Koeman na tiskovce přečetl prohlášení, na dotazy nereagoval

22.09.2021, 15:47
Aktuality
Kolem trenéra Barcelony Ronalda Koemana je v posledních dnech dusno. Po porážce od Bayernu Mnichov 0:3 v Lize mistrů a remíze 1:1 s Granadou v domácí soutěži, se spekuluje o jeho odvolání. Na dnešní tiskové konferenci kouč pouze přečetl připravené prohlášení a na dotazy novinářů nijak nereagoval.

"Dobré ráno všem. Klub i já jsme v situaci, kdy se pokoušíme o jeho obnovu. Finanční situace je velmi těžká, ale musíme přebudovat kádr, ovšem bez velkých investic. To chce zkrátka čas," uvedl Koeman.

"Máme tu mladé talenty, ze kterých mohou vyrůst za pár let světové hvězdy. Musíme být ale trpěliví. Dobré je, že v současné situaci dostanou mladí hráči prostor, podobně jako jej kdysi dostali Xavi nebo Iniesta," doplnil Koeman.

Po čtyřech kolech LaLigy patří Barceloně osmé místo. Poslední remíza 1:1 proti Granadě fanoušky dosti nahněvala.

"To, jak si zatím vedou mladí hráči v LaLize, je velký úspěch. Je to pro ně velká škola. V Lize mistrů nemůžeme očekávat zázraky a na zápas s Bayernem se musíme dívat právě z této perspektivy. Hráči i realizační tým si v tomto procesu přestavby zaslouží podporu. Věřím, že i média budou schopná rozeznat, že jsme v procesu. Není to poprvé v historii Barcelony, co se něco takového přihodilo," vysvětloval Koeman, který se ještě obrátil i k fanouškům. "Počítáme s vámi v těchto těžkých chvílích. Všichni moc děkujeme za to, jakou podporu jsme měli v posledním utkání s Granadou."

Následně Koeman opustil tiskovou místnost bez toho, aby reagoval na dotazy ze strany novinářů. Tlak na jeho osobu každopádně sílí. Ve španělských médiích už se objevily informace, že klub uvažuje o tom, že by jej ve funkci mohl nahradit současný trenér belgické reprezentace Roberto Martínez.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (45)

Přidat komentář
2miguel1

Musi prist Erik Ten Hag, alebo Xavi, Conte

Reagovat
AjaxFans

Erik asi těžko

Reagovat
AjaxFans

Ten Hag reageert op vermeende interesse FC Barcelona: 'Ik ben lekker met Ajax bezig'

https://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/ten-hag-reageert-op-vermeende-interesse-fc-barcelona-ik-ben-lekker-met-ajax-bezig

Reagovat
Agent z Melmacu

Xavi bude ešte horší a Conte? ten nepríde keď nedostane posily a Barca si nemôže dovoliť kúpiť ani chleba s marmeládou

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sa vlastne berie tá obrovská dôvera v Xaviho? Jasné, bol to inteligentný futbalista, z vyjadrení tiež pôsobí rozumne, ale kde sa zobralo, že je ideálny tréner pre Barcu?

Reagovat
Salfovic

Barcelonskej Lampard.

Reagovat
Agent z Melmacu

kde by Xavi zobral také IQ?

Reagovat
Billy McClane

Aj oni chcu mat svojho Zidana

Reagovat
Igli

oni ho měli x let před Zidanem

Reagovat
Mercury

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde ani jeden z těch tří

Reagovat
dextroza_m

Jediné v čem bych viděl zlepšení je Eric, jinak tomu nevěřím, že by nás některý z těch dvou někam posunul..

Reagovat
Ranoth

Roberto Martinez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně opak Mourinhovské školy - zkušeně převádí tlak ze sebe na hráče

Reagovat
Largo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kucka

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mohl nahrat na video proc tiskovka proboha

Reagovat
pobody's nerfect

To jako fakt Martinez? Jaký progres pod ním vůbec mohou očekávat?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Tiez nechapem.

Reagovat
icka

Reagovat
Ed_Hazard

Človek si myslí, že ten chlap už nemá čím prekvapiť. A on má

Reagovat
bourbon

však to řekl úplně v pohodě a navíc má pravdu

Reagovat
dreambox61

Tak tohle jestli mu vyjde tak klobouk dolu!!! PEDRI-18,BALDE-18,DEMIR-18,ANSU FATI-18,do toho nikdo nepujde,fandim Koomanovi je to borec,myslim si ze na treti,ctvrte misto maji.La liga je silna a vsechno chce cas.Laporta nerozumi fotbalu,divim se ze neni rad co RK dela.To je budoucnost a ne cpat hracum miliardy ktere se nemuzou nikdy vratit ani kdyby vyhrali CH L trikrat tydne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tomuhle pristupu fandim, ale nejsem si jisty, jestli je prave Koeman ten pravy nebyl by lepsi nekdo treba z holandske ligy?

Reagovat
Mr.Dalby

Kdo je víc než Koeman z pohledu holandského fotbalu?

Reagovat
dondinho

vedení klubu v podstatě prostřednictvím přemrštěných nákupů a platů "projedlo" budoucnost

Reagovat
Mönchengladbach

No Bartomeu, no party.

Reagovat
dreambox61

Do takovy s......y nikdo nepujde.Logicky vzato MU budoval tym 4roky z hvezdama a nic.Dat Koomanovi 3 zapasy neni fer,nemaji penize a chteji vyhrat vsechno.Jednoduse Laporta by mel stat za nim a ne mu hazet klacky pod nohy.

Reagovat
LAM

Závěrečný prohlášení? Podle toho emotivní ho konce bych se ani nedivil.

Je jasný že Kocman není žádná topka, ale i přes všechny ty problémy co máme chtěl v práci pokračovat, snížil si plat o 50% a určitě má Barvu v srdci. Pokuď teda nebude ta náhrada Top, tak asi nemá cenu tenhle post měnit.

Proti Granadě nastoupilo asi 8 hráčů kterým nebylo přes 20 a do útoku musel jít i Piqué. Varianty prostě nejsou vůbec žádný.

Reagovat
JM

Reagovat
LeonardoUžoa

Barcelona neměla top trenéra ani nepamatuju.

Reagovat
Agent z Melmacu

veru, posledný bol Louis van Gaal

Reagovat
Psy_cho

Ronald je pro Barcu ten správný, Jaký klub, takový trenér.

Reagovat
rave

Reagovat
rave

Vyhazovat ho v této situaci by byla naprostá hloupost. Žádná špička se k nám hrnout nebude a ani na to nemáme prachy. Je načase, aby si všichni přiznali, že reálný cíl pro tuto sezónu je prostě kvalifikace do LM a zapracování mladých hráčů.

Reagovat
Agent z Melmacu

presne tak, je to úplné nepochopenie situácie. Barca to finančne kardinálne pojebala a bude trvať čas, kým sa finančne zotaví, zbaví sa predražených hráčov a začne odznova. A bude to trvať. Vyhadzov a angažovanie nového trénera aj keby bol najlepší z najlepších nevyrieši situáciu.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Psy_cho

Celý klub je rozklížen, Ronald se musel z repre sám vykoupit, aby mohl do Barcy, má ale klasuli o dvojnásobném odstupném, pokud mu nedodrží smlouvu.

Reagovat
REPLIKATOR

Včera bylo pozdě. Ale teď už bych ho tam klidně nechal vydusit, ať si to pěkně vyžere až do konce.

Reagovat
valloire

Přestal bych tisknout černobíle. Prostě bych vůbec nic netisknul. To by bylo, kdyby se do pár let ta finanční situace nezlepšila.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele