Kiss bude hrát ligu v Saudské Arábii

25.07.2017, 22:21
Aktuality
Po novom bude hrať v Saudskej Arábii. Člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie Filip Kiss meni dres a z Nórska sa sťahuje do tímu saudskoarabskej ligy Al-Ittifaq.

Hral aj v škótskom Ross County a dva roky pôsobil v nórskom Haugesunde. Urobil ale ďalší krok vo svojej kariére a sťahuje sa do Saudskej Arábie. "Lúčim sa s Haugesundom. Bolo to jedno z najťažších rozhodnutí môjho života. V prvom rade sa chcem poďakovať úžasným fanúšikom. Vďaka vám sme sa tu aj s mojou rodinou cítili ako doma, nikdy nezabudnem na vašu podporu na ihrisku aj mimo neho počas tých dvoch rokov. Chcem sa tiež poďakovať realizačnému tímu a všetkým zamestnancom klubu. Odvádzate skvelú prácu. Navždy budem vďačný za dôveru a možnosť, ktorú ste mi dali," povedal podľa sport.sme.sk.

Niekdajší hráč Cardiffu City pokračoval, že v tom vidí novú a zaujímavú skúsenosť, saudskoarabská liga patrí podľa neho medzi najvychýrenejšie v tejto oblasti. "Nie je vôbec jednoduché do nej prestúpiť, navyše podobné podmienky by som ťažko hľadal aj v tých najlepších európskych ligách. Informácií mám dosť a všetky sú len pozitívne," pokračoval pre profutbal.sk. S tímom podpísal zmluvu na dva roky. Čo však hovorí na to, že bude mať možno menej šancí dostať sa do reprezentácie?

"Aj predtým boli v národnom tíme hráči, ktorí pôsobili v týchto ligách, Vlado Weiss už roky hráva v Katare. Dúfam, že ma bude tréner stále sledovať, bude len na mne, aké výkony budem podávať a ako sa môjmu tímu bude dariť. Slováci o týchto kluboch veľa nevedia, čomu rozumiem, sám som to ešte nezažil na vlastnej koži," dodal 26-ročný Filip Kiss.

Autor: Ľubomír Hudačko / futbal.sme.sk; profutbal.sk

Komentáře (2)

Přidat komentář
Milan.B

mamonar

Reagovat
smazaný uživatel

čobol co nato rict

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele