Kepa by měl v Chelsea okamžitě skončit, tvrdí po šílené eskapádě se střídáním Sutton

25.02.2019, 14:04
Aktuality
Ty obrázky obletěly svět rychlostí blesku. Manažer Chelsea Maurizio Sarri se mohl u postranní čáry uvztekat, ale přimět brankáře Kepu, aby se nechal v závěru finále anglického Ligového poháru vystřídat, se mu nepodařilo. Naprosto skandální okamžik italský stratég označil jen za nedorozumění. V Anglii se ale Kepa porozumění nedočkal. Podle mnohých by měl v klubu okamžitě skončit.

Byla to naprosto neuvěřitelná chvíle. Do konce prodloužení finálového utkání proti Manchesteru City zbývalo na slovutném stadionu ve Wembley jen nastavení, když se manažer Chelsea rozhodl vyměnit brankáře. Místo Kepy, který byl nedlouho předtím ošetřován měl jít na hřiště Willy Caballero.

Ten už stál připravený vedle rozhodčího s tabulí, jenže čtyřiadvacetiletý Kepa prostě odmítl jít ze hřiště.

Nedal si říct od Sarriho ani od spoluhráčů, kteří za ním přišli, nepřemluvil jej ani rozhodčí. Sarri nejdřív vztekle pochodoval kolem lavičky, pak vzteky zahodil lahev a dokonce se vydal do tunelu, který vede do útrob stadionu. Nakonec se vrátil a rezignoval. Kepu na hřišti nechal.



V penaltovém rozstřelu nakonec Kepa sice zlikvidoval pokus Saného, ale k trofeji Chelsea nepomohl. Citizens vyhráli 4:3. Manažer Sarri nakonec celou záležitost kolem střídání bagatelizoval. "Bylo to velké nedorozumění, protože jsem měl dojem, že má křeče. Takže jsem nechtěl, aby šel brankář v takovém stavu na penalty,"řekl. "Brankář se jen snažil říct, že je na penalty fit. Bylo to velké nedorozumění. Kepa měl pravdu, ale řešil to špatně. Budeme si o tom muset promluvit," prohlásil později Sarri, o jehož pozici se v posledních týdnech hojně spekuluje. Roztržka s Kepou navíc další dohady o atmosféře v kabině a nedostatku respektu hráčů k manažerovi jen přiživila.

Podle některých expertů však Kepovo jednání nemůže vůbec nic ospravedlnit. "Měl by okamžitě v Chelsea skončit," nebál se ostrého vyjádření bývalý útočník Chelsea Chris Sutton.

"Jestli si to stejně vysvětlili i v šatně, to nevím. Veřejně je tohle prohlášení jasné. Sarri chrání své hráče," poznamenal John Terry, jedna z legend Chelsea.

"Kepa rozhodně těžce podkopal autoritu manažera. Myslím si, že jej chtěl vystřídat proto, že Cabellero, který za Manchester City v minulosti chytal, zná dobře penaltové střelce," mínil Ruud Gullit, který za Chelsea v minulosti hrál a vedl ji i jako manažer. "Kepa si ale zřejmě myslel, že ho chce vystřídat kvůli zranění, tak signalizoval, že je v pořádku," usmíval se.

"Je úplně jedno, z jakého důvodu jej chtěl střídat. Když manažer řekne, musíte jít," doplnil ho ve studiu BBC bývalý vynikající střelec Alan Shearer. "Když jste pod takovým tlakem jako Sarri, bojujete o angažmá, připravíte tým dobře, protože Chelsea proti City opravdu hrála dobře, tak poslední věc, kterou chcete vidět, je to, co se stalo. Bylo to naprosto neuvěřitelné," řekl Shearer.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com, bbc.co.uk

Komentáře (615)

Přidat komentář
kattos

https://www.youtube.com/watch?v=Lg37SKuzdbE&fbclid=IwAR0z966x2s1Oks03d_d8lck2qmL1a0-yxfNFo2IPy3PdjFP4QBLOf2XRY1w

2:44. Jak dělá machírka atd a pak to solidně posere

Jinak tohle je divná zástěrka, co jako podle vás říkal Luiz Kepovi? Muselo být jasné že to bylo kvůli tomu, že Willy je lepší na penalty a když se tam Kepa svíjí jak had.

Reagovat
kilobyte

Jak Aguero nevěřil že to prošlo.

Reagovat
tnt03

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nihilister

jeho reakce je jak kdyby nedal

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

sebevědomí tomu mu nechybělo...bohužel ani pokora a nějaký respekt natož týmovost.... doufám, že sním zametou a už si nezachytá

Reagovat
twelwer

Ja by som skor chcle vediet co to bolo ten Jorginhov poskok pred kopom

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je ten brankář nesympatický už od pohledu. Typický malý fracek. Doufám že se De Gea udrží v repre a tento fakan mu bude zahřívat lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě brankář co nectí tým ani trenéra a sám si musí něco dokázat. Co řekne trenér to proste platí ať se děje co se děje.

Reagovat
PP

Oba z Chelsea ven.. jeden za neuvěřitelnou neprofesionalitu, příp. jeho přesunutí do Béčka na neurčito.. druhý za zesměšnění trenérské funkce v přímém přenosu..

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

toto bolo aspoň, ako tak nenápadné. Tréner Barcelony sa tam nebúchal o zem

Reagovat
valloire

jj, ale je to jedinej rozdíl, nevzpomínám si ale, že by PP volal o přesunutí do Béčka na neurčito

Reagovat
smazaný uživatel

ale podstatný, tréner Barcelony Messiho rozhodnutie počas zápasu akceptoval, zatial čo tuto sa trieskal o zem

Reagovat
valloire

ale je to hezký cos napsal "tréner Barcelony Messiho rozhodnutie počas zápasu akceptoval"...tím si tak nějak vystihl vše

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
PP

to neznám.. vidím, že jsi velký fanda Barcy! Ale ani Messi s Crisem si to nesmí dovolit, byť ten včerejšek byl větší úlet.

Reagovat
valloire

tak to respekt PP, celkem jsem čekal, že se budeš ošívat....samo sebou máš pravdu, dovolit si to hráč, byť by to byl LM, CR nesmí.

Reagovat
PP

tak tímto by vzniknul precedens, takže už z principu to nemůže být akceptováno.. Na druhou stranu, pořád bych měl trochu pochopení pro tyto super hvězdy, než nějakého mladého smrada, který je v klubu sotva půl roku..

Reagovat
valloire

No...jsou tu lidi z naší sekce, co si myslí, že se zase navážím bez důvodu do Lea. No jenže když jsem viděl včera Kepu, bylo to první co mě napadlo. Zase aby bylo jasno, Messiho za to nekritizuju, takovej rozdílovej hráč, když se cítí ok, má bejt na hřišti. Akorát mi tenkrát pobavil Lucho jak škemral.

Reagovat
Busby babes

Je úplně jedno, z jakého důvodu jej chtěl střídat. Když manažer řekne, musíte jít,"

presne.

Reagovat
Cobra

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
dadoprso

přesně, hráčů co se svým vystřídáním nesouhlasilo už bylo spoustu. Vztekali se, nadávali, kopali do věcí, nepodali trenérovi ruku..., ale všichni šli střídat. Tenhle to ale posunul na vyšší level.

Reagovat
RadekVonCZE

Já chápu, že nepodávání ruky atd. je sice neprofesionální ale frustrace je frustrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Y.N.W.A

taky nechápu to zlehčování a ty omluvy kolem toho... takovej výstup prostě Arrizabalaga nemá předvádět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Franck

No nevím no, není to tak černobílé. Za minutu máš chytat penalty ve finále (čehokoliv) a trenér tě chce střídat, kvůli zranění, ale ty víš, že zraněný nejsi (nebo křeče či co). Tak bys jako poslušně šel střídat? Snažil se mu vysvětlit že je ok. Pokud by to střídání mělo být z taktických důvodů, že chce na ně Caballera, protože líp chytá penalty, to by bylo jiná. Ale prý to bylo kvůli zranění. Vůbec bych to neřešil tady tu rádoby hádku. Vlastně se nic nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

"Vlastně se nic nestalo."

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Whitemedia

Celé je to jen o tom, že na sebe pořvávali přes půl hřiště.. kdyby Kepa doběhl k Sarrimu a vysvětlil mu, že je oukej, tak by byl klid..

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Franck

to by ale možná zase chytl křeč, tak by musel už fakt střídat

Reagovat
Remt

navíc by už byl u čáry a tam už by ho asi Sarri pěkně chytnul za flígr

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
salami

dela se z toho hrozna kauza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Na druhej strane, nemôžeš vedieť, či ho chcel fakt WSarri stiahnuť kvôli zraneniu a nie takticky kvôli tomu, že Willy pozná City ako svoje boty. To, že teraz povedal tú rozprávku o Kepových krčoch, môže byť len blábol na upokojenie situácie. Ak by povedal totižto pravdu, tak tým narobí ešte väčší chaos.

Reagovat
Busby babes

a Sarri videl, co mu ukazuje a stejne ho chtel vystridat. Takze ano, tam jedina prijatelna reakce je jit dolu ze hriste. Naprosto neni Kepovo misto aby nejak zpochybnoval rozhodnuti trenera.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
r.mrazik

je to kampan!!

Reagovat
janinho

za 5 minut pred koncom ho 2 krat osetrovali. ak bol fit a len natahoval cas tak to mal povedat jasne svoijm klubovym lekarom.

aj keby neviem co spravil, tak ked uz stoja pri ciare nahradnik aj sudi s tabulkou na striedanie, tak sa ma zodvihnut a kracat do <>. zo sarriho spravil uplne tupelo ktore nedokaze ukontrolovat ani 20rocnych frackov vo svojom time.

ale ako som uz pisal aj inde, zaujimalo by ma kde v <> vtedy bol kapitan Azpilicueta. ta kapitanska paska na ruke nie je na paradu, ale ma byt predlzenou rukou trenera na travniku.

Reagovat
Franck

po 120 minutách ho bolely nohy a navíc věděl že jde na penaltu, tak se nechtěl rozptylovat takovýma kravinama

Reagovat
janinho

aj sarriho by boleli nohy keby si s nim mohol v tej chvili ist pokecat osobne

Reagovat
PBLead

Ani jsem si nemusel rozklikávat tvůj profil, abych věděl ze fandíš Chelsea. To co se včera stalo fakt nemá obdoby. A jestli veris, ze šlo jen o nedorozumění ohledně zranění, tak jsi fakt neskutečně naivní.

Reagovat
kiwwi

Ja tomu verím tiež a to Chelsea neznášam

Reagovat
Franck

tak to jsem asi neskutečně naivní

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Franck

David Luiz: "Řekl jsem Kepovi, že musí respektovat rozhodnutí trenéra. Ale nevím, jestli ho chtěl vystřídat kvůli toho, že už byl dvakrát na zemi a nebo čistě z taktického hlediska. Komunikace na dálku není nikdy snadná. Kepa nám říkal, že je v pořádku, ale takto na dálku se to těžké chápe, o to víc, když se ozývají fanoušci. Jsem si jistý, že kdyby Kepa věděl, že ho chce trenér vystřídat z taktického hlediska, šel by dolů, protože je to skvělý kluk a profesionál a respektoval by to."

S tím souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Taky souhlasím s tím že teď (navíc když má Chelsea ban na přestupy) je potřeba to nějak zamést a uhrát na nedorozumění. Ale kdo to viděl a používá mozek ten ví.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

Děláš si prdel, že jo?

Willy je mnohem zkušenější. Penalty chyté výborně a navíc zná Man City. Nebylo to o zranění a křečích, ale o tomto. Sarri se to pak snažil zlehčovat, protože kdyby přiznal, že ho neposlechnul, přestože byla důvodem Willyho zkušenost, byl by Sarri za uplného krypla.S výmluvou o nedorozumění ohledně zranění sice vypadá jako č.rák ale ne tak velkej.

Reagovat
John Obi Mikel

Mu to mel jit rict nebo poslat Luize nebo Emersona. Kazdy normalni clovek by sel poslusne stridat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mariano13

Tak si predstav, že by si takto postavil hlavu napríklad Barkley a povedal by si, že chce odohrať celý zápas. Podľa tvojej logiky to je akceptovateľné. U Kepu je to také isté, ako povedal Shearer, je jedno prečo lebo aj takticky je to pochopiteľné, tak aj zdravotne, ak by ho to zase zabolelo v druhej sérií, tak by ako chytal zvyšok? A samozrejme, že platí čo chce tréner, nielen pri striedaní, ale aj pri taktickom výkone.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

tréner / manažér je nadriadený hráčom, jasná záležitosť.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Euphael

Reagovat
Coutinho10

Shearer

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

já bych chtěl vidět co by bylo za SAFA

Reagovat
supporter

Nebylo by nic. Vystridal by.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
magnat7

Reagovat
kardous

Reagovat
raduinho

Reagovat
king23

Reagovat
andrew96

Reagovat
Bucky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, a stejne se najdou primitivove co to obhajujou

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
mistr129

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Toto uz je choroba...

Reagovat
valloire

"Když manažer řekne, musíte jít." Takže nesouhlasíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Postni to este pod viac komentov zatial si to tu dal len 5 krat... Maaaalo !!!

Reagovat
valloire

Dávám to kam se to hodí a místo toho, abys mě pochválil za trefný postřeh, protože hodně lidí tvrdí, že něco takovýho ještě neviděli, tak se ještě vofrňuješ. To není vůbec od tebe hezký heleeee.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Keboto

Reagovat
Godwinson

Nechapu, jak to muze nekdo omlouvat. Naprosto souhlasim jak s Shearerem, tak hlavne se Suttonem. To se bohuzel ale diky jeho cenovce nestane.

Reagovat
Busby babes

Chelsea si dlouhodobe zadelava na problem v tomhle smeru. Ono i u nas je to obcas na povazenou ale ani pod Mourinhem se neco takoveho nestalo.

Reagovat
Godwinson

To neni problem jen Chelsea, to je problem vsude i mimo fotbal. A prave ocekavana necinnost to jen zhorsi do budoucna. Na coz si teda vlastne narazel, na doby trenera Colea atp.

Reagovat
Busby babes

souhlasim, hraci zacinaji vic a vic zneuzivat sveho postaveni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

však si kluby jen vyžírají to, jak lezou hráčům a jejich agentům do prdele....

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně má Chelsea po Courtoisovi sympaťáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak bylo nejlepší, jak se mu Kun vysmál po té penaltě.

Reagovat
Ondiis

kdo by to taky neudělal po těch šaškárnách žejo

Reagovat
Counter

Reagovat
CHONG

Ale aspoň Chelsea zachovala na brankářském postu určitou kontinuitu, dementa nahradil dement.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kardous

Reagovat
irik

Reagovat
svaca

Kde byl hlavne v téhle situaci Azpilicueta? Ten ho měl odtahnout ze hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych vidět kdyby tohle udělal někdo třeba v týmu Roye Keana

Reagovat
lajka30

Myslíš jako v Nottinghamu forest?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím jako když byl kapitánem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavička a jdou oba

Reagovat
mayday

Tak to bych chtěl vidět tu situaci Keane vs. Schmeichel

Reagovat
smazaný uživatel

vz. SAF

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
kilobyte

Musel by střídat kvůli zranění.

Reagovat
Y.N.W.A

...a taky ukončit kariéru

Reagovat
krisa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Reagovat
Svatej

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
TopinB

Reagovat
Thorrin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Counter

Reagovat
shitcool

Reagovat
Busby babes

tak kdyby to nekdo udelal pod SAFem, tak ten by si tam pro nej na to hriste dosel.

Reagovat
Y.N.W.A

já myslím, že by se jen z lavičky podíval, žvejknul a golman by klusal na střídačku

Reagovat
kilobyte

K němu by si to asi nikdo nedovolil.

„Nevím, proč jsem ho nosil. Byl jsem v šatně asi hodinu před prvním výkopem, když mě trenér Alex Ferguson uviděl a řekl, že si ho mám oholit. Nejdřív jsem řekl ne, ale když jsem viděl, jak se mu rychle mění obličej, oholil jsem si ho na záchodě,“ přiznal Beckham v show Grahama Nortona.

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že je řeč o kníru...

Reagovat
kilobyte

O číru. To jak to zní mi došlo až když jsem si to přečetl po odeslání.

Reagovat
smazaný uživatel

Beckham s knírem to bych chtěl vidět

Reagovat
C-M@ster

Podle redditu byl na druhé straně hřiště nebo co...

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
mesyas

ten řekl, že je mu to u prdele

Reagovat
H.N.T.

Jakoze baskové sobě nebo jak

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit, co bych dělal na Sarriho místě Čistý dement Kepa, do béčka do konce sezony...

Reagovat
ACSMan

Podle reakcí bych řekl, že Sarri veděl jaký je Kepův stav ale stejně tam chtěl dát Caballera.

Reagovat
tnt03

Přesně... Tohle je jen okecávání. On regulerně odmítl střídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to uplně pitomá situace, ale ty silácký názory, jak by měl Kepa skončit v Chelsea a kdo ví jestli ne i s fotbalem, jsou uplně směšný. Stejně jako expertní názor Gullitta. Jo, Willy se sice vůbec nerozcvičoval a z křesla poprvý vstal až když se Kepa válel na zemi, ale určitě to bylo hrozně plánovaný. Bylo to dementní nedorozumění. Kepa měl jít normálně k Sarrimu k sajdlajně a říct mu to f2f a ne na něj povykovat na dálku. Sarri se neměl rozčilovat jak blbec a měl to líp vyhodnotit. A Azpi jako kapitán měl tu komunikaci mezi nima zprostředkovat a ne bejt na druhej straně hřiště. Pitomá situace, zbytečná mediální senzace.

Reagovat
Y.N.W.A

jako pitomá situace to byla... ale tu mediální senzaci z toho prostě udělali pitomci Arrizabalaga a Sarri, teď můžou tvrdit co chtěj, ale naživo prostě Sarri nevypadal, že "jde o nedorozumění"

Reagovat
xhejl

Ano, Kepa měl jít normálně k Sarrimu a dohodnout se s ním. Tečka, tím to hasne. Trénuju na sranda amatérský úrovni, kde jsme hlavně všichni kamarádi, co se po zápase ožerou jako sobě rovní, ale tohle se mi stát během zápasu, tak si pro toho hráče dojdu na hřiště a navždycky skončil. A to jde o kluky, co to hrajou za párek a ne za pár milionů...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Nepamatuju, že by se přihodilo něco takového za celou dobu, co se dívám na fotbal, ale podle tebe je to jen zbytečná mediální senzace, to víš že jo

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
raduinho

Ano, měl by skončit. Takové chování si nemůže dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já být Sarrim, tak si pro něj dojdu do vápna a ze hřiště ho odtáhnu za koule.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
PBLead

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Ja byť Sarrim, tak ho rovno do nich nakopem, okamžite by sa mu začalo točiť jedno zápästie okolo toho druhého na znak urgentného striedania.

Sarriho mi je až ľúto.

Reagovat
andrew96
Reagovat
smazaný uživatel

Lol, co to je za burana?

Reagovat
smazaný uživatel

jako ten beloch mu hovorí totalne kraviny a stále mu skáče do reči, ja by som na neho tiež vybehol a stratil by som nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Však první mu do řeči skočil ten buran a pak si do řeči skákali oba. Navíc ho jen urážel, vyhrožoval, ani ho pořádně ke slovu ho nepustil, tak musím říct, že to Bém ještě docela dobře ustál.

Jako Béma a jeho "povedenou" vládu na magistrátu fakt nehodlám obhajovat, ale tohle chování je dost za hranou. A co to tam proboha zkoušel s tou angličtinou ?

Reagovat
smazaný uživatel

no skočil mu do reči pri tej reportáži, lebo asi evidentne trepal blbosti a ten černoch to už neuniesol. No ako nezaujatý divák, lebo nepoznám ani jedného, tak mi prišlo, že ten politik mu vždy skočil do reči v tedy a začal ho obvinovať, že je sudca a hloupej a neviem čo ešte vtedy, keď mu ten "buran" išiel povedať niečo podstatné, čo si o tom všetkom myslí. A myslím, že ten buran sa ešte docela dobre ovládal, lebo ten maličký bol totálne slizký. A tá anličtina jasné to bolo trošku mimo, no keď bol dlho mimo ČR čomu verím, lebo priemerný slovák, alebo čech žijúci doma by si toto nedovolil, tak sa mu to tam jednoducho plietlo a možno do nechcel poslať do <> česky. Inak bola to groteska z oboch strán a hlavne ma dostalo ako beloch hovorí "Proč mi tykáš, my sme si potykali?" a pritom on mu tiež tykal, jednoducho pokrytec je slabé slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale nemůžu s tebou souhlasit snad v ničem. Tohle si prostě nemůžeš na nikoho dovolit, ať nemáš rád politiky jakkoliv.

Ten "černoch" česky mluví líp, než anglicky, připadá mi to jako snaha dodat si váhu, anonymitu, nebo jen nějaká póza.

Když to ale otočím, tak takovýma kecama tě můžu obvinit absolutně z čehokoliv a garantuju ti, že si to před sebou (myšleno jako teď před uživatelem EF, co se na to kouká na youtube) neobhájíš.

Ten černoch se snad celých 7 minut (kromě toho chytání se za koule ) se jen motá kruhu a brečí, jakej je zloděj, jak je tu všechno na hovno a "mojí mámu vojebává celej tenhle stát". Wtf? Co mu jako na tohle má říct?

Vůbec tu neřeším jestli Bém něco ukradl, nebo jestli vypadá slizce, nebo ne (podle mě se ve svým názoru moc řídíš pocitama a emocema), tak to že mu začne taky tykat je snad úplná prkotina, vzhledem k tomu jak do něj ten černoch jde. Skákání do řeči a některý z těch keců si Bém určitě mohl odpustit, ale částečně to vzhledem situaci chápu.

Jiank chtěl bych vidět tebe, jak budeš reagovat, když se odnikud vynoří o hlavu větší týpek, kterýho jsi v životě neviděl a bude tě před kamerou urážet, jaký jsi zloděj, co jen předstírá, že je cool guy a jak si zkorumpoval celou Prahu.

Reagovat
smazaný uživatel

to by záležalo na tom či by som bol vážne ten zlodej, alebo nie. No ja sa do takej pozície dúfam nedostanem. Inak ja by som si ho asi vypočul ako správny politik a nešiel by som do otvorenej konfrontácie ako to spravil ten Bém. Prišlo mi to ako dve deti na pieskovisku, no ten politik mal možnosť ukázať svoju osobnosť a ukázať voličom aká je osobnosť a on asi aj ukázal a ukázal sa ako malé hašterivé decko. Inak máš pravdu opieram sa o pocity a o to čo tam kto povedal, lebo ani jedného nepoznám, no mne ten politik prišiel ako klasická ukážka politika, ktorý sa len vyhovára a skáče do reči každému kto mu oponuje a vlastne sa s ním nedá komunikovať, keď s ním človek nesúhlasí a takých ľudí nemám rád

Reagovat
Mass

No tak skončit by mohl, ale kdo vrátí Chelsea těch 80M€ ?

Reagovat
Y.N.W.A

a proč by je někdo vracel, normálně by zůstaly ležet dál na smetišti jako další stovky M€, co už tam od Romana ležej a agenti se v nich přehrabujou

Reagovat
Snatus

Mně to třeba vůbec nevadí. Prostě nedorozumění, vyhazovat Kepu kvůli takové banalitě. Nechat být a radši se zaměřit na palčivé problémy v sestavě a vedení.

Reagovat
Busby babes

banalite?

Reagovat
Cobra

Snad ve vedení Chelsea sedí stejně smýšlející lidi, jako ty.

Reagovat
Whitemedia

vzhledem k tomu, že nebude Kepa nijak potrestán, tak asi sedí no

Reagovat
krisa

Chelsea/Sarri: Kepa nebude nijak potrestán, není taky vůbec za co. Ovšem poslední dobou se na tréninzích prezentuje Caballero výbornou formou, takže půjde do brány. Navíc vypadal Kepa trochu unaveně z náročného programu, takže mu dopřejeme zasloužený odpočinek, na tribuně.

Reagovat
PP

leda že by dostali audio nahrávky J. Duška "4 dohody" a k tomu poslouchali Láska, pokora a sluníčko od Kapitána Dema..

Reagovat
SaianSupaCrew

Burian

Reagovat
kilobyte

Nedorozumění? Sarri chtěl vystřídat Kepu a ten nešel. Podle mě to věděl, že to není kvůli zranění, protože jinak mohl klidně doběhnout k čáře a říct, že je v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ranoth

ake nedorozumenie ? proste ked sa rozhodne trener striedat tak hrac musi pocuvnut a je jedno ci to je Kepa, Ibra alebo Messi... podla tvojej logiky to teraz bude moct robit kazdy ze odmietne striedat ? ved to je len banalita...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

slušná křeč

Reagovat
risk je zisk

Ty musíš mít normálně noční můry z Barcelony . Vy to rak hrozně řešíte všichni tu válku mezi Barcou a Realem, už jste všichni neskutečné trapní. Kolik vám je let?

Reagovat
valloire

hele riskuj, je to relevantní? je. proč to sem nedat? nevim.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
janinho

kepa mal prvy po zapase hladat novinarov a pred celym svetom sa sarrimu ospravedlnit, ze sa zachoval ako kkt. to jedine by ma na sarriho mieste presvedcilo ostat. mlady zasran tam z neho urobil absolutneho sasa co nema v kabine ani smietku respektu. su treneri, ktori by mlademu v kabine normalne nafackali za to co si dovolil.

Reagovat
raduinho

Kepa pošpinil jméno a hodnoty Chelsea před celým světem. To co udělal rozhodně není banalita.

Reagovat
Shevchenko

Už to není vamoooos?

Reagovat
raduinho

To fakt není. Zachoval se jak kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

aké hodnoty

Reagovat
raduinho

Takové, o jakých se Balkáncům a gloryhunterům z Man United může jen zdát.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to máš teda pravdu

Reagovat
Devil

Reagovat
Spalovač šancí

Vyhodit Kepu i Sarriho. Případně zrušit celou Chelsea i City.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
FUnk

Reagovat
Masi

Reagovat
raduinho

Hybaj do Číny holoto.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Whitemedia

Sutton je prostě k smíchu

Reagovat
Mass

Když se podíváte na wikipedii List of Chelsea managers, tak tam Sarri končí 24.2.2019 a jeho nástupce je Kepa

Reagovat
krisa

tak jestli se Abramovic se Sarrim moc nebavil předtím, tak teď si teda moc nepomohl, víceméně mu bylo nasráno na hlavu v přímém přenosu. I když situace to byla prekérní, co měl jako dělat, nechat ho odtáhnout násilím? Celá lavička na něj mává, že má jít dolů a fracek si stejně dělá co chce. Víceméně Sarriho chápu, nikam to nevedlo a chtěl tu frašku a ostudu ukončit.

Reagovat
Luc-Luc

klidne si ho tam nechte toho pepu, at je do budoucna jeste sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Na hostování ke Gattusovi s nim

Reagovat
Whitemedia

myslíš, že mu nestačí Dunaruma?

Reagovat
Golasso

"Imagine if Kepa did this shit with John Terry on the pitch. First he'd drag him off the pitch and later shag his wife.."

Snad to sem už někdo nedával přede mnou

Reagovat
Whitemedia

i s Terrym na hřišti se občas děly šílenosti a on s nimi nic nedělal.. hádky o penalty, odstřelování trenérů..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
M0rb1D4S

Kdyby o penalty. Legendární je hádka Drogby s Ballackem o přímák.

Reagovat
Whitemedia

Hádka Drogby s Lampardem o penaltu, tady další hádka Drogby s Ballackem o přímák.. jak je možné, že je Terry neodnesl v zubech, jak to měl včera udělat Azpi?

Reagovat
xhejl

Nevim, ale správnej kapitán to tak udělat má.

Reagovat
smazaný uživatel

U "fucking disgrace" taky moc neudelal

Reagovat
mayday

U fucking disgrace se to snažil mírnit Guus

Reagovat
risk je zisk
Reagovat
wyqinac

Reagovat
technecium

Reagovat
TopinB

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
tony223

Co si budeme namlouvat. Při dnešní ceně hráčů si můžou dovolit takovéto chování - viz Chelsea a Manchester United vs Mourinho. Chelsea vs Conte. Pokud si hráči řeknou, že na trenéra serou a hodí ho přes palubu, pár týdnú se na ně nadává a pak se na to zapomene, vymění se trenér a jede se dál. Alespoň to je můj názor.

Reagovat
Y.N.W.A

tak když je ten klub debil, tak to tam takto chodit může a vymstí se jim to...

Reagovat
mayday

Nebo Sparta

Reagovat
F.Torres

Špatná komunikace a dvě horký hlavy. Toto jde na hlavu Sarriho, který se choval jak blázen. Situace, která se děje pomalu v každém zápase, ovšem stačí, když zdravotník dá signál, že to je ok a nic se neřeší. Tady očividně nikdo nikde signál nedal a když se sejdou dva idioti, tak to dopadne takto. Zbytečně vyhrocené.

Reagovat
technecium

Ale Sarri chtěl imho střídat z taktických důvodu, proč by si to jedno střídání nechával do konce zápasu?

Reagovat
Whitemedia

protože nevěděl, místo koho tam poslat Kovacice, když Barkley už byl na lavičce

Reagovat
Greny

ja teda ale nechapu proc by mel skoncit Kepa? jo ok nejakej trest by zaslouzil...

ale ocividne vetsi problem je Sarri ... protoze toto svedci ze ho ti hraci maji totalne na parku a nerespektuji ho..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ho maji totalne na parku, tak jsou ocividne vetsi problem ty hraci. Hierarchie existujou z nejakyho duvodu.

Reagovat
Muffi

protože vás stál 80 či kolik mega které za něj nedostanete, máte zákaz přestupů a finančně už nejste takoví predátoři jako když Abra přišel, takže by to pro vás byl další zásah do sestavy s mnoha děrami.

A teď vážně. Situace je blbá v tom, že Kepa je brankář, kteří se normálně téměř nestřídají a komunikace mezi nimi a trenérem je ztížená vzdáleností kasy a lavičky, navíc když byl ošetřovaný, tak si mohl myslet, že ho chce střídat kvůli tomu.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Hrdý Bask chtěl položit život za svůj klub. Respekt bro!

Reagovat
Kang & Kodos

Takovej Balkán ještě jak pak museli Sarriho držet, jinak by mu jí natankoval. Tohle nebylo ani v devadesátkový Gambrinus lize.

Reagovat
Mercury

To na tom bylo snad nejlepsi. A pry jen nedorozumeni, jasnee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
YNWA__MSN

Fagan jeden.... Bylo maprosto jasne, ze je to z taktickeho duvodu.. Jinak by tam Sarri takhle nerval, nemlatil do kresla a malem i neopusril stadion

Reagovat
Greny

ten stadion chtel opustit jen z jednoho jedinyho duvodu .. byl tak na nervy ze si chtel jit zapalit .. na to vsadim klidne barak

Reagovat
mayday

Dal si o půlce a pak rychlovku i před prodloužením beztak

Reagovat
YNWA__MSN

Jo taky me to napadlo

Reagovat
patas92

Já hlavně moc nechápu, proč hlavní rozhodčí dal na Kepu a nedal pokyn ke střídání, i když musel mít jasné info od čtvrtého rozhodčího, že Chelsea střídat chce.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Greny

tak ono asi fakt pokud hrac odejit nechce odejit nemas moznost s tim neco udelat jako rozhodci mozna ho vyloucit po dvou zlutych za zdrzovani ale nejsem si tim jist

Reagovat
patas92

No však, měl mu dát žlutou, eventuálně červenou. Nebo měl dát pokyn ke hře a ne čekat 3 minuty, jestli se kluci z Chelsea náhodou nedomluví.

Reagovat
fenixLFC

a za co by mu dal zltu ked neporusil pravidla?

Reagovat
havrys99

Reagovat
Mariano13

Mohol odpískať striedanie a ak by sa Kepa nepohol najprv jednu a potom druhú žltú za zdržovanie. Ale myslím si že aj Moss aký je starý ešte nezažil nič takéto tak bol z toho v prdeli

Reagovat
fenixLFC

lenze on nezdrzoval, hrat sa mohlo dalej. nehovoriac najma o tom ze hru pozastavil hlavny....za to ma dostat zltu?

Reagovat
Busby babes

v pravidlech je, ze pokud hrac odmita jit stridat, pokracuje se ve hre dal. On rozhodci asi nema nejak paky v ramci pravidel ho nechat odtahnout ze hriste.

Reagovat
Greny

holt budou od priste u ctvrteho rozhodciho dva vyhazovaci a az to priste nekdo odmitne tak prijde jejich cas

Reagovat
patas92

To mi přijde jako úplna blbost Když na tabuli svítí číslo hráče, tak prostě musí jít. Když ne, tak žlutá, červená...

Reagovat
pobody's nerfect

a pokud by se zapojil jako vystřídaný hráč do hry a tu významně ovlivnil? Nemohla by teoreticky následovat kontumace?

Reagovat
Greny

jak to myslis? nechapu

Reagovat
pobody's nerfect

no záleží na tom, jakým přesně aktem je uskutečněno střídání a od kdy je platné. Pokud by rozhodčí dal povel střídat a tímto bylo střídání uskutečněno, tak Kepa nemá co dělat na hřišti, má tam být Caballero. Pokud by se i za takové situace Kepa zapojil do hry, jedná se o zapojení hráče mimo sestavu. V podstatě podobná situace, jako by z lavičky najednou vyběhl hráč na hřiště a zapojil se do hry.

Nedovedu si za takové situace představit jiné rozumné řešení, než kontumaci, ale možná to v pravidlech uvedeno není, fakt je přesně neznám

Reagovat
Greny

stridani je ukonceno az vstupem nahradnika na hriste

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, co si teď tady vyplodil za sračku, to klobouk dolů

Reagovat
Greny

ale v tech pravidlech to tak fakt je

Reagovat
patas92

Tak to tu pak máme precedens pro všechny hráče, kterým se nebude chtít ze hřiště, no

Reagovat
kiwwi

Môže ho stiahnuť dole kapitán

Reagovat
Jordi Alba

N, myslím že to v těch pravidlech je, že nemusí. Rozhodčí mohl a i když to zní hnusně, tak asi i měl maximálně tak vyloučit Sarriho za tu šaškárnu a dát povel pokračování ve hře.

Reagovat
Firkraag

To je náhodou zajímavý. Já bejt rozhodčím, tak polovinu zdržujících debilů nenechám dostřídat, neboť bych usoudil, že střídat nechtějí.

Reagovat
spider_8

Tak teoreticky by mu mohl dát žlutou za zdržování hry, potom třeba i druhou a vyhodit ho ze hřiště. Otázka je, jestli by Kepa šel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
13

Podle mě i prakticky. Můžeš li dát žlutou pomalu střídajícímu hráči, měl bys mít možnost dát žlutou hráči, který střídat docela odmítá.

Reagovat
spider_8

Přesně to mě taky napadlo

Reagovat
fantomas

Mně na tomhle přijde snad ze všeho nejhorší ten timing. V době, kdy se do Sarriho šije ze všech stran, až zjevně nemá klid na práci a je pod obřim tlakem, i potenciální vyhazov asi hrozí, ti borec takhle okatě podkope autoritu. Takový chování samozřejmě neni akceptovatelný za žádných okolností, ale ten kontext to pro mě činí ještě míň omluvitelnym a bejt Sarrim tak si fakt nějakym dočasnym přeřazenim do béčka okamžitě dupnu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A co tak čtu, protože zápas jsem neviděl, tak to Sarri včera zvládl takticky na výbornou a pak se stane tohle... Smějícího se Williana po prohraném finálovém utkání taky netřeba komentovat

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš srandu, jako vážně ??

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trošku si s Pepom zavtipkovali

Reagovat
pobody's nerfect

je úplně jedno, proč chce trenér střídat, on je šéf a hráč se musí podvolit a ne ze šprajcnout jak malé děcko, když mu nechceš koupit lízátko.

Na druhou stranu Sarri ukázal, že není opravdový šéf a že je slaboch. Myslím, že tímto si definitivně podřezal pod sebou větev. Měl ho prostě ihned stáhnout a ještě za lajnou nakopat do prdele, aby se vzpamatoval.

Reagovat
krisa

jenže jak ho chceš stáhnout, když se můžeš uvztekat a ten zmetek odmítá jít dolů? Poslat pro něj pořadatele? Tím by tým před penaltami rozhodil úplně. Že asi opravdu nemá potřebný respekt, když si kepa něco takového dovolil, je věc druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Sarriho jé mi líto, vážně jo. Není to můj oblíbenec, ale v Neapoli dokázal hodně s pěkným fotbalem a omezeným rozpočtem oproti Juve třeba. A to, že takový usmrkanec, ktery proti Sarrimu ještě nic velkého nedokazal, sám chytá hovno, je to totální propadák za ty prachy a tohle si dovolit, to je neuvěřitelný a já osobně bych to pochopil jako člověk, kdyby mu Sarri dal bombu v kabině..

Reagovat
paver

Na Sarriho může mít člověk jakýkoliv názor, ale tohle si prostě nezasloužil...

Reagovat
Mass

Sarri je manažerem od července, Kepa přišel v srpnu.

Reagovat
Svatej

S většinou se dá souhlasit, ale Sarri sám taky nic velkého nedokázal...

Reagovat
smazaný uživatel

No Neapol má poloviční rozpočet oproti Juve a málem vyhrál titul, kdyby se mu nerozpadl kádr zraněníma.

Reagovat
Svatej

To já vím, ale fakticky nic velkýho skutečně nedokázal...

Reagovat
Muffi

V Itálii má oproti Juve omezený rozpočet každý a z dlouhodobého hlediska je na tom Neapol podobně zhruba od dob Mazzariho a zatím to nezměnil ani Sarriho odchod.

Reagovat
Pipo123

Toto sa stať v 90 rokoch tak ho tréneri nakopu do prdele v priamom prenose, Sarri reagoval až moc kludne

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si představil , co by na Sarriho místě udělal takový Simeone. Podle mě by si pro něj došel na hřiště s tou jeho gorilou co mu dělá asistenta a Kepu by za dva dny našli rozřezaného v sudu někde na dně řeky.

Reagovat
Kostomlat

Roy Keane by ho v dobách svého kapitánování týmu United z toho hřiště vykopal sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě no

Reagovat
Euphael

Kepu neobhaji ani Pikous na twitteru

Reagovat
Svatej

Hmmm vidim to tak, že Kepa by se nenechal ani z klubu vyhodit.

Každopádně legrační bude, až nám podobnou trapránu předvede Willian, kterej je daleko větší sketa. I kdyby se do sestavy nedostal, tak prostě nastoupí na hřiště a trenérovi nasere do huby.

Reagovat
mimi_united

Keď si googliš info kto je ten Sutton, a zistíš že v podstate nikto

Reagovat
Kostomlat

stejnej názor má i Shearer.

Reagovat
pobody's nerfect

asi jako Kepa

Reagovat
Busby babes

nikdo, kdo ma 400 zapasu v nejvyssi anglicky a skotsky lize...

Reagovat
mimi_united

Jeden gól za Chelsea

Reagovat
krisa

kolik gólu musí někdo za klub dát, aby se mohl vyjadřovat? a kolik musí udělat žonglů?

Reagovat
mimi_united

Keby sa o našich hráčoch vyjadroval niekto kto dal z pozície útočníka jeden gól

Reagovat
krisa

a takový Lineker nedal za Chelsea ani jeden, ten by měl asi držet hubu tuplem..

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Posledni Kovboj

a ked si googlis kto je mimi_united, zistis ze je to tupa peroxidova stetka, ktora tomu chape este menej ...a co teraz

Reagovat
smazaný uživatel

to je k nanimu nespravedlivý

Reagovat
Posledni Kovboj

tj. alt? A ja uz jsem byl nachystanej na phone sex

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fajn kluk, já bych to hned nezatracoval..

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

ked si musis googlit, kdo je Sutton

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
Mariano13

napíše nejaký Milan, ktorého životný výkon je 7 pív za večer v krčme, ak som sa netrafil a Mimi je dievčenský nick, tak si iba vezmem príklad z Lukáša Váchu a "ku sporáku"

Reagovat
Kostomlat

Kdyby Chelsea fungovala jako mančaft, udělal by si pořádek na hřišti kapitán.

Reagovat
Greny

Kazdopadne kdyby Sarri chtel tak mohl Caballera na plac dostat.. ciste teoreticky tam mohl poslat Caballera treba misto Kanteho nebo Rudigera normalne v hracskym dresu a na penalty by ho do branky misto Kepy dostali

Reagovat
krisa

no nevím jestli by je rozhodčí nechal chytat oba, páč kepa nevypadal, že by měl v plánu to kasy někoho pustit

Reagovat
Greny

to by ho privazali k tribune behem te pauzy mezi prodlozenim a penaltama

Reagovat
martin.b

Jak už řekli Shearer a Gullit ve studiu, Sarriho reakce v průběhu celýho incidentu mluví za vše. Objasnění, že se jednalo o nedorozumění je jen zástěra na příkaz vedení

Reagovat
Pepe1911

Přesné

Reagovat
r.mrazik

nikdy stridat nebudu...nikdy...nech si to Sarri zapamatuje

Reagovat
krisa

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
patas92

Reagovat
CHONG

Reagovat
lajka30

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Greny

Reagovat
Cobra

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Corleone

Reagovat
blade115

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
H.N.T.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
osobnostx

Prosím vysvětlit !

Reagovat
Petr325

Děkuji za připomenutí

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Petr325

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Talker

Podle mého chyba na obou stranách. Sarri si nechává srát na hlavu celkově - sám říká, že tým se těžko motivuje, následně řekne, že aby mohl hrát mladé hráče, tak by mu museli prodat některé staré (tj není je ochotný je posadit sám od sebe), není schopný posadit Barkleyho, Alonsa, Pedra, Williana a další po hrůzostrašných výkonech.. Říká, že neví, jak problémy vyřešit a co dělat...

V té situaci prostě nechtěl riskovat zranění hráče, který si nechával 2x ošetřovat stejnou nohu, nikdo neví, co se děje a ztratit jedničku po zbytek sezonu kvůli 5 minutám na hřišti a penaltám je blbost. Zvlášť když dvojka je "penaltový expert", který má mnohem vyšší úspěšnost chycených penalt a ještě zná část protihráčů.

Být na Sarriho místě, tak první věc je, že si u lajny zapálím cigáro a následně řeknu rozhodčímu, ať mu dá žlutou za zdržování. Prostě Sarri si nechal nasrat na hlavu. Jo, nebyla to vyloženě jeho chyba, ale tady si měl stát za svým a Kepa ho měl poslechnout. Podle mého je Sarriho osud zpečetěný, protože jinak nechápu, jak by si hráč mohl dovolit poslat do hajzlu manažera.

Reagovat
pobody's nerfect

jak jsem nikdy neměl Chelsea rád, tak teď je mě vás i trochu líto, valí se jedna sračka za druhou, tým je absolutně nefunkční, zastavené přestupy, už vidím Zidanea, jak je nadšený z takové perspektivy, kdy si dost pravděpodobně totálně naruší svou auru poloboha

Reagovat
Talker

Zastavené přestupy budou až v zimě, ono se to posune díky odvolání na 99%.

Každopádně je potřeba vyřešit osoba trenéra a pročistit kádr během jednoho léta, což nebude žádná sranda. Pokud se to ale povede, tak budeme v pohodě - ale bude to kurva těžký, je to tak 30/70, že se nám to povede kompletně, spíš očekávám, že tu budou strašit ty jednoduché volby - Higuain, Pedro, Willian, Kovacic, Barkley, místo toho, aby se to vyřešilo všechno.

Reagovat
Talker

Jinak Kepa ani potrestán být nemůže.

Sarri to zahrál do autu a řekl, že trestán nebude. Kdyby měl koule, tak ho pošle do Béčka do té doby, než přileze Kepa s prosítkem a omluví se.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že Sarri už si pod Kepou nezatrénuje...

Reagovat
Azazelo RD

Ledaže by se odmítl nechat vystřídat novým trenérem. To by všichni čuměli.

Reagovat
technecium

Proč vlastně Chelsea poslala raketu za Kepu? Kdyby stejný penize vložili do záložníka typu Thiaga, tak se dneska neboji o top 4

Reagovat
Greny

k cemu Thiaga.. hrala by trojka Kante, Jorginho, Barkley(Kovacic)

Reagovat
technecium

Tahle trojka hraje protože nic lepšího nemáte. Thiago by pro vás byl obrovský boost do zálohy, skvělý hráč do pozičního fotbalu na držení míče.

Reagovat
Greny

nez Jorginho ve forme z poslednich tri mesicu by byl asi i kdokoli z juniorky...

mimochodem on nechal odejit Cesca a az odesel tak zjistil ze by za nej potreboval asi nahradu

Reagovat
M0rb1D4S

Co to tady vytahuješ za kraviny zase? Že je třeba náhrada za Cesca říkal ještě dřív, než ho klub nechal odejít. Že mu náhradu nedotáhli není jeho problém. Se tady až moc snažíš házet všechnu vinu na trenéra.

Reagovat
Euphael

Maro...poprosim o tvuj nazor na Kepu a pak na Sarriho, jestli bys ho jeste nechal...dekuji

Reagovat
Talker

Protože Courtois se zachoval jako mrdka a odmítl trenovat s CFC a vytrucoval si odchod do Realu. Následně jsme měli jen pár dní na to vyřešit otázku golmana a Kepa byl "dostupný" díky výkupní klauzuli. Kdyby podepsal Courtois novou smlouvu, tak ty prachy nedáme ani za něj, ani za nikoho jiného minulé léto.

Reagovat
technecium

A Caballero by to nezvládl? Je to kvalitní brankář.

Reagovat
Talker

Tak on je dvojka. Je to jistota, kvalitní golman, ale špičkové týmy mají 2 kvalitní golmany, jeden by se musel tak jako tak přivést. A přijde mi rozumnější přivést jedničku než snižovat kvalitu tím, že nasadíš dvojku a přivedeš další dvojku.

Reagovat
smazaný uživatel

Caballero je kikser. On je dobra dvojka ale urcite nie jednotam v teame s ambiciami ake ma chelsea

Reagovat
Gazdo

Chelsea ma ambicie?

Reagovat
Muffi

Courtoisovi za rok končila smlouva, kterou fakt nemá povinnost prodloužit, o jeho touze odejít do Madridu věděli všichni a už v zimě jste naháněli Alissona.

Reagovat
Talker

Což nic nemění na tom, že se zachoval jako mrdka.

Kdyby řekl v průběhu sezony/na začátku přestupáku, že chce odejít za každou cenu a nezůstane, tak by se na něj hledělo jinak. On vyhlašoval celou sezonu, že se soustředí na zápasy a že to vyřeší v létě aby nakonec nepřijel na přípravu? WTF?

Reagovat
celeb

a vymena s Realom realna nebola? Predsa len by bol jednotkou a nemusel sediet na lavicke. Navyse brankar vitaza 3 po sebe iducich sezon LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Magath in

Reagovat
Whitemedia

Mourinho on Kepa:

„The goalkeeper wants to show his personality, his confidence, wants to show that he is there and wants to be at the shootout and make saves – and I like that.“ #CFC

„[But] I don’t like that he leaves his coach and the assistant coach in a situation of great fragility. Luckily I never had to go through this.“ #CFC

Někdo tu psal, jak by si po něčem podobném u Mourka už nezachytal, ale neřekl bych

Reagovat
nani92

u Mourinha by stúpol

Reagovat
r.mrazik

tak ono se neco placa z kresla ve studiu a neco jineho,kdyby se to stalo primo jemu

jinak on nekdo zapomnel,jakej byl shitstorm ohledne tech doktoru v chelsea?

Reagovat
Posledni Kovboj

ten kdyby mu tohle udelal golman, tak dostane epileptak a bude si stezovat az u kralovny

Reagovat
Talker

Tak tohle je ojedinělá situace, to fakt nevíš, jak by se kdo zachoval. Podle mého si to Kepa dovolil k Sarrimu, ale třeba ke Contemu nebo Mourkovi by si to nedovolil. Prostě ta nálada u nás je taková, jaká je, Sarri tomu nepomáhá, hráči ví, že mají sílu na své straně a Sarri dost možná poletí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho, kterej nezvládal Pogbu si bude otevírat hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak v Realu taky odesel pote, co se rozhadal s kabinou.

Reagovat
smazaný uživatel

a nakoniec aj z Chelsea

Reagovat
kiciN

Mourek uz si domlouva angazma.

Reagovat
nani92

niekto tu dával pravidlo, že kým hráč nezíde z ihriska, tak môže striedanie zrušiť..keby mal Kepa mozog, tak ide k postrannej čiare, tam normálne Sarrimu povie, že je ok a ide sa dalej..

Reagovat
Mastný Chobot

áno?

Reagovat
nani92

ževraj

Reagovat
Mastný Chobot

dobre

Reagovat
DieFohlenBMG

Já si myslím, že tam chtěl dát Caballera tak jako tak.

Reagovat
Teoretik

Všechno jsou to kecy tady. Kdyby se stejně zachoval někdo, koho všichni považují za obrovského srdcare a bojovníka jako třeba Gattuso, tak se nad tím nepozastavite a dokonce by mu valná většina z vás zatleskala. Kepa vypadá na patnact a hned tu litaj komenty typu fracek, spratek.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze nie. Toto spravanie je nepripustne aj v beznom civilnom zamestnani a to nevravim este o ozbrojenych zlozkach. Proste nie.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

a najväčší zmrd je samozrejme Luiz, Kepa mu povie, že je ok, tak to idem rovno prediskutovať s realizačným štábom nie? aj ked to mal urobiť samozrejme Azpi..to je jasný znak,aky tam je bordel, tam nie je osobnosť ani nič

Reagovat
Jardman

Hoši v tom bude mít prsty Kazma, jinak to být nemůže

Reagovat
mesyas

ostuda! nemohl jsem se na to ani znovu kouknout. Kdyby dement nestál 80mega tak okamžitě letí.

Reagovat
mayday

Moc se zde nerozebírá ta penalta Jorginha Něco tak trapnýho jsem dlouho neviděl.

Reagovat
CHONG

On i ten Levák Bob byl super, rozběh přes půl hřiště a prásk do tyče, Chelsea měla den, no

Reagovat
Whitemedia

Luiz to tak kope vždycky a bylo z toho už několik parádních penalt, ale bylo jasné, že něco podobného jednou přijde

Reagovat
CHONG

Já vím, že to tak kope, jenom mi to přišlo v kontextu celého večera vtipné, jinak něco podobného brzo čekám u Ramose a jeho dloubáčku

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

tak Luiz mel smulu. par centimetru a bylo to v brane.

Reagovat
kiciN

No a pritom je to znamy a dobry strelec penalt, to se proste stane.

Reagovat
Greny

kope to tak skoro porad jenze se mu brankar nepohl, bylo videt ze ho ma z youtube nakoukanyho divej :

https://www.youtube.com/watch?v=GeFYphbnmK8

Reagovat
mayday

Jo jo, já vím, že kope. Ovšem když se mu gólman nepohne a v kombinaci s tím cirkusem, co tam byl chvíli předtím, tak jsem se musel smát.

Reagovat
fenixLFC

ja som to pisal uz pod to preview, on je tak zmagoreny z nahravania stoperom ze si edersona tiez s jednym pomylil

Reagovat
Counter

*něco tak parádního jako Edersonův zákrok

Reagovat
kiwwi

mal ho precitaneho lebo takto prijebane to kope vzdy - ale zeby to bol nejaky super zakrok o ktorom je treba napisat x komentarov...

Reagovat
jhony16

ako keby vybrali niekoho z publika, ktorý v živote futbal nehral

Reagovat
twelwer

Ten poskok na ťto dufam bude coskoro nejaky gif

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa to pôvodne asi bral ako nedorozumenie, ale nerešpektovaním pokynu to pohnojil.

Sarri dobre že nedostal infarkt počas toho striedania - nestriedania, aby to následne zľahčoval.

Tento klub je v dosť veľkých problémoch.

Reagovat
Pride

Sarri by měl ukázat koule a poslat Kepu na chvíli do rezervy. Věřím, že by u fanoušků Chelsea stoupl na ceně.

Reagovat
DieFohlenBMG

Kepa: Nikdy neodstoupim, nikdy! Nech si to všichni zapamatují. Nikdy!

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Whitemedia

od včerejška je toho plný twitter a teď už to i tady vidím podruhé stačilo

Reagovat
Taiger

Trapné jako Star Wars

Reagovat
VALEN

Bielsu na ně na sráče neposlušný, smlouvu na 10let k dispozici taser a dva bouchače

Reagovat
Whitemedia

Bielsa by vydržel měsíc, než by mu z toho přeskočilo

Reagovat
cristiano.K.

z komára velbloud

Reagovat
John Obi Mikel

Sutton by měl v TV okamžitě skončit, tvrdí po šíleném názoru na Kepu druhý nejrespektovanější uživatel eurofotbalu (po Liquidovi) John Obi Mikel

Reagovat
Taiger

Liquid je nejhloupější uživatel ever, tak blbýho člověka jsem neviděl.

Reagovat
Swarley

jak se chtěl pochlubit, že nemá na zrcadlo...

Reagovat
raduinho

Ajaj blade is coming

Reagovat
Swarley

nech si ho

Reagovat
raduinho

To je dobrý

Reagovat
blade115

Něco mi říká, že byste si mohli rozumět.

Reagovat
Swarley

že jsi trouba, to už jsme si vyjasnili

Reagovat
Busby babes

here we go again...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

šašo

Reagovat
blade115

Podle mě by vám i fajdax půjčil šlapadlo.

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Trapné jako Taiger

Reagovat
Taiger

Ty si kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

To co zkoušíš? Jsem tu o pár let déle a podle poslední aktualizace owny searchu mám i něco víc odkomentováno, šmudlo.

Reagovat
Taiger

gratulka *clap clap*

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt extra zoufalec.

Reagovat
Taiger

kk

Reagovat
Kixi Syhimour

se s ním nějak neštveš

Reagovat
blade115

Máš hodnotu patnáctiny fantomase.

Reagovat
smazaný uživatel

i méně

Reagovat
Swarley

Reagovat
Taiger

Ok, na tebe jsem zapomněl, tak je druhej hned po tobě.

Reagovat
blade115

Tady to absolutně nevadí, nějaké zapomenutí, ten trouba se ti stejně do minuty ještě sám připomene...

Reagovat
Taiger

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

Sarri to alespoň vzal na sebe...to není jak Klopp, kterýmu se vždy rozhodí menzes, když zaprší nebo se někdo zraní...

Reagovat
Taiger

hahahahahaha, +1, 10/10

Reagovat
Swarley

tukomaster :DDDDD

Reagovat
Counter

achjo, legendární

Reagovat
smazaný uživatel

říká někdo, koho trénoval Jožka Murýň

Reagovat
Swarley

uznávám, že ubrečení jsou stejně...i když Klopp se v poslední době dost překonává...

Reagovat
Counter

Ale oči vypichuje jen jeden.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
technecium

Reagovat
13

Klopp by v tyhle situaci golmana dosel na hriste ritualne skalpovat

Reagovat
smazaný uživatel

absolutní nerespektování manažera a Chelsea to "zamete pod koberec" jako nedorozumění Přijde mi to jako způsob, jak fotbalovému světu dokázat, že není tím správným manažerem pro Chelsea a proto jej nebude ten sráč poslouchat. Škoda, že se nikdy nedozvíme, jak by ty penalty odchytal náhradník

Reagovat
blade115

Pod koberec to zametl sám trenér...

Reagovat
smazaný uživatel

asi si to řekl sám, že? Předpokládám, že se vedení shodlo, co bude nejmenší zlo..

Reagovat
Busby babes
Reagovat
jjnovo

Kdyby se někdo zeptal Sounesse na Keppu:

“The Kepa situation was disgusting but you have to question Pogba here though. He set the foundations for players to act this way under their managers. It’s not good enough”

Reagovat
Csaplárova past

Ten zmrd by potreboval poradny fen od Fergusona a pak chytit za prdel a vyrazit s nim dvere. Snazim se odhadnout, co by v satne udelal Ferguson ... ty vole peklo by proti te kabine byl raj ...

Reagovat
Busby babes

fen a po zapase by byl na prestupove listine.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to zní fajn, koupit Kepu jako nejdražšího golmana historie a protože je to dement, tak ho za půlroku kvůli morálky propustit.. to asi fakt ne, kucí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
jhony16

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Petr325

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Whitemedia

https://twitter.com/MarvaMSK/status/1099759733613957121?s=19

Greena to teda očividně nijak nevykolejilo.. to je pohodový život brankáře, který je až třetí v pořadí..

Reagovat
Busby babes

tam jsou asi super vztahy na pracovisti.

Reagovat
Whitemedia

tak jako jemu to může být u prdele, je u nás na rok a ví, že si nezachytá, akorát si zatrénuje, za to dostane solidní prachy a půjde o dům dál a nebo skončí kariéru, tak proč by se vzrušoval nějakým Italem, co mlátí s lahví

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PBLead
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/nomifooty/status/1099761043994234881

i ten postizenej fanousek to pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Není to spíš nějakej rapper? No, i když to je vlastně taky postižení.

Reagovat
smazaný uživatel

Haha

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

OT: neví někdo, jak lze stáhnout video z YT, které je zablokované na základě autorských práv?

Reagovat
smazaný uživatel

Daj sem nejake. Mrknem sa na to. Ale domnievam sa, ze video uz moze byt zmazane a stiahnut kvoli tomu nepojde.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Měl dostat žlutou za zdržování a pak druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto má být nejlepší liga na světě? Hráči absolutně nerespektující trenéra a ty záběry z penalt, kdy kamera je za střílejícím hráčem to byl taky zážitek.

Reagovat
Kixi Syhimour

A) Toto je pohár

B) Viděl jsi včera LaLigu?

Reagovat
technecium

B) Real Madrid není měřítko

Reagovat
Counter

Vždyť ty záběry jsou boží

Reagovat
skorpikk

Ty záběry byly super :-)

Reagovat
sunakashi

Co ti na těch záběrech vadí? Lepší záběr už snad nemůže být...Že ty si nějaký fanatický lulín ze španělské sekce, který tu ze sebe dělá úplného pičuska?

Reagovat
Dron

S naprostým údivem čtu ty komentáře fanoušků Chelsea, kteří Kepu ještě obhajují. Neskutečný, tenhle klub mě nepřestane udivovat, jen je mi líto Sarriho.

Reagovat
Whitemedia

Nějaké přehnané obhajoby Kepy jsem si tu nevšiml..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mrvinho

Mně by bylo, ale to že se ho snaží ještě chránit a vymýšlí kokotiny že to bylo nedorozumění.. Turboblbec taky

Reagovat
Whitemedia

Sarri tomu jde v poslední době fakt hrozně naproti.. ty tiskovky o tom, jak není schopný motivovat hráče a jak si neví rady, mu u takové party hajzlíků vůbec nepomůžou..

Reagovat
smazaný uživatel

A přesně o tom je dnešní doba. Drz hubu a krok a hlavně vole poslouchej. Kepa ukázal silu osobnosti která se hned nesesype a nebojí se rozhodnout. Včera si řekl o post kapitána a jasného šéfa kabiny. Ukázal kdo to tam řídí.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak to vypadá s Fernandinhem?

Reagovat
PBLead

Reagovat
SCELO

tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne máš pravdu mal by byť kapitán, svojim správaním sa do Chelsea na 100% hodí a reprezentuje filozofiu a hodnoty hráčov tohto klubu, mal by byť kapitán. Keby mala Chelsea trénera dlhšie ako rok, rok a pol to by nebola Chelsea

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Pigeon

To, že Sarri chtěl střídat i přesto, co mu Kepa ukazoval, je naprosto zřejmé. Přece by tam Sarri nepochodoval a div neroztrhl soupravu. Chápu, že Kepa to chtěl dochytat, ale tohle se prostě stát nemůže. To divadlo, které u penalt předvedl, jen podtrhuje to, že mezi ušima bude spíše jen zakončená mícha.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že je od krku dolů ochrnutý?

Reagovat
Pigeon

zakončená, prodloužená...můj názor je jasný

Reagovat
PBLead

Reagovat
Busby babes

Chong, Gomes and Garner have not been picked for tonight’s U23 game vs Reading.

Takze ve stredu si asi kopnou nebo aspon na lavicku.

Reagovat
Swarley

Martial bude ready?

Reagovat
Busby babes

prej doubts. Ale Mata, Lingard, Herrera a Matic nebudou urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem příznivcem Chelsea a nebo kouče Sariho,ale co jsem viděl včera,tak musím říct jediný...okamžitě vyhodit brankáře Kepu Sariho je mi líto Tohle si nemůže žádnej hráč dovolit a to nemluvím jenom o fotbalu!!!!!!

Reagovat
Mastný Chobot

After 27 games Arsenal have 53 points. This is the most they have amassed in the Premier League at this stage of the season since the 2013/14 season.

hmm

Reagovat
Golasso

Emery je šéf bohužel konkurence taky vzrostla.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

Toľko toho môžeš vymyslieť na nás momentálne, a ty si vyberieš takúto pičovinu akože fakt, Jany

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Hodně slabota od tebe poslední dobou, zpátky na ownysearch pls

Reagovat
Counter

Ale za Wengera jsme na ES dávali šupákům víc gólů, takže bylo líp.

Reagovat
Golasso

Jj to byly časy. A taky jsme hráli krásně... sice házenou, ale krásnou

Reagovat
smazaný uživatel

cekam na ct1 az konecne odvysilaji posledni dil 8 a co to tam davaji zase za muslimskou propagandu? nestacim se divit, za toto platimi konsesionarky poplatky?

Reagovat
Counter

Přesně tak Je jejich povinnost dávat prostor všemožným menšinovým tématům.

Reagovat
smazaný uživatel

Striedačka bola trošku pos...á, keď Sarri trhal mikinu

Reagovat
Mastný Chobot

jeden z mojich all-time obľúbených hráčov <3 legenda

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
havrys99

Obrovská škoda jeho kariéry. Měl jsem pro jeho hru velkou slabost.

Reagovat
Taiger

Láska <3 Hrozná škoda :')

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda. Vynikajuci hrac.

Reagovat
Golasso

Strašná škoda jeho talentu

Reagovat
Nikikrew

Diaby je pre mňa asi druhý najobľúbenejší hrac ever. Obrovský talent, skvelý box to box hráč. Sam Pogba tvrdil, že sa od neho rad učil. Mohol sa stať fakt veľkým hráčom, ale kvôli jednému zákroku v 90mim za stavu 3:0 ho musel ten kkt sunderlandsky skurvit kariéru, špina

All the best Abou

Reagovat
Golasso

Kolikrát jsme už dojeli na takový přijebaný paznehty... Eduardo, Diaby, Ramsey...

Reagovat
Nikikrew

Všetko reznici no. Ale Eduardo dopadol z nich najhoršie. Btw dnes ma narodky

Reagovat
Nikikrew

https://youtu.be/CLlYHRXDI_Q

Jeden z naj výkonov stredopoliara co som u nás videl. V ten deň to inak bosoval

Teraz si aj človek uvedomí, ako bol vtedy Liverpool slaby

Reagovat
smazaný uživatel

ten zapas bol velmi symbolicky..

vratil sa po dlhej dobe, co bol out..

je taka tendencia, ze ked je hrac zraneny, spomina sa na neho skor v dobrom a zacne sa pri teseni na jeho navrat trochu precenovat..

diaby ked u nas hraval stabilne - nejaky ten rok, dva predtym, nemal taky kultovy status, a dost vela fanusikov na neho nadavalo..a ked bol out, zacalo sa z neho robit nieco, co nebol..

ale on zrazu po uzdraveni predviedol takyto vykon..a tym mytickym hracom sa vtedy stal...

bohuzial, bol to len taky criepok...na ktory uz velmi nenadviazal...ale ktory ukazal, co v nom naozaj bolo...a kde mohol byt...take velmi kratke nahliadnutie do otvorenych dveri alternativnej reality..ktore sa potom navzy zabuchli

Reagovat
Ondiis

s tím přeceňováním out hráčů souhlasím. Dnes to jde pěkně vidět na fans Liverpoolu vůči Oxovi

Reagovat
vodka

1:50 Girwood

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za proboha přezdívku ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tak to je hardcore

Reagovat
Tommy the Gunner

drooogy jsou spatneeee

Reagovat
icemike

Zajdou a cigo a bude po hádce

Reagovat
jhony16

Sarrimu podKepavaju stoličku už aj vlastní hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Monchi 'agrees deal' to become Arsenal sporting director

Reagovat
Golasso

nice! Zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen mirror

Reagovat
Whitemedia

Mourinho on his next job: “A club that is not ready to be a trophy-hunter immediately but with the ambition to be a trophy-hunter. If it is a club without ambition, I wouldn’t go” #CFC (Telegraph)

Že by do třetice?

Reagovat
Busby babes

pokud to vezme, tak je idiot. Podle me by si mel dat tak rok pauzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to vychází na Inter.

Reagovat
JackDaniels.

Alebo AC

Reagovat
smazaný uživatel

To by z respektu k Interu snad nikdy neudelal.

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Godwinson

Dost smesny, ale ocekavany

Reagovat
Godwinson

O par radku niz

Reagovat
The Krupy

Pritom by stačilo, ak by ešte trénoval Conte, ten by ho tam zrušil ako nič

Zamyslel som sa, či by si to Kepa dovolil aj v prípade, že by ho trénoval napríklad Gennaro.

Reagovat
blade115

Tak on by si to vůči Contemu prostě nedovolil. Ani vůči Mourinhovi, Gattusovi a vlastně komukoliv, kdo má u hráčů nějakou autoritu. Sarri se Zolou tam vypadali jak šašci.

Reagovat
Whitemedia

OFFICIAL | #Chelsea has made a decision to fine Kepa with one week’s wages and donate it to Chelsea Foundation. #CFC

Takový trest Kepu určitě zničí

Reagovat
kiwwi

cielom pokuty je znicenie?

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
hona.kub

Reagovat
Whitemedia

to ne, ale když už se rozhodli trestat, tak by ten trest měl i nějak vypadat

Reagovat
kiwwi

akoze keby tebe kvoli chybe v praci siahli na 25% platu tak by si asi nebol velmi nadseny a nabuduce by si si to 3x rozmyslel a o to v pokutach ide

Reagovat
Pigeon

Dost zavádějící přirovnání

Reagovat
JackDaniels.

Lenze on nema na ucte miliony eur, sam virs ako to myslel.... pokita vo vyske tyzdenneho platu nieje trest v pravom slova zmysle, k tomu by som ho na dva tri zapasy posadil na tribunu....

Reagovat
kiwwi

ja neviem aky ma Kepa cash flow a ci ma na ucte miliony...zaraza ma ale predstava ludi, ktori si myslia, ze ked ma niekto miliony tak ho statisice nemrzia

Reagovat
JackDaniels.

Okay povedzme si to takto:

Kepa ma 195.000£ tyzdenne...prenesme si to na normalneho cloveka...

Predstavme si ze mame 195€ tyzdenne, cize 25% z mesacneho platu... 780€ mesacne... kedze tvoj najom moze cinit cca 300€ a zijes za ostatok...tych 25% v tomto pripade je trestom... kedze si poskodil meno svojej firmy aj svojho sefa pred sirokou verejnostou... a tych 195€ je pre teba nevyhnutnych... v pripade Kepu ( aj ked nepozname jeho cashflow) je to trest ovela miernejsi , ktory sice cini rovnaku percentualnu ciastku z celkovej mzdy, no je podstatne menej citelny za tak "zavazne" porusenie pravidiel, poslapanie respektu manazera a poskodenie mena klubu v ociach fanusikov...

Reagovat
kiwwi

minule som kdesi cital o pripade miliardara, ktoreho majetok stratil kvoli krize hodnotu z 20 mld na 5mld a on kvoli tomu spachal samovrazdu

ty si povies, ze ved mu ostavalo este 5 miliard a neminie to do konca zivota, ale on to berie tak, ze prisiel o 15...proste tam je uz ina mentalita

Reagovat
JackDaniels.

Ano mas pravdu, ale tu sa nebavime o mentalite ale o !zasahu do majetku!... to ze je ina mentalita je jedna vec, to ze mu ostava dostatok penazi na luxus oproti nasmu prikladu, ktoreho by takyto zasah mohol zlozit vi vhe ci nechce, je vec druha...

Reagovat
Bayern +

Mentalita môže byť, ale proste ten rozdiel o ktorom hovorí JackDaniels tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banger

Je to varování a řekl bych, že odpovídající. Omluvil se, přijal trest. Nemluvě o tom veřejném lynči, který je možná úplně nejhorší pro něj. Má v Chelsea smlouvu snad na 7 nebo 8 let, takže jestli nechce vedení nasrat a smrdět někde na lavičce nebo v béčku, tak si dá příště sakra velký pozor jak se bude chovat. Řekl bych, že užitečná lekce pro něj. Nicméně, tu důvěru fans ztratil a bude ji těžko získávat zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou pokutu jsem ve FM dával, když někdo dostal rovnou červenou a většinou to ten hráč přijmul. Kdyby mě ale odmítnul střídat, vzal bych mu plat na 3 týdny

Reagovat
smazaný uživatel

Chybu spravili aj rozhodcovia. Nemajú sa čo pýtať hráča či strieda alebo nie. Stvrtý rozhodca zdvihne tabuľu striadania a vtedy hráč musí striedať, ked nie dostáva žltú alebo červenú

Reagovat
BaggioRoberto

Důležitá je jedna věc, byla tabule s číslem Kepy a Caballera nahoře nad hlavou rozhodčího? Pokud ano, tak hráč musí jít. Pokud ne, tak je to nedorozumění. Ze záznamů jsem to nezjistil, tak kdo viděl live díky za info.

Reagovat
icemike

Jo byla, však jsou fotky na netu

Reagovat
BaggioRoberto

Díky, našel jsem tu fotku. Tak v tom případě nechápu rozhodčího. Odvolat střídání nejde, měl říct kapitánovi buď půjde střídat nebo ho vyloučím.

Reagovat
smazaný uživatel

Meli ho okamzite vykopnout z klubu. Stal kolik stal, ale tohle je totalni poslapani klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Karma. Kdyby nechali P.Cecha v brane, tak by se na nicem nezmenilo. Podrazak Tibora, ktery odesel do Madridu a tenhle namysleny Keporak se nevyrovna Cechovi ani po kotniku.

Ale co, srovna se to s jeste vetsim ropnou prachy na dalsi hvezde

Reagovat
sunakashi

Pěkně KuntaKinte to už bylo skoro i česky

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Google translate dostal novy update na cestinu

Reagovat
smazaný uživatel

Arsinův mladší brácha?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jsem dedek z reklamy KFC a rad jim smazene slepici stripsy.

Reagovat
smazaný uživatel

Když manažer něco řekne, tak by to mělo platit. Každý bez výjimky by to měl respektovat. To, co si dovolil Kepa by řada hráčů neustála. Štěstí pro něj, že je nejdražší posilou v historii.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele