Kjaer spekulace neřeší, v Lille se cítí dobře

31.03.2015, 12:01
Aktuality
V Lille letos nemají příliš důvodů k radosti, tým se pohybuje daleko za pohárovými pozicemi a v příští sezoně si tak v Evropě podle všeho nezahraje. Jedním z mála světlých bodů je Simon Kjaer, který si vysloužil pozornost anglických klubů...

Dánský obránce v minulosti hrával za Palermo, Wolfsburg a AS Řím, do Lille přišel před necelými dvěma lety z Německa za dva miliony eur a v první sezoně ve Francii přispěl ke konečné třetí příčce.

Dobré výkony podává i letos, LOSC je ovšem na osmém místě tabulky Ligue 1 s tím, že od sestupových pozic ho katapultovala až nedávná série tří výher v řadě. Média tak spekulují o možném odchodu a už přinesla informace o zájmu Juventusu, Liverpoolu, Arsenalu nebo obou manchesterských celků, sám hráč se ovšem na celou situaci dívá trochu jinak.

"V Lille působím druhým rokem. Jsem zde šťastný, cítím se dobře a totéž platí i o mé rodině. Soustředím se jen na co nejlepší zakončení sezony v dresu LOSC," vzkázal 26letý fotbalista svým nápadníkům.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Kongo

Už si zase přeju to Lille,které mě bavilo ofenzivním fotbalem.Ale kde jsou ty časy,kdy Lille mělo kvalitního střelce?Ten kdo by se aspoň přiblížil dvaceti brankám za sezonu tam už nějaký čas není.

Reagovat
Kongo

Těžko říct,kdo by jim mohl vytrhnout trn z paty.Ale z tohohle týmu nikdo nemá na to vstřelit 15-20 branek.Navíc když se hrozí tolika odchody.

Reagovat
Kongo

V případě sestupů mě napadají snad jen Ayew nebo Ben Yedder,ten už potřebuje změnu jako sůl.Vždycky se sveze s horším jarem Toulouse.

Reagovat
Godwinson

O toho bude zájem ve větších klubech, Lille se asi nechytne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je ta jeho údajná cena

Reagovat
Godwinson

Za Sissoka chtěli to léto před přestupem taky desítku a za kolik nakonec šel Tam sice hrála smlouva, ale jestli dostanou polovinu, tak budou rádi

Reagovat
Paul Anka

Kalou dal loni 16 tuším, ale je pravda, že letos na něj nikdo nenavázal a to je největší problém Lille letos. Odchodů se nebojím, v záloze je pár šikovných mladíčků, které čeká skvělá budoucnost.

Reagovat
Godwinson

Není čeho se bát, přiští sezónu budou supr

Reagovat
cetto

Rozehnal čeká na svou šanci

Reagovat
Paul Anka

Ty se možná směješ, ale zas taková hrůza to od Rozehnala není, je to takový spolehlivý náhradník.

Reagovat
smazaný uživatel

pamätam si ho v AS Rim, tam hral katastrofalne

Reagovat
El-Pistolero-68

Do AC bych ho asi bral, vedle Paletty by nemusel být marný... Navíc Itálii už zná.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele