Klinsmann propuštění z Bayernu označil za hon na čarodějnice

21.05.2009, 17:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Měls výsledky? Neměl. Tak nazdárek, Klinsi..

Reagovat
Azazelo RD

Náhodou s Barcou to byl pěknej výsledek...

Reagovat
smazaný uživatel

No já byl zrovna v Mnichově a druhej den po tom výprasku v Barceloně uspořádala tamní televizní stanice debatu s asi 5 legendama německýho fotbalu na téma "Má Jürgen na to vést Bayern?" No a shodli se že neee.

Reagovat
Lorcan

to je sice hezký, ale udělali by líp kdyby si prostě přiznali, že na kluby kalibru Barcy teď prostě bayern nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, Klinsi... mám tě děsně ráda, ale tohle angažmá jsi prostě nezvlád.

Reagovat
Swarley

Bayern je slabý a není to podle mě chyba Klinsmanna...příští sezóna pod novým trenérem podle mě o moc lepší nebude, ale nechám se překvapit...pokud by ještě náhodou odešel Ribery, tak pochybuju o tom, že se Bayern dokáže vrátit na trůn...

Reagovat
smazaný uživatel

koukam, že toho hodně víš

Reagovat
Swarley

takže si myslíš, že se současným kádrem bude Bayern příští sezónu první??

Reagovat
smazaný uživatel

kdo řikal, že Bayern nebude posilovat? Klinsmann jel bez vlastních posil a to jaksi nezvládl...

Reagovat
Swarley

tak mluvil o kompromisech, takže možná nedostal od vedení příležitost někoho přivést...

Bayernu s tou evropskou špičkou prostě už ujel vlak a bude hodně těžký ho dohánět...možná to pár posil vyřeší, možná taky ne...

Reagovat
irik

Tohle mě bolí.

Reagovat
Swarley

nejsem expert na německou ligu to málo co jsem letos viděl z Bayernu ale stálo doopravdy za starou bačkoru, takže takhle to vidím....možná je to blbost, možná za to všechno mohl jen Klinsmann a příští sezónu to bude starej dobrej Bayern...já tomu ale nevěřím...

Reagovat
irik

Reaguji na první větu - tak prosím, prosím neplácej. Mluvíš absolutně z cesty a nemá to žádný prospěch pro nikoho z nás.

Reagovat
Swarley

jestli plácám, to mi je jedno ...ale aspoň to že Bayern hrál letos velký kulový je fakt..

Reagovat
smazaný uživatel

když Bayern hrál kulový tak nevim co hráli jeho soupeři, v letošní LM prohrál totiž jediný zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No praveže bez riberyho bayern aj viac zapasov vyhral:) ale ne je pravda že bude chybat..ale ja si važim Klinsiho robotu.aj tak to je podla mna skvely trener..Presne tak sa to začinalo aj jak trenoval nemcku repre..katastrofalne vysledky v prpprave,Klinsmanna odvolavali už pred šampionatom fanušikovia atd.Ale od nie je taky..ide si za svojim cielom a Po MS ho narod zbožnoval..Len potreboval čas..a ako povedal beckenbauer:"Jurgen je velmi silny človek,Kebyže Vyvolavaju moje meno po každej zlej prihravke tak už davno odstupim"..No musime priznat že mal to od začiatku tažke..ale nechapem čom ho nemali niektory fans bayernu od začiatku v laske Beckenbauer:"Niektory Jurgenovi nepriali od prveho momentu,podcenili sme protiklinsmanovu kampan"...nechapem ,šak Klinsi je byvali hrač bayern tak čo proti nemu niektory mali...ale čo už.Raz si prajem a aj verim tomu že sa do Bayernu vrati ako PAN TRENER! !KLINSI

Reagovat
smazaný uživatel

za to, že je Klinsmann neoblíbený si ale může sám... hlavně, když pak posadil Kahna na lavičku a nechal chytat Lehmanna (ikdyž tim se spíše zprotivil Lehmann)... navíc ten jeho odchod taky nebyl zrovna nejlepší - něco ve smyslu "už nikdy Bayern"

Reagovat
Arne

Tak v létě, myslím, se vedení Bayernu bilo v prsa, že chce jet koncepčne a pokud dva roky nebude žádná trofej, nic se neděje... To v tomto klubu pochopitelně nejde, proto si myslím, že tohle spojení šlo do záhuby již od počátku. I kvůli těm odpůrcům, jak píše nahoře body13.

Reagovat
irik

Tady nejde o trofeje, jde přece o to, že Klinsi žádnou koncepci do budoucna neměl. Kroose, největší Německého talenta možná od dob Deislera vypudil, místo toho hrál jak vedení diktovalo s 2 def šíty- 34letým Zé Robertem a 30letým Bommelem, Podolského přiměl k odchodu - Já jsem toho názoru, že trenér, co to myslí koncepčně a chce racovat s mladýmz hráči Stürmera jako Poldi probudit musí, Müller nastoupil jednou, dal gól, pak si nekopl, o dalších odchovancích ani nemluvím, místo toho zkoušel nějaké kejkle s 3-5-2 a tvrdohlavě tam cpal naprosto zoufalého Ottla, Breno si popré kopnul na Camp Nou ..., nevím, nevím, kde je ten jeho přínos .

Reagovat
Arne

V létě do Bayernu s nějakou koncepcí určitě šel, to jinak není možné... Že pak jeho některé kroky koncepci postrádaly, je druhá věc.

Reagovat
smazaný uživatel

on se holt do Bayernu nehodí...

Reagovat
irik

Má co chtěl. Absolutně na to nemá, nevím co si myslel, že doma dostane 2:5, bude 13. a vše bude v pořádku, protože má koncepci? Že 7 x prohraje, z toho 3 x(!!!) doma, a pozici bude mít jistou? Že bezdůvodně vyrazí Seppa, vypudí Kroose a nikdo proti němu neřekne křivé slovo. Ať táhne odkud přišel - ve stuttgartu bych ho viděl rád .

Reagovat
smazaný uživatel

a taky Müller-Wohlfahrta, který se v Bayernu po příchodu Heynckese opět objevil...

Reagovat
smazaný uživatel

willi:A to čom vymenili aj Müllera-Wohlfahrta??šak načo lekara menit?:) nechapem tomu.....

Reagovat
smazaný uživatel

já taky ne, prostě přišel Klinsmann a M-W že odejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Klinsmann prostě nevyhrál nic co víc říct? každopádně jsem očekával min. 2.trofeje!!! bohužel tuhle štaci nezvládl a myslím si že nekterý jeho taktický zaměry byly totálně mylný BAYERN je značka

Reagovat
smazaný uživatel

V první řadě pod nim hrál Bayern špatně a výsledkově to byla taky bída, tak nevim, co do toho motá Kahna a Maiera. Prostě to nezvládl, kdyby hra byla lepší a dalo se na to koukat, tak by ty jeho kecy možná někdo bral vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

tím že vyhodil Maiera si ještě více znepřátelil některé (určitě hlavně ty starší) fanoušky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele