Kluivert se dohodl s Lille

30.08.2007, 20:56
Aktuality
Další výzvu před sebou má Patrick Kluivert. 31letý útočník již hrával v Nizozemsku, Itálii, Anglii a Španělsku, nyní ho čeká angažmá ve Francii. Holandský kanonýr podepsal smlouvu s Lille...

Kluivertova kariéra má v posledních letech hodně klesavou tendenci. Po působeních v Ajaxu, AC Milán a Barceloně se mu příliš nedařilo v Newcastlu a lepší to nebylo ani ve Valencii. Před rokem se proto vrátil domů a upsal se PSV Eindhoven, podobně jako ve Valencii však měl zdravotní problémy a vedení PSV se tak rozhodlo neprodloužit s ním smlouvu.

Jako o volného hráče se o Kluiverta nedávno zajímal Ajax, tyto námluvy však nedopadly a hráč tak znovu zvolil zahraničí. Lille se úvod nové sezony příliš nepodařil a po šesti kolech je až na dvanácté příčce.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*Fabregas

Logickej nakup Lille, protoze jejich ovenziva je otresna snad to s Patou vyjde.

Reagovat
HOST*

Nevím nevím..Kluivert se poslední roky nikde neprosadil...snad to konečně prolomí..přeju mu to, takovej obávanej kanonýr to by

Reagovat
HOST*FAB

Tak otresna ani ne skoda ze odesel Kader Keita bylo by to lepsi ,ale myslim ze utok Kluivert Odemwingie se povede, preju jim to.

Reagovat
HOST*dany

Odemwingie už tam taky neni,šel do Ruska...

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe tři týdny mimo.

Reagovat
HOST*

S tim museli pocitat... "Jestli se nakup Pepeho vyplati, ukaze az cas."

Reagovat
HOST*ajax
Reagovat
HOST*

P>Kluivert ja mu prajem abz sa kone4ne presadil golovo,a abz ho obi3li yranenia ,. Patrik dr6im palce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele