Koeman se zlobí na šéfa Barcelony kvůli slovům o prodeji Messiho

05.12.2020, 11:36
Aktuality
Lionel Messi a Ronald Koeman (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (57)

Přidat komentář
Bucky

No, vzácně se stává, že oba mají pravdu. Tohle je takový případ.

Reagovat
pantondavo

Pravdu mas i ty, takze dohromady tri

Reagovat
Bucky

A ty taky, takže už jsme čtyři. Fantastický.

Reagovat
pantondavo

A ty dvakrat, takze to cele krat dve

Reagovat
Bucky

a teď ještě na druhou.

Reagovat
pantondavo

Kde se to zastaví

Reagovat
Bucky

ban

Reagovat
pantondavo

Nemáš pravdu

Reagovat
Bucky

takže žádné bonusy.

Reagovat
smazaný uživatel

Cirkus

Reagovat
johan14

K tomu len

Reagovat
smazaný uživatel

Dočasný prezident má naprostou pravdu, Koeman také v tom, že tyto věci se netahají ven a do médii...

Jde vidět, jaká je v klubu atmosféra...

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman sedí na té lavičce asi jak jako kdysi Griga podpíral přístřešek nad lavičkou. Naprosto bez zájmu. Takové trenéry nemám rád. Je třeba angažovat Diega Simeoneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone do Barcelony? Vážně?

Reagovat
Eichel

súvis ?

Reagovat
smazaný uživatel

Taktit. Trenér nemusí být šašek a poskakovat tam jak Ronaldo ve finále

Reagovat
valloire

Cirkus.

Reagovat
Rich

Komedie jedna velká.

Reagovat
FC Porto FC

Barcelona je finančně v hajzlu s odchodem Messiho by ušetřila 100 mega na platu a ještě by dostala 200 Mega a těch 300m by se jim asi hodilo

Reagovat
VojtovaChelsea

děkujeme Fantozzi

Reagovat
smazaný uživatel

zase na druhou stranu messi generuje obrosvký příjmy a hlavně sponzory, takže messiho odchod může barce dokonce i finančně uškodit

Reagovat
Talker

Tak stejně jim to uškodí dříve nebo později, protože pokud Messi neprodlouží, tak to posunuli jen o rok. A fakt nevěřím, že Messi generuje příjmy, které by pokryly jeho plat (50 mega základ + bonusy) a zároveň přestupovou částku. 200 mega je asi moc, ale 100-150 z něj klidně mohlo být.

Navíc je otázka, nakolik je případně poškodí finančně několik nevýrazných sezon, což se může klidně stát, pokud se jim to nepodaří nastartovat.

Reagovat
johan14

200 mega? Kto by im to dal, keď v lete pôjde zadarmo.

Reagovat
FC Porto FC

City v létě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jacks11

Nechť jsou již ty VOLBY a vyčistí se smradlavá atmosféra v klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Tusquetsi, ty si hovado!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Anacron

Dočasný trenér se zlobí na dočasného prezidenta.

Reagovat
Talker

Co si budeme povídat, bylo stupidní držet Messiho, který chtěl odejít, s rokem do konce smlouvy. Pokud jim fakt pláchne zadarmo, tak budou v pěkných sračkách. Tohle byla šance Barcelony, aby si nechala zaplatit přestavbu kádru od Citizens, PSG nebo někoho jiného - nejen z přestupové částky, ale i platu.

Takhle nejen, že zahodili obrovský balík peněz, ale i posunuli tu přestavbu o rok, nechali ten kádr zase trošku zestárnout a místo sehrávání mladého, nadějného týmu pro budoucnost se snaží z toho současného kádru vytřískat ještě poslední skvělou sezonu.

Podle mého do toho měli radikálně říznout, přivést trenéra, který bude mít za úkol vytvořit novou koncepci a začít přestavbu - stejně to budou muset udělat. Navíc pro to byl ideální čas, protože konkurence na trhu prakticky nebyla, mohli mít prakticky na koho by si ukázali (kromě největších hvězd). Místo toho přivedou Pjaniče, který krásně zapadne mezi tu haldu třicátníků.

Reagovat
SaianSupaCrew

Přestavbu by jim to asi nezaplatilo, ale náhradu v podobě Lautara, Maného, nebo kohokolii jiného, asi celkem pohodlně.

Reagovat
herbage

jenže on by jim tohle léto nikdo balík nedal, Messi chtěl odejít zadarmo a City ty ušetřený prachy ze přestup chtěli narvat do smlouvy. Nikdo by jim žádný balík nedal. Ale na platu ušetřit mohli

Reagovat
Talker

Tak balík. 100 mega by podle mého z City nebo PSG vytřískali, možná i 150. K tomu ušetřený balík na platu, to bys měl hned na 2 špičkové hráče rovnou do základu.

Reagovat
exot12

Nehovorilo sa o City a 100M + hráči?

100M by im dalo podľa mňa viac klubov ako City a PSG, možno aj taký ManU a minimálne ešte jedno prekvapenie by sa našlo.

Ak sa nemýlim jeho plat je ~ 100M a ma mu byť vyplatený nejaký vernostný bonus, ktorý je podobný tejto sume. Takže odhadom sa bavíme o sume 250 ~ 300M a to už nie je maličkosť

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ono tam je více momentů, které svědčí o neznalosti situace. Messiho by se nechtěl zbavit žádný logicky uvažující prezident, jeho odkaz i herní přínos je takový, že zkrátka nemůže být na prodej za žádných podmínek. Teď se samozřejmě můžeme bavit o finanční smysluplnosti jeho kontraktu, ale v době před covidem přinášel klubu brutální zisky, stačí se podívat, kolik tisíc turistů navštěvovalo zápasy Barcy a určitě není náhodou, že Barca má v posledních letech znatelně vyšší návštěvnost než Real, zejména kvůli Messimu. Mladých hráčů je v týmu dost, v béčku několik dalších nadějí, ta budoucnost rozhodně není beznadějná, pokud se ke kormidlu dostane Font či Laporta. Navíc je čas jít zejména kvůli finanční situaci cestou odchovanců, což je pouze ku prospěchu věci a návratu identity, která se z klubu za několik posledních let vytratila.

Reagovat
Kokesh

Právě že může a měl být prodán za určitých podmínek. Proto existovala i ta klauzule...

Reagovat
el Principito

ale hovno ... Messiho prostě nemůžeš prodat ... to je jak prodat korunovační klenoty. Prodat můžeš Ronalda, ale Messiho ne

Reagovat
pantondavo

Reagovat
el Principito

čemu se tlemíš? hráč, který bude mít před stadionem sochu, po kterém by se měl jmenovat stadion, jeho rekordy nepřekoná nikdy nikdo ... toho nemůžeš prodat

Reagovat
pantondavo

Však prodávat ho nikdo nebude, půjde (jestli půjde samozřejmě) zadarmo

Reagovat
valloire

Reagovat
pantondavo

Tak jasněže je tam silnej faktor Messi, ale pár tisíc turistů ti Messiho nezaplatí, podle mě už je prostě vyhořelej, pořád asi nejlepší na hřišti, ale celá ta aféra ho dost poznamenala, CR odcházel na vrcholu, Messiho odchod už je spíš taková telenovela, která nebaví ani fans barky, podle mě je to teď docela jedno, zda půjde nebo ne, tohle už není ten Messi z předchozích sezon, to vidí všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

15 let ses těšil, jak teď budeš chytrej viď.

Reagovat
pantondavo

Ani ne hele, moc me nebavi, co se z messiho stalo, snad se vzpamatuje, takovej konec si nezaslouzi ani skret jako on.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, ofiko chtěl odejít loni, na vrcholu, byť jen na tom individuálním, ale to my víme. Zbytek beru jako takovej cirkus, ostatně pro nás dost typickej.

Jinak se s upřímným zájmem tážu, jak si dospěl k tomuto kombu při oblíbených klubech? Nepřijde mi, žes nabyl bůhvíjakej odstup, nadhled. Bez urážky, třeba se pletu...

Reagovat
pantondavo

Nepleteš, Barcu tam mám v sekci vedlejší. VEDLEJŠÍ KLUB!!! Chápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bych nic neřek...

Reagovat
pantondavo

Nabízí se obligádní "barca ho zničila".

Reagovat
dextroza_m

Podívej na sestavu posledních zápasů, mladých je tam dost.

Reagovat
Eichel

Veď tento rok prišiel Trincao 20r, Dest 20r, Pedri 18r. Plus sa vytiahol do Ačka Araujo 21r. A na lavičke je stále Puig a Alena, ktorí teraz snáď budú dostávať viac šancí. Zas sa netvárme, že sa žiadna obmena tento rok nerobí.

Reagovat
Talker

Tak je otázka, kolik ti mladí dostanou prostoru v konkurenci těch (skoro) třicátníků jako jsou Alba, Pique, Roberto, Busquets, Coutinho, Griezmann a Messi.

Tou obměnou jsem myslel především základ, kdy jste mohli přivést přes léto třeba 2-3 posily do základu a posunout se dopředu. Třeba se mýlím a ti mladí budou hrát velkou roli.

Reagovat
Eichel

Tak, keď som to naposledy čekoval tak mal Pedri najviac minút z celého kádra. Trincao tiež dostáva dosť času a Dest podľa mňa už Roberta pred seba nepustí. S Destom rátam ako členom základu. Na tom stopérovi... no Piqué má dlhodobé zranenie, takže tam príde tiež tento rok obmena. Akože mohlo by to byť určite lepšie, ale treba sa pozrieť na to aká obmena bola posledné 3-4 roky a na to v akých finančných problémoch Barca je. A keď sa toto všetko zohladní, tak ja som v zásade spokojný s obmenou tuto sezónou. (Len poznámka, aj ja by som radšej videl v základe Alenu alebo Puiga než Busa) Nerád by som sa tváril, že tá obmena už nezačala.

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže ja som čítal jeden článok, v ktorom bolo napísané, že City im nechce za Messiho nič zaplatiť

Reagovat
Nodi

Tohle není FIFA, tady asi nikdo nemyslí na to že Messi je v Barceloně bůh, fanoušci by jim to neodpustili, do financí se musí počítat i Marketingová hodnota toho hráče která je top 1 nebo top 2 na světě. Navíc by byli rádi kdyby za něj dostali 100 M a to z několika důvodů: šel by relativně na poslední chvíli, korona, obrovské platové podmínky (podívejme se na Balea, je to horší hráč ale má o dost horší plat), je mu 33 těžko bude hrát víc jak 3 roky na top úrovni, je zvyklej na stavění týmu kolem něj takže by úplně nemusel zapadnout. A našlo by se toho asi i víc. Nedivil bych se kdyby sponzoři měli ve smlouvách "bonusy" pokud je Messi v týmu nebo třeba pokud vyhrajou LM atd. Takže by sice třeba prodali Messiho za 50M ušetřili 100M resp 50 + bonusy který ovšem nemusej bejt vyplacený komplet. Ale přišli by o 100M na dresech a ostatní podpoře fans a třeba od těch sponzorů atd. I kdyby jim 100M zbylo tak by na přestup dali prd protože dlužej kam se podívaj. Musej se zbavit dalších x hráčů a ideálně nasadit hráče z akademie nebo vyšmelit talenty nebo lidl hráče za 10M s almužnovým platem protože jim chybí půl miliardy minimálně a korona tomu nepřidá. Pokud si někdo myslí že nějaká zázračná přestavba přijde v příštích 2-4 letech tak je blázen.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Messi chtěl jít zadarmo i teď

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už ta nevyhořelá “veličina” táhne táhne dolu celý tým a kurví atmosféru

Reagovat
Csaplárova past

Barcelonu čekají těžké časy. Atmosféra špatná v celém klubu, výkony na hřišti špatné a k tomu nejspíš Messi na odchodu v létě ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele