na 1 sezonu aby proběhla taková "generační výměna" a fanoušci se přepnuli?

Reagovat
Filipow

Určitě, já si umím představit takové sezóny i dvě..

Reagovat
PH8

Herně nebo finančně?

Reagovat
LAM

Haaland by u nás určitě nedostal takovou pálku co má Griezmann.To možná až v budoucnu.Dál by měli odejít i Coutinho a Umtiti s vysokýma platama.Pokuď se podaří prodat hráče o nichž se teď mluví,tak nebude s financema problém.

Reagovat
PH8

Jestli si myslíte, že se zbavíte platu Griezmanna (a ještě za něj třeba něco dostanete) nebo, že odejde Coutinho dříve než v roce 2023 a nebude Vás to nic stát, tak jste nedávali pozor.

Reagovat
jakubbosak

Já to právě bohužel taky nevidím moc reálně. Na spadnutí je odchod Umtitiho podle mě. Coutinho by měl podle mě taky odejít, vzhledem k tomu jaké má vypsané bonusy, které by se musely vyplatit Poolu, ale pochybuji, že to bude za více než 40m. Reálnější se mi zdá hostování se 100% platu a po skončení smlouvy odchod zdarma. No a Griez.....to snad ani nechci komentovat.

Reagovat
PH8

Tak Pool je možná jediný, kdo by si ho mohl reálně vzít za nějakou nižší částku. Možná někdo jiný z Anglie. Pokud půjde na hostování, tak většinu platu určitě někdo dá, ale nesmí si sám hráč postavit hlavu, jako Ozil nebo Bale.

Reagovat
jakubbosak

Já si naopak myslím, že Pool ho chtít nebude, spíš mě napadl zpět Bayern nebo možná Inter, možná Everton. Ale to jsou vše spekulace. Pokud se nechce pohřbít úplně neměl by si stavět hlavu. Přece jen nějaký ten rok fotbalu ještě před sebou má a klidně to může být top evropský tým.

Reagovat
celeb

urcite by siel do Evertonu, ked hral predtym v za Reds ::facepalm

Detto MUFC, aj ked ti by ho vedeli lepsie zaplatit.

Kazdopadne najvacsia sanca je, ze skonci v Londyne, alebo sa vrati do Poolu. Nastastie (pre nas) su dost v prdeli a nejake zmeny budu potrebne, aby sa spamatali.

Reagovat
Salfovic

Coutinho je Liverpoolskej srdcař jak noha.

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by ho mal chcieť zase Bayern? Už tam bol a nepresvedčil ich, aby za neho tie peniaze dali, navyše na jeho post majú klubovú legendu v top forme Mullera a supertalent Musialu.

Reagovat
jakubbosak

Pravda.

Reagovat
michalbarca

Já se obvám, že tento styl "to nějak fungovat musí" se praktikoval (v poslední době) třeba u Griezmanna, Coutinaa a jiných. A jak to dopadlo?

Reagovat
celeb

-1.3 mld Eur dlh, na smiech celemu svetu, fackovaci panak v LM, platenie agenturam na ociernovanie vlastnych hracov A-timu na socialnych sietiach z klubovej pokladnice, ... naslo by sa kopec prikladov, ako 'dobre' to dopadlo.

Reagovat
PH8

Nebudu daleko od pravdy, že 90 % fanoušků Barcelony na EF už by Koemana dávno vyhodilo a celou tu jeho práci a porodní bolesti by hodili do záchodu a dělali by to samé s novým trenérem.

Reagovat
jakubbosak

"fanoušků"

Reagovat
PH8

Já bych je zas neurážel, Koeman vypadal fakt hrozně a navíc se pohádal s kým mohl, takže jeho odchod jim mohl opravdu připadat jako to nejlepší pro Barcelonu.

Reagovat
jakubbosak

Já si nedovolím někoho urážet, jen mi nejsou sympatické některé rozmluvy zdejších "fanoušků alias trenérů"... Ono který trenér by to měl jednoduché převzít ten tým v takovém stavu v jakém byl nebo pořád ještě možná je. Spíš se konečně angažoval trenér, který má vztah k tomu klubu a je třeba mu dát prostor, komu jinému než jemu.

Reagovat
LAM

Tak já jsem ho od začátku podporoval.Líbil se mi jeho přístup s trénováním,zkouška více herních stylů a jak bylo vidět,tak i velmi dobře působí na kabinu.V tomhle má prostě velkou výhodu,jelikož je to velká osobnost v historii Barcelony.Stejně jako ZZ v Madridu.

Jeden škraloup v podobě Puiga je prostě jeho rozhodnutí.On sám mu radil před sezonou,že by měl jít hostovat,jelikož tady letos mít tolik minut nebude.

Jinak přijít v tý chvíli jako přišel on trénovat Barcu byl samo o sobě velkej risk.Asi si nemohl vybrat horší dobu.

Teď to chce hlavně vyřešit záležitost s Messim,prodloužit s Dembelem a Moribou a zaměřit se na přestupák.

Reagovat
celeb

vobec nie, velmi dobre si pamatam, aky tu na neho bol hunt na zaciatku sezony. Urcite vacsi, nez na Valverdeho ci Setiena po prvych zapasoch. Xavi na hrad! sa tu nieslo zborovo paketmi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však to v tý době bylo zasloužený, dlouhý měsíce strávil s doublepivotem, který absolutně nefungoval. Můžeme se bavit i o tom, že spousta mladíků dostala šanci z nouze kvůli zranění Roberta, Coutinha, kalamitě stoperů či finanční nemožnosti příchodů Wijnalduma či Depaye. Stejně tak se kdysi kritizoval Rijkaard, což už tady málokdo pamatuje, či Lucho, který je asi ještě v živý paměti. Tam to byla podobná tragédie, než se ten tým prakticky z ničeho dostal po novým roce do neuvěřitelný formy a MSN byli nezastavitelní. Pravdou samozřejmě je i to, že Koeman měl za sebou úplně rozložený klub, to se musí brát v potaz.

Reagovat
celeb

za to, ze sa neschovavas

ja by som dodal, ze na rozdiel od tebou spominanych trenerov nemal pred sezonou ziadne vyjednane posily, prave naopak, stratil kopec hracov (Suarez, Vidal, Rakitic, Semedo, Rafinha). Dostal len Desta za dvacku, co bohate pokryl odchod Semeda.

Zaciatky Koemana v Barce boli teda extremne tazke, ved chvilu to vyzeralo, ze Messi odide, alebo sa bude sudit s klubom.

Som zvedavy neskor na jeho spomienky na tuto dobu, ci sa nechytal za hlavu, ze odisiel z dobre rozbehnutej repre do nefunkcneho klubu vo financnom aj moralnom rozklade.

Ak ostane Messi v klube, tak to bude asi viac zasluha Koemana (s Pedrim), nez Laportu, ale ako to nakoniec cele dopadne, mozno este ani sam Messi nevie. Ked si dal dole po zapase s PSG dole pasku, tak to nevyzeralo dobre.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Situaci měl samozřejmě složitou, to nikdo nezpochybňuje. Ty odchody ale byly jednoznačně ku prospěchu věci, jinak by se nic nezměnilo pod žádným trenérem. Dest je už teď kvalitnější než Semedo, ale potřeboval čas na adaptaci. Pokud Messi zůstane, tak to budou spojený nádoby, ale spíš bych dával větší kredit Laportovi, protože zůstane pouze v případě, že klub bude fungovat a bude mít konkurenceschopný kádr. To všechno mu musí zajistit Laporta. Osobně jsem přesvědčený, že zůstane, poslední týdny vypadá po dlouhý době fakt nadšený a když uvidí, že tým jde nahoru a má potenciál, nebude mít důvod k odchodu.

Reagovat
celeb

Lenze Koeman nas aj s tym co mal k dispozicii dostal tam, ze zaciname bojovat o ligu, mozme si verit aj na finale CdR a hrat tak s PSG teraz, tak mame ovela vacsiu sancu na postup.

On dostane Garciu s Depayom zadara (co bolo dohodnute pred Laportom) a ak sa najdu peniaze na 2 zaloznikov, tak mozme oslavovat. Teda ak sa nam podari zbavit Coutsa, ktoreho si ani nemozeme dovolit postavit na dalsi zapas, nehovoriac o plate.

Ked sa vrati Ansu, a ak ostane Messi, na post 3. utocnika sa budu triast 4 a bude sa treba zbavit aj jedeho z dvojice Dembele/Griezmann - toto ocakavam, ze Laporta vyriesi do zaciatku dalsej sezony (+ zachrani nas pred bankrotom, ofc).

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak ten kádr má svou kvalitu, to snad nebudeme zpochybňovat. Hlavně díky Pimientovi, který ty mladíky v béčku skvěle připravuje a mají pak okamžitý herní přínos. García je skoro jistý, Depay solidní nízkonákladový řešení, když na víc nebudou finance. Žádnýho záložníka nepotřebujeme, Wijnaldum by byl naprosto zbytečný. Dembélému podle mě prodloužíme smlouvu a Griezmann podle mě spíš zůstane, ačkoliv jeho plat bude problém.

Reagovat
jakubbosak

Jsem zvědav, jak se podaří Fatiho po zranění zakomponovat do teď docela slušně rozjetého týmu.

Tím nechci říct, že jsme teď nějaký válec, ale jak si napsal ten kontrast tam je opravdu velký a slýchávám od přátel, kteří Barcu třeba nemají úplně v lásce, že po dlouhé době hrajeme fotbal na který se dá dívat s čímž musím souhlasit.

Garcia snad dopadne když se to všude píše, i když já ničemu nevěřím dokud to není ofiko, ale u toho Gayi nevím no. Rozhodně bych za něj byl rád, ale podle mě nám to neumožní finanční situace a taky si neumím představit, že by seděl na lavičce za Albou nebo opačně a na odchod Alby z klubu to taky nevypadá.

Haaland to je sen, který bude proveditelný leda pokud odpálíme tak 3-4 hráče v čele s Coutinhem a Grizim a i když nerad, tak tomu moc nevěřím.

Možná reálnější se mi zdá jakási domluva, že by Haaland přislíbil přesun do Barcy další rok po zaplacení výstupky. Ale nevím, můj názor.

Reagovat
PH8

BVB bude mít hodně nabídek, takže nějaké možná za rok asi neuslyší rádo.

Reagovat
jakubbosak

Otázka, kdo letos nabídne víc než 100m, protože pokud nepřijde nabídka vyšší než 100m tak pochybuji, že ho Dortmund pustí, rozhodně by se jim vyplatilo si ho tu sezónu navíc nechat a vědět, že další rok odejde o 20m levněji.

Reagovat
PH8

Teď Ti moc nerozumím, proč by chodil levněji

Reagovat
jakubbosak

Tak pokud jsou pravdivé informace, které jsem se dočetl na různých portálech a slyšel z různých médií nebo podcastů, tak Haaland má výstupní klauzuli 75m, kterou bude možno aktivovat v létě po sezóně 2021/2022.

Od toho uvozuji, že BVB si ho letos nechá, protože toto léto vzhledem k pandemii a finanční situaci klubů jim nikdo více než 100m nenabídne. (podle mého názoru) No a další rok už to bude na Haalandovi, koho si vybere, protože bude možnost aktivovat klauzuli a je zřejmé, že 75m zaplatí v uvozovkách kde kdo.

Reagovat
PH8

Jo takhle. Je to možný

Reagovat
sylarko

ak ho nekto bude chciet toto leto ver mi, ze 100mega si najdu, tych 25 mega za neho nieje nejak bohvie aky rozdiel. dortmund ak chce na nom zarobit, tak podla mna na 100m+ nabidku kyvnu.

Reagovat
jakubbosak

Ano, já si taky myslím, že na 100m+ kývnou, ale nemyslím si, že to letos někdo vyplatí.

Reagovat
celeb

Fati, ak si zachova svoju vykonnost s pred zranenia, tak dilema bude skor, co s Griezmannom ci Dembelem.

Jeho klinickost v zakonceni je niekde uplne inde nez u tych 2 frantikoch s cenovkou 100+ mega + fantasticky plat k tomu.

Treba sa zbavit vsetkych 3 aj s Coutinhom. Ak ma Jao Felix problemy s Cholom a Griezmann by im vyhovoval viac, tak vymena by bola super - uz len kvoli platu.

Inak Griezmann mi prijde z tych 3 najblizsie k tomu, aby sa uplatnil aspon priblizne tak, ako sa to od necho ocakavalo. Aspon bojuje.

Dembele potrebuje 300 sanci na 1 gol. 2 podobne 'produktivnych' utocnikov s hviezdnymi platmi si dovolit nemozeme, hlavne ak dlhujeme 1.3 mld Eur a potrebujeme rychlo splatit 700-800m.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Bože naivní a trapný komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Tě tým vypadá do budoucna skvělé.... Zbavit se odpadu a ten tým bude i sympatický

Reagovat
John Obi Mikel

Haaland půjde k nám.

Reagovat
zasranej malíř

OT: Xabi půjde údajně trénovat Gladbach

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Messiáš

Je to škoda pro Socky. Údajně dělal úžasnou práci s mládeží, ale chápu, že chce více

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
dreambox61

Vcera to bylo neco,co s nima udelal za pul roku,klobouk dolu!!!

Reagovat
montaigne33

Už dvojzápas s PSG ukázal dvě odlišné Barcy... Kdyby jim v odvetě přálo štěstí, klidně mohli postoupit... Mají formu... Jsem zvědav, zda připraví o "skoro jistý" titul Atlety??? Ve hře o titul samozřejmě zůstává také RM. Plus Sevilla by měla postoupit do LM.

Reagovat
dreambox61

V Parizi se penalta proti Barce vubec nemela kopat a mel byt vyloucen golman PSG.Do 35min.mohla Barca da 5 golu.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
patas92

Jasná věc

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

21.3. spolecne s Koemanem slavil i Jordi Alba (32) a Griezman (30) ! :)

Reagovat
el Principito

a Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

41 let

Když si vzpomenu na tu zábavu, krásu, údiv, a vůbec vše co Ronnie generoval v rámci své jedinečné individuální kvality, jímá mě nostalgie. Taky si vždy vzpomenu na bodlo proti Peťovi.

Reagovat
valloire

Reagovat
zasranej malíř

A Halina Pawlowská

Reagovat
Jordi Alba

A žádného popřání jsem se tu nedočkal, zmrdi!

Reagovat
ADM

Messi has scored or assisted in every league game he’s played in 2021

15 goals and 7 assists in 12 games

Reagovat
roman1978

Prodat

Neto plat 3 Mega, cena 10 mega

Umtity plat 10 mega, cena 20 mega

Roberto plat 8 mega, cena 30 mega

Pjanic plat 10 mega, cena 40 mega

Lenglet at 3 mega, cena 20 mega

Firpo plat 4 mega, cena 15 mega

Couts plat 7 mega, cena 50 mega

Griez plat 17 mega, cena 60 mega

Martin plat 4 mega, cena 10 mega

To by dohromady hodilo přes 300 milionů euro. Koupit Haalanda, Garcia je hotový, Emersona.

Otázka je co Alena a Todibo.

Takže

MATS, Pena, někdo

Alba, Dest, Emerson, Pique, Araujo, Garcia, Mingueza,

Frenkie, Pedri, Bus, Puig, Collado, Oriol, Jandro, Moriba

Leo, Dembs, Fati, Haaland, Trincao, Konrad

Není potřeba Wijnaldum, Alaba a ani Depay.

Howgh

Reagovat
roman1978

Jo a Bus a Pique s platem na třetinu.

Reagovat
roman1978

Umtiti

Reagovat
smazaný uživatel

Griezman se velmi slusne rozehral a zacal konecne davat goly a ty bys ho prodal Countinho je sice porad zraneny ale loni v Bayernu ukazal ze stale platnym hracem je, ma pred sebou dost let . Pjanic hraje centr misto kridla ci box to box, spatny hrac ale taky neni ..

Reagovat
roman1978

Ano, zrovna tihle berou obrovské prachy a můžou se dobře zpeněžit.

Reagovat
remeslnik

Jenže kdo všechny ty " nepotřebné" donutí jít pryč? Mají platné smlouvy? Mají. Myslím, že by byl problém je prodat za polovinu toho, co stáli a s polovičníma platama.

Reagovat
roman1978

Nikdo nikoho nedonuti. To je ted na Laportovi, aby to nějak zvladnul.

Reagovat
remeslnik

No a o to právě jde. Skoro každý říká "stačí prodat, zbavit se, ..." a budou prachy. Když to člověk čte, tak to vypadá tak jednoduše ... Ale když nebudou chtít, protože většinu z nich fakt nikdo ani nechce, tak prostě zůstanou Barce na krku a na výplatní listině až do konce svých kontraktů, max někde nějaká hostovačka. A tento další z Bartomeových balvanů může ještě nějaký čas táhnout Barcu ke dnu, protože takoví Haalandové nejsou vždy k mání a oni na ně mít jinak nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtnes 2 spickove hrace z kadru abys usetril 24 mil. rocne? zapominas ze ti hraci kllubu i penize vydelavaji nebo opomijis rozpocet nebo si naivne myslis ze hrace jako Halaand urves tymum jako City jinak nez exkluzivni smlouvou?? Navic hracu kterym se darilo v Rakosku a Nemecku a pak vyhoreli nebo se stahli na prumer v UK ci ESP uz bylo dost takze Antonio se hodit bude uz to ze ho i pri extremni konkurenci stale stavi Francouzska repre je dukaz ze nejsem jediny kdo ho povazuje za schopneho a prinosneho hrace

Reagovat
roman1978

2 špičkové hráče? Možná někde jinde, ale rozhodně ne v Barce.

Griez dal včera gol za frantíky, takže tam by mohli majitelé různých klubů vidět, že má stále potenciál a chtít ho koupit. Máme v útoku vhodnější hráče a Griezman akorát tíží rozpočet klubu a zabírá místo lepším. Nikdy jsme ho neměli kupovat.

Couts je na další operaci, je to nejhorší nákup v historii Barcelony. Teď ho ani neprodáme a konec smlouvy se nezadržitelně blíží. Až bude po rekonvalescenci, je potřeba se jej zbavit za každou cenu.

Pjanič je tragéd, co v Barce opravdu nemá co dělat. Je to jen pozůstatek podvodů mistra Barta. Další šanci nikdy nedostane a akorát je strašně drahý.

Tito tři prostě musí pryč. I za cenu, že se Haaland nekoupí a bude se hrát s mladýma. Finanční a vlastně i herní aktuální situace si to vyžaduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rad ze do toho lide jako ty nemuzou a nikdy nebudou kecat

Reagovat
sylarko

asi tak. skoda reci s nimi...

Reagovat
roman1978

Tak ono o tomhle je tato stránka. Napsat svůj pohled na věc. Někomu se můžou zdát Couts, Pjanic a Griez jako dobre nákupy. Pro mne je to vyhozenych 400 milionů eur.

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanic samo byl prasarna protoze sel jako switch za Artura ktery mel byt budoucnosti stredu zalohy (nahradit Ser.B:) a misto toho se pritahl typek co dominuje na postu Rakitice ale koho to zajma bude tuzit stred zalohy to samo fotbalove ospravedlnit ani vysvetlit nelze .. Couts byl v UK X let myslim ze 5 nejlepsi strelec primych kopu - v konkurenci ne male liny jmenovat vsecky tamni hvezdy .. az odejde Messi tak je bude zahravat kdo? nehlede na to ze kdyz byl na hristi s Leem jako opacne kridlo vytvarel mu neuveritelne mnozstvi mista nebot nemel problem navazat ci obejit 2 hrace - problem byl ze nehral dusledne do obrany pri ztrate balonu ale v Bayernu a pak i po navratu pred zranenim jasne ukazal ze tuhle nedbalost odstranil .. a Griz jak uz jsem psal konecne zapadnul do tymu, hru si uziva a spoluhraci take, navic konecne dava goly i asistence takze ho odepsat po te co se sotva doplatil Za Counts, btw. jeste dluzime Liverpoolu 50mil. euro ale stejne jsem presvedceny ze by zustat mel, pokud se o tom bude hlasovat muj hlas rozhodne ma

Reagovat
roman1978

Souhlasím akorát s Pjanicem.

Ti 3 berou ročně 35 mega. Barca se topí v dluzích a jak jinak získat rychle nejake éčka, než prodat hráče s relativně velkou tržní hodnotou?

Coutinho odehrál v Barceloně 90 % zápasu naprosto tragicky a k tomu gestikuloval na vlastní fanoušky. Že byl v Anglii dobrý? Ať se tam vrátí. Navázat a nebo obejít dva protihráče? Wow, to se někdy stalo? Já si to Teda pamatuji jinak. Jedná ztráta za druhou, nevraceni se, trapná klicka do středu, která většinou nevysla a pokus o obstrel, který také většinou nevyšel, hostování, návrat, 2 slušné zápasy, pak tragédie, zranění. Za tolik peněz je to fakt málo. Nedokážu si snad ani představit větší provar.

Za stejné prachy co za Grieze, jsme mohli mít Felixe.

Reagovat
sokar

u Griezmanna som nejak na vážkach, z herného vidím progres a nechal by som ho, ale z ekonomického dáva zmysel skôr jeho predaj. Ale v prípade ozaj dobrej ponuky by som ho predal, rovnako tak s Dembelem (za oboch okolo 100 mega bez váhania predať, menej nebrať).

Ale s Pjaničom a Coutinhom súhlasím. Predať čím skôr... niekedy sa až divím čo si o Coutinhovi človek prečíta, keby som nesledoval zápasy, tak si myslím že je to po Messim nejlepší hráč v ofenzíve, a že s ním v zostave válcujeme súpera a dvojica Coutinho-Messi hrá lepšie ako Neymar-Messi

Reagovat
sylarko

zas cierna a biela. to nikto nevidi veci so sirsej prespektivy?? nikto netvrdi ze couts hra lepsie jak neymar, ale vy tu z neho robite neviem akeho trageda. pod koemanom hral velmi dobre, patril k tym lepsim, ale vy ho mate stale nafixovaneho z cias valverdeho. a teraz musi podavat kazdy zapas vykony ako messi, aby sa z tamade dostal alebo co?

Reagovat
roman1978

Nikdo nechce, aby hrál lépe než Ney. Stačilo by, aby hrál lépe než Pedri. Nestalo se. Takže zabalit, dát červenou mašli a zamavat na rozloučenou.

Reagovat
sylarko

dobre a co potom ked sa zrani pedri? sry puig ako coutinho lepsi nieje..a mozu hrat obaja v 433. nalavo couts napravo pedri a za nimi de jon..aspon jeden zapas by som tak chcel vidiet ...

Reagovat
roman1978

Jasně, že je Puig lepší. Teda aspoň v Barceloně.

Reagovat
sylarko

v tomto nesuhlasim.. splasene behat vie kazdy...

Reagovat
sylarko

vsetko co opisujes je coutinho za cias valverdeho na kridle. po navrate z hostovacky v bayerne to tragedia urcite nebola. len vecsina ludia vratane teba, ho malo zafixovaneho z cias valverdeho bez ohladu na jeho vykony. pod komenaom patril k tym lepsim, a ked to nebolo nic extra, tak to bolo vdaka tomu, ze cely team nebol nic extra..teraz jak siel cely team nahore, verim tomu, ze by i couts hral velmi dobre...

Reagovat
roman1978

Po návratu zahrál dobře celé dva zápasy. Zbytek byl hrozný. Opakuji, Couts je výborný hráč, ale do Barcelony se nehodí. Nemá to vůbec žádnou souvislost s jeho účinkováním před hostováním.

Reagovat
sylarko

hrozny to urcite nebolo. cele muzstvo hralo zle, a prave coutinho bol z tych lepsich. teraz by bol urcite este lepsi...

Reagovat
roman1978

Teraz by bol akorát na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Dembele vraj nesuhlasi so snizenim platu. Ak je to tak, tak predatm Nema cisla na to, aby bralxtake love a s jeho pristupom je to tiez biedne. Dalej by sa mal riesit wj Pique, Bus, Umtiti, Coutinho, ktorí by mali tiez ist. Groezmann tazko pôjde, ale tiez by nebolo odveci sa ho zbavit. Haaland, Depay in + becko a gitara.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele