Klose ukončil spekulace, prodloužil smlouvu s Laziem

02.05.2014, 16:47
Aktuality
Miroslav Klose udělal hodně tlustou část za spekulacemi ohledně svého možného odchodu z Lazia. Od dnešního dne už neplatí, že by v klubu z hlavního města Itálie měl smlouvu jenom do konce června, německý útočník se totiž dohodl na jejím prodloužení o dalších dvanáct měsíců...

Kloseho jméno bylo spojováno například s angažmá v zámořské MLS a sám se opakovaně nechal slyšet, že má hned několik nabídek. Součástí jeho nového kontraktu v Římě je i opce o možném prodloužení pro sezonu 2015/2016.

"Mám velkou radost z toho, že budu i nadále součástí místního projektu. Stále je zde důležitá role, kterou tady mohu sehrát," řekl pro internetové stránky klubu.

Brzy 36letý Klose kroutí v Laziu svou třetí sezonu a celkem si na své konto stihl připsat 35 ligových branek. Letos se trefil sedmkrát ve dvaadvaceti zápasech, více mu nepovolily zdravotní problémy.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (42)

Přidat komentář
smazaný uživatel

BOREC

Reagovat
bayern987

Největší sympatak a muj nejoblíbenější fotbalista. :

Reagovat
madridfan

Pojede na MS? Hrozně bych chtěl aby překonal ten rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tobe jako prijde normalni otazka, jestli pojede Klose na mistrovstvi? Kdo jinej by mel jet? Gomeze, Kiesslinga nema trener rad a zadnej jinej top hrot tam neni..

Reagovat
El-Pistolero-68

Jet možná pojede, ale pochybuju, že z toho bude základ. Kiessling by neměl chybět, ale jestli tvrdíš, že ho kouč nemusí, tak OK. Gomez toho letos moc nenahrál, a když, tak byl celkem mimo. No stejně bych ho asi vzal, v repre by mohl pookřát. Pak je tady samozřejmě i Müller, což sice není typický hrot, ale zvládne to.

Reagovat
Kvooca

Mullera očekávám napravo

Reagovat
El-Pistolero-68

To mi chceš říct, že nabouchaní Němci fakt budou hrát v základu s přestárlým hrotem bez formy?

Reagovat
Kvooca

Koho ale na ten hrot dát? Gomez bez formy, Kiessling nema duveru. Klosemu sedi tempo i styl co mu Low organizuje na míru. Napravo taky neni zadna jistota, tam to podle mne zaplacnou Mullerem. Rekl bych ze sestava muze vypadat nasledovne - Neuer - Lahm (Boateng) , Hummels, Mertersacker, Schmelzer - Schweisteiger, Kroos - Muller, Götze, Reus - Klose. U obrany netusim jak to presne chce a jakou ma predstavu. Posledni dobou nastupoval vepredu i Kruse, tak uvidime. Ale asi se spolehnou na osvedcenou klasiku.

Reagovat
bayern987

El-pistolero68 nemel kraviny

Reagovat
El-Pistolero-68

Já chápu, že je těžké se o tom nezaujatě bavit s někým, pro koho je Klose největší fotbalový bůh. Já taky budu vždycky zaslepeně obhajovat Beckhama s Ibrou. Jen mi zkrátka přijde dost neobvyklé, že tak silný fotbalový národ, jako je Německo, bude spoléhat na veterána, který už nějaký ten pátek není ve své kůži. To je jako by Španělé jeli s Raúlem jako jedničkou.

Reagovat
El-Pistolero-68

(Přičemž Raúl, při vší úctě ke Klosemu, byl vždycky jiný level.)

Reagovat
bayern987

A proc se spoléhat na někoho jiného? Neboj, on to zvládne

Reagovat
El-Pistolero-68

Třeba jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski by mohl zaskočit

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Pipo123

Ok takže docela v pohode správa, len aby mu zdravie vydržalo, Marchetti za 13 mil do AC ?! Taktiež paráda, neistého Marchettiho čo nemá formu predať za také prachy je paráda, Berisha si svoje odchytá, vyzerá to aj na odchod Luliča do Juve. Údajne prachy + Isla. Celkovo by bola paráda ak by Lotito dokázal za dvoch hráčov čo hrali zle ( Marchetti, Hernanes ) získať viac ako 30 mil

Reagovat
Pipo123

slovo paráda je parádne slovo

Reagovat
El-Pistolero-68

To je, doufám, kachna. Přece nevyplázneme 13 mega za brankáře, který sice má kvalitu, ale letos dělá dvojku v Laziu, když nejsme schopni za hráče do pole dát pár švestek a šetříme, kde se dá. A navíc je volný Ochoa, podepsal se Agazzi, Abbiati bude ještě min. sezonu chytat...

Reagovat
Pipo123

Absolútne o tom nič neviem, len teraz som si to prečítal v expreske, každopádne pre nás by to bola paráda, mám ho rád, ale túto sezónu to bola veľká slabota. Tá cena je vysoká, brankára potrebujete, myslím že Agazzi nemá na to byť jednotka a skôr prichádza ako náhrada za Ameliu, každopádne pre Lazio by to bol super obchod.

Reagovat
smazaný uživatel

Iba kde v tych 13 mega by bolo v podobe Matriho a plus peniaze ale neverim ze Tucko da tolko za brankara kde uz x-ty prestupak sa ide na udrzbu

Reagovat
El-Pistolero-68

Vím, že Agazzi nemá na to být jednička, ale Abbiati tady ještě min. rok bude, takže myslím, že s duem Abbiati-Agazzi můžeme rok v pohodě hrát, příp. teda podepsat toho Ochou a nebylo by co řešit. A za rok by se vidělo. Řešíme něco, co má ještě čas, místo abychom se věnovali akutnějším záležitostem (a že jich je).

Reagovat
Alberto Aquilani

koho chcel Lazio ? Sú nejaké špekulácie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Schär

Reagovat
Pipo123

Absolútne netuším, píše sa o tom Xhakovi, ten sa nepresadil v Gladbachu tak jeho cena nie je moc vysoká a na stopéra vraj chceme Astoriho, špekuluje sa o 6 mil + 2 hráči primavery. Potom Dzsudzsák ako náhrada za Luliča, Rakitič atd, ale tomu moc neverím, Dzsudzsák zarába v rusku takmer 5 mil e ročne, Rakitič je hviedza Sevilly a na toho absolútne nemáme.

Reagovat
lucius6

Hele Pipo jak bys to jinak videl s letnima posilama, moje dream prestupy k nam sou Bonaventura, Caxeres na stopera a pak by to podle me chtelo jeste jednoho hrota jelikoz neverim ze Mirovi vydrzi zdravi, uplne nejvetsi orfasmus bych mel kdyby k nam prisel Graziano Pelle, ale to se asi bohuzel nesrane, ale co treba Paloschi nebo nekdo z Juve treba Vucinic, ikdyz ten by k nam asi nechtel jit, podle me proste potrebujem hrota co dokaze dat 20 golu za sezonu a nejsem si jistej jestli je toho Djordevic schopnej

Reagovat
lucius6

Caxeres vlastne se to pise Caceres

Reagovat
lucius6

Orfasmus, sakra

Reagovat
lucius6

Z mobilu uz nikdy psat nebudu

Reagovat
El-Pistolero-68

No na Cacerese zapomeň, takového univerzála Juve nepustí. Ale jestli chcete útočníka, mám řešení. Matriho. Vyměníme za Marchettiho.

Reagovat
Pipo123

Myslím že útok sa riešiť nebude, Klose, Djordjevič, Keita, Perea budú stačiť, do obrany Astori, prípadne výmenou za Luliča ten Isla. Viac x sa Lotito a Tare vyjadrili že priorita budú posily pre obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Kvooca

V Brazilii prijde Tvoje chvíle. Ronaldův rekord padne uz po zakladni skupine.

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA

na Astoriho moze Lazio zabudnut pretoze jeho sen je hrat za Rim ale nie Lazio ale AS,potom by bolo dobre keby AS kupi este toho Jacksona Martineza z Porta + Vertonghena na lavu obranu resp Coentraa,do branky Huga Llorisa a budem spokojny,mozno by som este privital nejakeho kridelnika typu Iturbe len ten ked sa vraj dohodol na zmluve s Realom tak nic z toho asi nebude,uvidime cez mercato :) Roma GRANDE

Reagovat
Alberto Aquilani

od koho bereš matroš ?

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

co sa ti nezda?

Reagovat
smazaný uživatel

grande Mira

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele