Khedira nevylučuje budoucí návrat do německé ligy

24.02.2018, 10:45
Aktuality
Sami Khedira má v Juventusu smlouvu jen do konce příští sezony a další měsíce tak přinesou spekulace o další budoucnosti německého záložníka. Ve hře je podpis nového kontraktu se Starou dámou, další možnost pak představuje například návrat do vlasti...

Třicetiletý Khedira je odchovancem Stuttgartu a v roce 2010 vyrazil do Realu Madrid, odkud po pěti letech odešel zdarma do Juventusu. S turínským celkem získal několik mistrovských titulů a domácích pohárů a celkem za něj v Serii A odehrál 69 utkání a dal 16 gólů.

"Ve fotbale nemůžete vyloučit nikdy nic. Bundesliga je skvělou soutěží, přestože některé špičkové kluby mají aktuálně problémy. Jedná se o atraktivní ligu," míní Khedira.

"V zahraničí jsem posbíral několik dobrých zkušeností, mám rád nové výzvy, něco, co jsem ještě nezažil, poznávání nových kultur, nové město, nové země... Ještě se necítím tak starý, ale návrat do Německa nevylučuji," dodal.

Juventus letos bojuje o další obhajobu Scudetta a tentokráte má jednoho velmi vyrovnaného konkurenta. Stará dáma je s 65 body na druhém místě tabulky, o jeden bod více zatím posbírala Neapol.

"Serie A? Je to souboj Juventusu s Neapolí. Tak napínavá liga nebyla už dlouho. Neapol v tuto chvíli vede, ale my máme skvělý tým: nemáme jenom jedenáct špičkových fotbalistů, máme jich dvacet. Jsme odhodláni znovu vybojovat titul, a to kvůli sobě i pro fanoušky," říká Khedira.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (76)

Přidat komentář
Uwe háže buly

Leverkusen pls

Reagovat
andycek1

Škoda že ty už nejsi špičkový...

Reagovat
blaugrana

Juve ho vymení za Mullera.

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Nicolaia HSV nevymeni.

Reagovat
Furia Ceca

Jestli slíbí, že půjde už letos v létě, tak ať jde klidně zadara. Neskutečný, jak letošní sezónu hrozně vyčpěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Pošlete ho pryč a Can si nakonec vybere Real nebo Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

To nebude ziadna strata ked odide skor posilnenie

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, jestki je ti vína jen Khediry. Loni jsem Juve přál LM, doma nás úplně zničili, ale prostě letos snad vypadnou s kohouty a snad získá titul Neapol, to není nic osobního, ale prostě viděl jsem pár zápasu Juve a ten tým letos podle mě ztratit kouzlo, těm jejich fotbal mě letos vůbec nebaví, Dybala mi přišel takový utopeny, že ani ty hráče ta sezóna letos nebaví, je těžké hodnotit špatně jen Khediru, protože ten tým celý letos prostě nemá jiskru.

Reagovat
RealC.F.

Juve obhájí titul. Jaro maj vždycky nekompromisní v Serii A

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, ale Neapol by si to zasloužila víc a hodně by to prospělo, pak by si majitele Interu, AC, AS, možná i Lottito mohli říct, že to scudetto se přeci jen dá získat. A neřekl jsem, že to neobhaji, jen že jejich hra prostě letos ničím vůbec nebavía ty hráči nemají žádnou stavu.

Reagovat
twelwer

Zasluzi si to ten kto ziska najviac bodov. Tituly za zasluhy to su somariny to sa to nemusi hrat len nahodne rozdajme tituly na zaciatku sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Khedirovi se nedává za vinu neúspěch týmu, respektive ztráta atraktivity hry, ale to, že na lavičce jsou hráči, kteří by měli hrát spíš než on, který hraje špatně. Jde o jeho osobní výkony, ne o výkony týmu. Je zkrátka slabej, ale pořád hraje. V tom tkví problém a kritika jeho osoby.

Reagovat
pistacik11

Tak, ale zostavu nerobí on ale Max. Už vidím, ako povieš trénerovi, že nech ťa radšej nestavia, že sú tam iný hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Ale že je slabej a v zápase se někdy za 90 minut nepotká s míčem, to je fakt. To ovlivnit může. Takže tady nebuď alibista. Allegri zabedněnej. Ale Khedira je slabej jak čaj a hraje špatně.

Reagovat
Jardman

Can zpět do Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej Kroosa

Reagovat
Rich

Měl bys pochopit, že Kroos se do Bayernu už nikdy nevrátí. Několikrát právě Kroos zmiňoval, že je v Realu spokojený a a návrat do Německa vylučuje vždy.

Nejsem si úplně jistý Canem, nikdy mě moc neuchvátil jeho styl hry, ale je to můj názor. Jinak Khedira prodlouží s Juventusem si myslím, kam by jinak šel. V Bayernu je jeho pozice obsazená několika hráči. Dortmund? To asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to chapem, odchoda Kroosa mi je vsak dodnes velkou zahadou a stale ma to mrzi.

Reagovat
db18

Neni záhadou, "odchovanci" u nás mají složitější pozici a hůř si vydupou lepší peníze, a do toho se ještě vložil Pep s Rummeniggem, kteří přitáhli Götzeho, napálili mu nejvíc peněz z Bayernu a jelikož měli hráči stejného agenta, tak pak měl Kroos páku při vyjednávání, jenže klub na jeho požadavky nepřistoupil - škoda, určitě si to zasloužil mnohem víc než kometa Götze...

Ale teď už bych ho zpátky nebral.

Reagovat
Kenneth

"Ale teď už bych ho zpátky nebral"

Reagovat
db18

Jasně že ne... to by musel odejít Thiago, který je ale mladší a navíc bychom za Kroose museli vyhodit nějakou nesmyslnou částku...

Reagovat
vilp

Proč by jako musel odejít? Co je to za nesmysl?

Reagovat
db18

Pochybuji, že by pak oba mohli dostávat tolik prostoru, aby byli spokojení.

Reagovat
Kenneth

No cetl sem neco o tom ze by Barca ho mohla chtit zpatky.

Reagovat
ADM

A čo sme my nakupili bitcoiny pred 5 rokmi či čo?

Reagovat
Rich

Mě to tedy nemrzí, víc mě mrzelo, když odešel Basti, který byl větší srdcař, ale smířil jsem se s tím nakonec, že se nevrátí. Jinak Kroos odešel hlavně kvůli tomu, že neměl tolik peněz, co Gotze, jednalo se mu o prachy a navíc podle mě se nemusel s Guardiolou. Co mě ovšem neskutečně naštvalo, že Kroos odešel a jako náhrada nám přišel Alonso. Ten, který každý zápas udělal nějakou minelu a vytlačil i Bastiho nakonec.

Já si osobně myslím, že fanoušci zapomenou na Kroose, až se do sestavy naplno uchytí Goretzka.

Reagovat
db18

Reagovat
Jardman

To doufám,

Reagovat
Bayern +

A ten ojeb Kroosa myslím ešte súvisel aj s Alabom. Ten po "pár" rokoch dostal dardu, Kroosovi nezvýšili a to hrával základ minimálne o rok skôr.

Reagovat
Bayern +

Cana by som bral, ale proste v tom strede máme plno. Keby bol krídlo, tak nech ide hneď.

Reagovat
db18

Zase Can > Rudy (a když by odešel Vidal )

Reagovat
Rich

Jenomže Can by se nespokojil s lavičkou, Rudymu to stačí. Když nás opustí Vidal, tak přijde Goretzka zase. Prostě ne Cana nebrat místo toho náhradu za Riberyho a Robbena přivést. Buď Martinse nebo Malcolma.

Reagovat
db18

Goretzka přijde tak jako tak.

Reagovat
db18

Reagovat
Seydou Doumbia

ani 1

Reagovat
db18

Reagovat
Furia Ceca

Jj, protože já Cana asi tak děsně chci

Reagovat
Rudnevs

Zaujímavá možnosť by bol i návrat do Stuttgartu. Khedira má k Stuttgartu veľmi dobrý vzťah, sám vravel, že je to jeho “Herzensverein”, chodí na zápasy a je rád, že zatiaľ hral v Nemecku len za VfB... Nedávno pri reprezentačnom zapase Nemecko - Nórsko v Stuttgarte kúpil 1200 lístkov, venoval ich sociálne znevýhodneným deťom a pri striedaní mu aplauzoval celý štadión. Pred pár dňami sa stal i velvyslanec nejakého mládežníckeho programu Porsche. Taktiež vravel, že do Stuttgartu by sa niekedy rád vrátil a prezident VfB mu odkázal, že dvere má vždy otvorené. Navyše teraz je tá retro linka vo VfB v kurze - v lete prišiel manažér Reschke, ktorý priviedol Becka a Gomeza, už predtým tam hral ďalší majster BL z roku 2006 Gentner. Ďalší bývalí hráči sú vo vedení, trebárs Hitzlsperger a Kienle sú vedúcimi mládežnićkeho centra. Je fakt, že momentálne má Khedira ešte asi naviac športovo i finančne, ale keby sa naozaj vrátil, tak by to bolo sympatické...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že by se vrátil pouze do VfB

Reagovat
smazaný uživatel

"kúpil 1200 lístkov, venoval ich sociálne znevýhodneným deťom"

Reagovat
JuventusFC1897

nech ide do hajzlu uz po tejto sezone zmrd jeden.

Reagovat
Il Architetto

klidni se

Reagovat
Furia Ceca

Tak jako nadávat našim hráčům do zmrdů, to už je hodně přes čáru...

Reagovat
JuventusFC1897

co je natom pres caru?je to supak ktory to maximalne flaka

Reagovat
Furia Ceca

Zase na druhou stranu: Khedira je vzorový profesionál a určitě to nefláká záměrně. Navíc: v době, kdy byl Juventus v krizi po odchodu Téveze, Pirla a Vidala, měl Sami velký podíl na tom, že ten omlazený kádr začal zase fungovat. Už jenom za tohle si Khedira respekt každýho fanouška Juve zaslouží.

Ano, kritiku je u Khediry na místě, ale musí být konstruktivní. Vztahovat to do osobní roviny a nazvat ho "zmrdem," "Muslimem," nebo "zkurveným Turkem," jak tady taky o něm někdo nedávno psal (což je už úplně mimo, Khedirův otec je Tunisan, nikoliv Turek), to je ultra ubohý. Fanoušci, co tohle o něm píšou nebo to schvalujou, jsou stokrát ubožejší, než Khedirovy aktuální výkony - to jako bez pardonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JuventusFC1897

konstruktivna kritika na eurofotbale

Reagovat
Yzemi

Ty jsi vskutku monstrózní dement.

Reagovat
JuventusFC1897

tak hlavne ze ty si skvely

Reagovat
Yzemi

A to jsem někde psal?

Reagovat
stas87

Tak ty si tu diskusiu neskutocne obohatil.

Reagovat
JuventusFC1897

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
LAM

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Melchior

zato ty bys mohl jít do hajzlu už teď

Reagovat
stuff

Reagovat
JuventusFC1897

ty zalez do budy sasku

Reagovat
10

15:16 Asamoah by mohl zamířit do Neapole

pustit Kwadwa by byla chyba sama o sobě, zvlášť do Neapole...nechápu, proč ho při zranění Matuidiho nezkusil Allegri na jeho pozici, hrát beka asi přestalo bavit i Kwadwa

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri je čím dál tím omezenější a zatrvrzelejší, dokazuje to čím dál tím víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kwadwo sa mi pacil este 3/4 sezony spat, odvtedy je to pre mna priemerak.. tie prve sezony po prichode bol perfektny ako na lavej strane, tak v strede ale uz sa mi zda, ze po zraneni prisiel vyrazne iny a nie je to ten Kwadwo co bol... ako nic nepokazi ani nevymysli.. ak chceme pomyslat na vyhru v LM, tak Sturaro ako aj on musia ist..

Reagovat
JuventusFC1897

prvu sezonu pod Contem mal skvelu, potom to uz bolo horsie a horsie

Reagovat
M11

jedna z veci ktera me hodne mrzi.. ze Kwadwo dostal za cela ta leta tak malo prostoru v zaloze

Reagovat
10

nastoupil tam vůbec? já si nevybavuju, že by tam dostal třeba 2-3 zápasy za sebou...

Reagovat
brenk

na začiatku predminulej sezóny tam hrával pravidelne pri zranení Khediru a Marchisia

Reagovat
DelPiero137

Viem ze tam hral (tusim pohra ktory som nevidel), Pintu by vedel urcite, po tom zapase ho dost vychvaloval. Ale urcite tam nehral viac zapasov po sebe...

Reagovat
DelPiero137

On nato uz nema (mozno ani nikdy nemal), podla mna je Kwadwo najviac precenovany na bekovi/kridle. 1vs1 nepriel uz roky, podareny center ma tiez 1 za pol sezonu.

Do Neapolu urcite nie a ked, za palku.

Reagovat
pajka-juve

Tak u něj to už není vůbec na nás, končí mu smlouva a evidentně ji ani prodloužit nechceme. On byl dobrý před pár lety, než jsme se dostali takhle vysoko, teď už ty kvality nemá (hlavně kvůli zraněním) a stejně by to na současný Juve nestačilo, i kdyby hrál jako když přestoupil.

Reagovat
Bayern +

69/16 na to, že už som ho videl hrávať aj hlbšie než Schweinsteiger

Reagovat
Seydou Doumbia

navíc letos tuším jediný defenzivni hráč, který vstřelil hattrick

Reagovat
bayern987

Ale zase v Juventusu dal všechny góly v lize, ani jeden nedal v lize mistrů nebo poháru to je docela zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezone, by mel jit za dalsi vyzvou, on je momentalne jeden z nasich velkych problemu proc hrajeme tuhle holomajznicku.Je strasne malo aktivni, hodne me ted vadi ta jeho hra..Ale jako cloveka ho mam rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy mi nepřišel jako top hráč, ale určitě by uplatnění našel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele