Koch se k fotbalu jen tak nevrátí

13.10.2008, 19:21
Aktuality
Německý brankář Georg Koch, který už od 24. srpna trpí zdravotními problémy vyvolanými explozí dělbuchu, se k fotbalu jen tak nevrátí. Gólman Rapidu Vídeň dnes ani nedokončil zátěžový test, který měl původně předznamenat jeho možný návrat k tréninku. Koch musel diagnostické měření přerušit kvůli návalům nevolnosti, ztrátě rovnováhy a hvízdání v uších.

Šestatřicetiletý brankář je v neschopnosti od vídeňského derby s Austrií, při kterém jeden z fanoušků vhodil na hřiště dělbuch. Detonace v bezprostřední blízkosti způsobila Kochovi mimo jiné vážnou poruchu sluchu.

Po předchozích nadějných vyšetřeních měl dnešní test určit, zda se Koch bude moci zapojit do fotbalové přípravy. "Na podzim to ale nebude. Musí dál pokračovat v rehabilitaci. Ještě tak měsíc nebo dva," uvedl lékař Rapidu Benno Zifko.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten kre*én,který to na hřiště hodil není fanoškem,ale obyčejným de*ilem.Toto nejsou pro mě fanoušci,ale tup*i!!!Georgu rychle se uzdrav

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele