Keržakov zůstává v Zenitu Petrohrad, dostal novou smlouvu

22.07.2016, 15:51
Aktuality
Aleksandr Keržakov dostane další šanci navázat na své dřívější úspěšné roky v dresu Zenitu Petrohrad. Zkušený útočník se vrátil z hostování ve švýcarském Curychu a tentokráte figuruje v dalších plánech ruského celku, o čemž svědčí nová jednoletá smlouva...

33letý Keržakov v Zenitu Petrohrad začínal a se 161 góly v 368 zápasech je jeho historicky nejlepším střelcem. V lednu 2007 přestupoval do Sevilly a o rok později si odskočil do Dinama Moskva, z něhož se po dalších dvou sezonách vrátil do Zenitu.

Už v sezoně 2014/2015 Keržakov vypadával z plánů tehdejšího trenéra Andrého Villase-Boase a jelikož se do prvního týmu neprobojoval ani loni, odešel na hostování. V Curychu stihl odehrát 17 ligových duelů a v nich zaznamenal pět gólů, nesplnil si ovšem hlavní cíl v podobě účasti na mistrovství Evropy.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Hector17

Chtělo by to nějakou náhradu za hulka

Reagovat
CR7RONALDO

Ved kúpili Maka

Reagovat
Hector17

píšu náhrada

Reagovat
smazaný uživatel

za 5-7

Reagovat
Uwe háže buly

3.2

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je podle vás lepší Messi, nebo Ronaldo?

Reagovat
VojtovaChelsea

Pepik Hnátek

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Tož je to těžké. Messi má lepší střelu a lepší příhry. Ronaldo je lepší hlavičkář. Oba dva umijou dobře ale za mě Messi. Je takový více lidský.

Reagovat
pawelFCB

Messi je lepší v placení daní

Reagovat
smazaný uživatel

Za pokus

Reagovat
Uwe háže buly

Messi samozřejmě, o parník.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele