Keane: Nejlepší je Given

12.09.2007, 18:17
Aktuality
Právě dnes se potká reprezentace České republiky s Irskem a naším soupeřům sebevědomí rozhodně nechybí, což dokázal také útočník Robie Keane. Ten označil svého reprezentačního spoluhráče Shaye Givena z Newcastlu United za nejlepšího gólmana světa.

Pro většinu lidí je brankářem číslo jedna dnešní Givenův protějšek Petr Čech, ovšem kanonýr Keane je jiného názoru. "Čech je sice jedním z nejlepších gólmanů světa, ale my máme štěstí, že za nás chytá ten nejlepší. Reprezentační jednička Česka je jiná kategorie, pro mě je Shay Given jedním z nejlepších gólmanů, kterého jsem měl možnost kdy vidět," dodal Keane.

31letý irský brankář měl před zápasem se Slovenskem výbornou formu a na kontě dokonce tři nuly v řadě, ovšem proti naším východním sousedům se mu moc nedařilo, jelikož míč ze své sítě musel lovit hned dvakrát. Proto Given doufá, že si proti Česku spraví chuť, ale především jeho reprezentace dožene tříbodovou ztrátu právě na výběr Karla Brücknera.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*ump

Reagovat
HOST*

ale kvalitní je hodně

Reagovat
HOST*mysman

mas pravdu podle me je to jeden z nejkvalitnejsich brankaru na svete,kdyz se koukam na nejakej mač NUFC tak ty jeho zakroky to je síla.Na druhou stranu jak zhodnotite nejlepsiho golmana sveta,podle me nejde ukazat na jednoho a rict ten je nejlepsi,je to jako s obranci,zalozniky a utocniky.Nejde rict kdo je presne nejlepsi,ale jde rict je to kvalitni hrac a patri k nejlepsim....

Reagovat
HOST*

ze nejlepsi golman jakasi nula kerou nikdo nezna vubec nejlepsi je Cech a Buffon.......

Reagovat
HOST*

Nula jsi ty, protože kromě těch dvou asi žádného pořádného gólmana neznáš.

Reagovat
HOST*yidCZ

tak teď nevím kdo je tady mimo když řekneš o Givenovi že je to nula kterou nikdo nezná

Reagovat
HOST*

givena nikdo nezná?ty si mě pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

On asi spadl z višně ne... neříkám že neni dobrej, ale lepší než čechíno nebude a už vůbec nebude nejlepší... i když to je to samý

Reagovat
HOST*

Nesnašim, jak nekdo rika, ze ten a ten nic neumi!

Dneska se těším na souboj dvou super golmanů. Jak Given, tak Peťa Čech jsou hoodně dobří a jakpak by ne, když oba chytaji anglickou Premier League!

Reagovat
HOST*destr

no Given ted ani moc nechytá, tak s tím "nejlepší" to asi moc horky nebude!!!

Reagovat
HOST*

Z meho pohledu je o neco lepsi Given, ale je to jenom o zkusenosti, jinak jsou si hodne podobni, jsou si jisti a dokazou podrzet svuj tym skvelimy zakroky...ale rozhodne bych se odvazil tvrdit ze jsou nejlepsi brankari z premiere league....

Reagovat
HOST*

Nejlepsi je Alexander Marangon Donieber(Doni)z AS Roma

Reagovat
HOST*mysman

ten taky umí tým podrzet:D,myslim ze podrzel celymu týmu ve sprchach pred zapasem v LM s manchesterem.7:1 to umi jen doni:D

Reagovat
Mata

Reagovat
HOST*Lion

Kolik toho vypil?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele