Kinnear se obává odchodu Owena

12.12.2008, 19:36
Aktuality
Michaelu Owenovi končí s posledním červnovým dnem příštího roku v Newcastlu smlouva a mezi příznivci Strak kvůli tomu panuje značná nervozita, která nyní dolehla i na manažera United Joea Kinneara...

Ten prohlásil, že sice s elitním útočníkem svého týmu bude brzy na o nové smlouvě hovořit, ale úspěšným výsledkem jednání si není vůbec jist.

"S Michaelem se sejdeme již toto úterý, ale upřímně, nejsem si jistý. Myslím, že teď přemýšlí o svých možnostech, slyšeli jsme již mnoho o tom, že jeho agent zaznamenal zájem od mnoha klubů," uvedl.

"Očividně chtějí vědět, jaký kontrakt se mu chystáme nabídnout. V tomto ohledu nechci nyní chodit do detailů, ale nabídneme mu excelentní smlouvu. Rozhodnutí však je na Michaelovi," řekl dále Kinnear.

Owen ale není jediný, komu v Newcastlu končí po sezóně smlouva. Těmi dalšími jsou Nicky Butt, Steve Harper a Shola Ameobi, s nimi by ale jednání mělo probíhat bez problémů. "Že Shola, Steve a Nicky podepíšou, jsem si celkem jist," prohlásil Joe Kinnear.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

BUBUBU

Reagovat
smazaný uživatel

Vole když už tak reakci na článek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně sis to dal sežrat

Reagovat
smazaný uživatel

Asi so mnou nebudete suhlasit,ale myslim ze Newcastlu by odchod Michaela len pomohol.

Reagovat
Devil

To by bylo v prdeli!

Reagovat
smazaný uživatel

co by bolo v prdeli? v prdeli je to uz teraz a to ako sme zavisli na Owenovi tomu nijak nepomoze.Kym bol Owen zraneny tak Martins si myslim ze sa skvele chytil sance a faval goly a bol tiez velmi uzitocny v hre,v prechodovej faze,ci v protiutokoch.zato owen dokaze len davat goly a bojovat,ale inak sa takmer vobec nedokaze zapojit do efnzivneh snazenia Newcastlu a ostatni hraci pritom nehraju s obvyklou volnostou,pretoze maju v hlavach ze by to mali nahrat Owenovi namiseto toho aby sami skusili vystrelit. Taktiez Abeobi prave chytal formu,makal,bol prinosom,dokazal vyhravat hlavickove suboje a pouzivat postavu tak ako to Owen nikdy nedokaze,pretoze je to ini typ hraca,dvojica Martins-Ameobi sa skvele doplnovala,ale nie,Michael je zdravy ,tak musi nastupovat v zaklade,aj ked ten koho nahradi drel aby mohol dostavat tie sance co dostaval,tak Owen ich ma iste ci uz ma formu alebo nie! A preto si myslim ze im jeho odchod len pomoze,pretoze nikto uz nebude mat predplatene miesto v zaklade=budu hrat ti co budu mat prave formu a to klubu moze urcite len pomoct

(sorry za chyby,pisal som to v agonii )

Reagovat
smazaný uživatel

Agónii?

Reagovat
Devil

Blbost

Reagovat
Vasil

Docela se divím že Harper ani po snad 10 letech náhradničení nemá chuť někde jinde pravidelně chytat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked vezmes do uvahy stastie Givena zo zraneniami,okrem toho je to odchovanec,tak za az tak nie je comu cudovat

Reagovat
smazaný uživatel

To Daniel: No podle mě to co píšeš je k smíchu! "Owen dokáže jen dávat goly a bojovat" ano,tady si to vystihl perfektně! A nerozumím tomu co po něm ještě chceš? Myslím,že útočník je od toho,aby dával goly ne? Ano Martins a Shola jsou a určitě budou výborní útočníci,kteří mají dinamiku a fyzičku,ale ani jeden z nich nemá takový výběr místa,zakončení a čich na goly jako má Owen! A vykládej si co chceš,zkušenosti mluví za sebe! Ale vím,psal jsi to v agonii,takže jako chybu beru celý tvůj článek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"utocnik je len na to aby daval goly a mal skvely vyber miesta"? takze polovica golov ktore vtrelil anelka -myslim tie co len doklepaval do prazdnej branky,ktore ukazuju jeho kvalitny vyber miesta a cuch na goly- ukazuju ze je lepsi utocnik,nez napr. aguero,ktory ibide zo dvoch protihracov,narazi si a potom este kvalitne zakonci? aj ked dal aguero menej svojich "all-action" golov nez anelka svojich "doklepnuti",tak si stale myslim ze ked utocnik dokaze nieco viac ako "len" davat goly a mat skvely vyber miesta,to je napr. zapajanie sa do kombinacii,alebo ibidenie protihraca,ma pre tim vacsi prinos nez utocnik ktory sice premeni dve z troch sanci,ale cely jeho vykon je o tom ze caka kym zvysok timu nieco vymysli a on to zakonci.....snazim sa tim poveda ze napr. martins dokaze sam rozhodnut zapas,aj keby sa cely cas zvysku timu nedarilo,tak on to dokaze zobrat na seba,prejst cez protihraca a vyslat nechytatelnu strelu aj z dialky,zatial co owen by v jeho pripade nahral niekomu kto by loptu zase stratil a on by vyckaval,lenze by sa nenasiel nikto kto by mu pripravil sancu a on by mal tym padom nulovy prinos pre tim

PS: tento prispevok som pisal s absolutne cistou myslou

Reagovat
Deywid

je veľa typov útočníkov....a tak či tak prvoradou úlohou útočníkov je dávať goly...a v konečnom dosledku je jedno ako...doležité je to, že ich dáva...a Owen ich dával a dáva kurevsky hodne

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý no, ale důležitý je aby se zavlnila síť a je podle mě jedno, jestli tam míč přiletí po deseti poskočeních po brankový čáře, nebo ze 4 narážeček a následný bombě z velkýho vápna. Útočníci jsou hlavně od toho, aby zakončovali a je to myslim uplně jedno, jakym způsobem, protože ve fotbale se hraje na góly!

Reagovat
smazaný uživatel

ok,vidim ze tu aj tak nikto nepochopil myslienku mojho prispevku...

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopil, neboj Ty tu nechceš nějak škatulkovat útočníky, ale píšeš o tom, že odchod Owena týmu pomůže, protože tím dostanou šanci jiní útočníci, kteří teď v podstatě hrají druhé housle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ano,pochopily sme to vcelku všichni! No jak vidím,rozpoutali sme okolo toho diskuzi tak bych to už uzavřel! Ano Martins je výborný hráš,rychlý a nebezpečný jeden na jednoho(což si teda myslím,že Owen umí taky..ale ok Martinsova rychlost ho možnááá zvedá o stupínek nahoru),ale vem si to takhle.Odešel by Owen a kdo by byl klasickým zakončovatelem? 80 letej Viduka? Sorry trochu sem to s tím věkem přehnal,ale Viduka se určitě nemůže Owenem v ničím měřit(kroměry hlavou). Owenova přítomnost na hřišti je neoddiskutovatelně pozitivní! Ať už ve střílení golu(jakkoliv) nebo zvednutí morálky týmu. Kienaar ví,proč ho tam chce udržet za každou cenu!

Ale ano každý má svůj názor! Ovšem tenhle článek byl hlavně o tom,že když nepodepíše tak ztratí velkého útočníka(což jistě souhlasíš) a ne jestli je Owen lepší než Martins...

Reagovat
Zajda

Můj vzor...a klidně si rejpejte pro je tohle ten největší borec

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, Owen je ten nejlepší!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že ho ukecají a on v Newcastlu zůstane. Michael prostě patří do Anglie a Newcastle je pro něho ta nejlepší volba. Jenom ať nejde do ňáký chelsea nebo Liverpoolu kde maj útočníků mraky tak aby si vůbec kvůli těm jeho věčnejm zraněním zahrál.

Michaele, jako nechci ti do toho kecat, ale PODEPIŠ TO A TO CO NEJDŘÍV

Reagovat
smazaný uživatel

Míšo pojď do West Hamu !

Reagovat
smazaný uživatel

jestli owen odejde v zimě tak se začnu opravdu hodně strachovat o záchranu klubu..to myslim každý kdo fandí newcastlu..porovnávate tu kdo je lepší jestli martins/ameobi bo owen a muj verdikt je takovy ze owen by pode mnou nehral v zabasech s chelsea manu bo celkove s tymy ktere budou mit drtivou prevahu v zaloze protoze pak je asi tak petiprocentni sance ze owenovi pride centr do vapna v takovych zapasech by mel hrat newcastle s vidukou a martinsem v utoku a betonovou obranou ale v zapasech jako stoke je owen neocenitelny protoze mu balony do vapna chodit budou...pak je proste promeni ... takovy je typ..narazecku narozdil od martinse zvlada taky docela solidne ale sam na hrotu by zas nic neudelal...jinak ze je pro owena newcastle nejlepsi mozny klub je kravina :D pro nej by byl nejlepsi klub ....... asi chelsea...z hlediska drzeni balonu...mozna ze aj liverpool .. gerard by mu daval taky dobry ballony :)

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, ale s těma posledníma 3 řádkama prostě souhlasit nemůžu. V Newcastlu je miláčkem a má tam 100% jistotu že si zahraje a to právě on potřebuje. Ale když si vezmeš útok Chelsea: Drogba, Anelka, nebo Liverpoolu: Torres, Kuyt, Keane atd...., tak tam už ta 100% jistota nebude, bude hodně malá, že bude pravidelně v základní sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

jj do velký čtyřky asi nepude ale manchester city je docela reálná volba:( klub kterej absolutně nenávidim

Reagovat
smazaný uživatel

taky je nemusim, prostě doufam že zustane u strak

Reagovat
smazaný uživatel

u strak nezůstane a velká čtyřka reálná protaže jedná na smlouvě s Liverpoolem kde kdysy působil a Benítez by ho prý taky chtěl myslím si že v přestupovém období přestoupí do Liverpoolu tam by se mu mohlo dařit víc než v Newcastlu tam hraje hovno sem tam nejaky gól asistence a jinak nic myslím že v Liverpoolu by s Torresem vytvořili útočné duo kterého se bude bát cela Evropa Owen kolem sebe potřebuje kvalitní hráče a ne ty lamy z Newcastlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si článek Benitéz příchod Owena vyloučil.....

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nehovor nikdy , ja myslim ze ho este bude prosit aby sa vratil

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele