Khedira půjde na operaci s kolenem, sezona pro něho skončila

18.04.2019, 16:48
Aktuality
Na marodce Juventusu se znovu ocitl Sami Khedira. Německého záložníka v probíhajícím ligovém ročníku pronásledují zranění a tentokráte marodí s kolenem, s tím měl problémy už delší dobu a nyní se rozhodl pro operaci, která znamená předčasný konec sezony...

"Po čtyřech měsících neustálé bolesti, která byla v některých dnech silnější než jindy, jsem se rozhodl podstoupit operaci, zpevnit bolavé místo a plně se uzdravit. Operace je naplánovaná a dojde k ní v průběhu následujících dvou týdnů," napsal Khedira na sociálních sítích.

"Maximálně se soustředím na to, abych byl stoprocentně fit na začátek příští sezony. Už se těším na boj o to, abychom v příští sezoně dosáhli svých cílů," dodal.

Khedira měl na podzim problémy se stehenním svalem a kotníkem, ve druhé poloviny sezony ho pro změnu zastavily potíže se srdcem. Celkem v ligovém ročníku 2018/2019 zvládl jen sedmnáct soutěžních startů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kto ešte nemal problémy s kolenom, nech sa hlási u súdruha Žinčicu.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Inzaghi

Snad náckům z Lazia zavřou stadion do konce sezony: https://twitter.com/MilanNewsit/status/1118869983491166208

Reagovat
Eldarion

Pre ACM dobré, že sú blbí. Aspoň to odvedie pozornosť od Kessieho-Bakayoka

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty 25.kola na foru

Reagovat
herbage

Cristiano Ronaldo sice musel skousnout vyřazení z Ligy mistrů, ale už o víkendu může vstoupit do historie dalším rekordem. Portugalský útočník se může stát prvním hráčem historie, který vyhraje mistrovský titul v Anglii, Španělsku i Itálii. Jeho Juventusu stačí získat bod v utkání proti Fiorentině. Tři tituly v elitních evropských ligách má ještě David Beckham (Anglie, Španělsko, Francie), dokonce čtyři má Zlatan Ibrahimovič (Nizozemsko, Itálie, Španělsko, Francie), který ale nikdy nevyhrál Premier League. (skysports.com)

Zrovna tohle dokázali třeba i Khedira, Coman nebo Robben a s největší pravděpodobností letos i Vidal, který si jde pro osmý ligový titul v řadě

Reagovat
Kucka

Tam jde o to kombo PL, PD a SA, ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi směřuje ke konci té expresní zprávy a zmínce o Davidovi a Zlatanovi.

Reagovat
db18

Reagovat
kattos

Reagovat
smazaný uživatel

Srbský útočník Luka Jović by se údajně mohl stěhovat v létě do Realu Madrid. Fotbalista, který hostuje z portugalské Benfiky, by se měl po sezóně stát hráčem Frankfurtu natrvalo. Není ale vyloučeno, že rychle zase zamíří za Pyreneje. Podle španělského deníku AS by za něj Frankfurt mohl utržit až 60 milionů eur. (as.com)

Icardi sa bude musieť poriadne rozstrieľať na konci sezóny, pretože takto o neho nikto ani nezakopne Zatiaľ má na konte len 10 gólov (z toho 4 penalty), na krku asi jednu z najhorších agentiek na svete, ktorá je plná emočných výlevov, no a ešte aj vysoké platové nároky. Najideálnejšie by bolo, keby prestúpil do Juventusu a Kean by ho posadil na lavičku

Reagovat
db18

Za kolik by Juve pustilo Dybalu?

Reagovat
ED91

Po takejto sezone by asi malokto dal zaňho viac ako 80, ale snáď sa mýlim.

Reagovat
db18

To je pořád dost... ale na druhou stranu mu je jen 25... Docela bych ho bral místo Rodridueze (o kterého zase máte zájem vy - ale blbý je, že my ho nekoupíme s tím, aby šel pak hned pryč, takže se na něj spíš vykašlem a pak s ním nemůžem počítat do vyjednávání ohledně Dybaly)

Reagovat
smazaný uživatel

Seděl by mi v Realu, Barce nebo v City.. jinde ne..

Reagovat
ED91

Myslíš, že by mu to s Messim išlo? Typologicky dosť podobný hráči. Jemu by skôr sadol tím, kde by sa to na ňom postavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Messi s ním nechtěl hrát v reprezentaci, což mě přivádí na myšlenku, že by byl proti jeho příchodu..

Reagovat
smazaný uživatel

Bulvár, který oba vyloučili Dybala pak říkal, že se mu akorát hraje hůř s Messim, protože se pohybují ve stejných prostorech na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže stejně do Barcy nepůjde dokud MEssiáš neskončí..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to jde. Coutinho taky hraje na podobném prostoru co Messi a nepřišlo mi, že by si nějak zvlášť překáželi. Spíš pak jde o sehranost tich hráčů. Což v repre s těmi pár dny na tréning moc nejde. Být spolu v týmu by podle mě pomohlo i repre, protože by si na sebe zvykli na hřišti a mohli hrát pak oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako donedávna jste ho posílali pryč.. nadávali jak je špatný, tak úplně nevim no..

Reagovat
smazaný uživatel

Tam šlo spíš o Coutinhovo přístup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Tých 80 som len nastrelil. Písalo sa, že, keď príde ponuka nad 100 mega, že ho pustia a to mohlo byť tak pol roka dozadu. A tým, že jeho stagnácia pokračuje si myslím, že by sa Juve uspokojilo aj s menšou ponukou. Aj, keď stále má ten punc hviezdičky, ktorý môže tú cenu stále držať dosť vysoko. No a pokial nepríde trénerská zmena v Juve, tak by mu prestup pomohol asi najviac. City, Real, Bayern...

Reagovat
smazaný uživatel

Výměna Dybala za Icardiho.. To jestli je pravda, tak je to od vedení vůči Paulovi pěkně svinský..

Reagovat
svkmd

Reagovat
smazaný uživatel

V Interu pod Lautarem nebo Lautarem a někým druhým (Edin??) by mu to ale sedlo.

Reagovat
ED91

Podla mna by mu to sadlo v nejakom fungujucom systeme a ten v Juve a ani Interi neni.

Reagovat
ED91

Veru je málo horších trestov pre hráča ako poslať ho hrať za Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší čínský prachy než prachy Mafie..

Reagovat
The Krupy

Reagovat
The Krupy

Ak Dybala naozaj odmietol Inter, tak z tej šestice hráčov ma zaujal len ten talent z Benfiky a samozrejme mladí Taliani, hoci o tom Chiesovi nie som úplne presvedčený, že by mal mať na to byť top hráčom. Každopádne potrebujeme opäť získať svoju identitu, ideálne nákupom talianskych hráčov, to je moje najväčšie prianie ako fanúšika.

Teraz neviem, kde je pravda, ale po Allegriho vyhlásení že v klube ostáva sa prakticky celý internet zaplavil správami, že sa vedenie stretlo s Contem a nezáväzne diskutovali o jeho dostupnosti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele