Kjaer na odchodu z AC Milán. Simon neprodlouží smlouvu, potvrdil agent

29.04., 13:50
Aktuality
Simon Kjaer (© AFP)

Cesty Simona Kjaera a AC Milán se po čtyřech a půl letech rozejdou. Kapitán dánské reprezentace neprodlouží končící smlouvu a jako volný hráč zamíří do jiného působiště.

"Smlouva vyprší v létě a Simon poté AC Milán opustí. Nejedná se o žádné drama a obě strany se rozcházejí v dobrém," řekl agent 35letého obránce Mikkel Beck dánskému portálu Bold.

"Je přirozenější rozloučit se s klubem, kde Simon rád hrál více než čtyři roky, v době, která je pro něj správná. Před mnoha lety mi řekl, že by jednou chtěl hrát za AC Milán, a tento sen se mu splnil tím nejkrásnějším způsobem. Milán se vlastně stal klubem, za který Simon odehrál nejvíce zápasů," dodal agent na adresu Kjaera, jenž s Rossoneri před dvěma lety získal Scudetto.

Odchovanec Midtjyllandu, jenž prošel také Palermo, Wolfsburg, AS Řím, LOSC Lille, Fenerbahçe, Sevillu nebo Atalantu Bergamo, dosud za AC Milán odehrál 120 zápasů ve všech soutěžích. Kam povedou další kroky zkušeného stopera, není jasné, Kjaer se podle agenta soustředí na to, aby se uzdravil ze zranění stehna a připravil se na Euro, kde bude kapitánem Dánska.

"Pro Simona je to ideální situace. V létě bude kapitánem dánské reprezentace na mistrovství Evropy a zároveň se stane volným hráčem. Opravdu se chce po Euru rozhodnout, jakým směrem se bude ubírat jeho další kariéra. Proto neočekávám, že Simon učiní rychlé rozhodnutí jako Olivier Giroud, kterému také končí smlouva, a jenž se rozhodl přestoupit do USA," uzavřel Beck.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
Rudnevs

Nakoniec super kariera, na to, ze po Wolfsburgu bol odpisany traged. Dosiahol vsetko, co sa mu prorokovalo vtedy v Palerme.

Reagovat
1899-1995

Škoda těch zranění, ale i tak za ty 4 roky byl platným členem. Grande Simon

Reagovat
Y.Cabaye

Za Krejčího do Sparty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele