Kluby v Nizozemsku usilující o postup u soudu neuspěly

14.05.2020, 21:02
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
ratusek

tvl co by jim to udělalo rozšířit soutěž? Nejen u nich. Více týmů, více peněz z práv atd a pak další sezony zase počet zredukovat, případně by přišli ns to, že jim ten počet vyhovuje a zanechali by ho

Reagovat
ttopi

Kdyby šlo jen o to, může hrát ligu klidně 30 týmů. Důvody jsou samozřejmě jiné (termíny, kvalita,...).

Reagovat
ratusek

Kvalitě rozumím, proto jsem psal, že by se třeba zjistilo, že kvalitou jsou postupující srovnatelní a pokud ne, zase by se to zužilo. A termíny jsou v poho. Vložíš kola do týdne a je to

Reagovat
ttopi

To je nebezpečné. Rozšiřuje se snadno a každej zespoda to chce. Pak ale říct "sestoupí vás víc, abychomto zase zúžili", to už tak snadné není, viz. obavy ze změn v naší hokejové extralize. Vkládání kol je taktéž nebezpečné. Stačí několik odložených zápasů, nebo celých kol a pak už to třeba nemáš kam dávat. Spíš to ale udělali proto, že se prostě jedná o vyjímečnou situaci a jak se píše na konci - ať uděláš cokoliv, nikdy to nebude vyhovovat všem. To platí ve sportu i v životě.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fakt prasárna

Reagovat
dave30

FIFA a UEFA nemají moc rády, když se do fotbalu pletou civilní soudy. Nevím jak by reagovali, kdyby soud těm týmům vyhověl. To by smrdělo průserem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele