Kluby jsou dohodnuty. Oscar o Chelsea rozhodne po olympiádě

23.07.2012, 10:51
Aktuality
Chelsea je s Internacionalem Porto Alegre dohodnuta na přestupu záložníka Oscara. Ten ale zatím neví, zda nabídku londýnského klubu přijme. Rozhodne se po olympiádě, kde chce s brazilským týmem vybojovat zlaté medaile.

Podle prezidenta brazilského klubu Giovanniho Luigiho se oba týmy dohodly a dvacetiletý fotbalista na Stamford Bridge již v pátek absolvoval zdravotní prohlídku. "Ústně jsme se dohodli. Teď záležitost předáme právníkům obou klubů, aby to přenesli na papír," řekl Luigi rádiu Guiaba.

I přes dohodu klubů ale zatím přestup není jistý, vše je nyní v moci samotného hráče. "Teď se soustředím jen na olympiádu, o své budoucnosti rozhodnu po ní," vzkazuje talentovaný záložník. Chelsea už v létě získala Marka Marina a Edena Hazarda, za Oscara by údajně zaplatila kolem 25 milionů liber.

Oscar přestoupil do Internacionalu před třemi lety ze Sao Paula, stihl zde odehrát 70 zápasů a nastřílet 19 branek. Kromě výkonů v domácí soutěži zaujal i hattrickem ve finále loňského světového šampionátu hráčů do dvaceti let proti Portugalsku.

Autor: Radim Šantrůček / čtk, skysports.com

Komentáře (453)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele