KEANE MANAŽEREM SUNDERLANDU

29.08.2006, 22:05
Aktuality
Bývalý skvělý fotbalista a dlouholetý kapitán Manchesteru United Roy Keane, který byl vyhlášený svoji tvrdostí a neústupností v osobních soubojích, se stal manažerem druholigového Sunderlandu. Legenda United, naposledy působící v Celticu Glasgow, toto léto ukončila po osmnácti letech svoji profesionální kariéru.

Na smlouvě se dohodl po včerejším utkání Sunderlandu s West Bromwichem, který skončil výhrou domácích v poměru 2:0. Sunderland se díky této výhře odpoutal z úplného dna tabulky, po 5 kolech má ovšem na kontě jen 3 body. Od Keana si vedení Sunderlandu slibuje o dost lepší bilanci. V Sunderlandu nahrazuje svého bývalého reprezentačního spoluhráče a jednoho z členů vedení klubu – Nialla Quinna.

Po včerejším podepsání kontraktu na Keana čekala první tisková konference v roli manažera. "Poslední dny pro mě byly těžké. Cestoval jsem, byl jsem na hodně místech. Z dovolené jsem se vrátil teprve v sobotu. Poté jsem se setkal s Niallem, realizačním týmem a hráči. Na konec jsem navštívil zápas s W.B.A," oznámil Keane na tiskové konferenci.

"Dnes ráno jsem se s hráči setkal na tréninku. Bylo to příjemné, už se těším, až se vrhnu do práce, které je určitě dostatek," pokračoval nováček mezi manažery. "Poprvé jsem se o tom s Niallem bavil před třemi měsíci. Tehdy ale manažera ještě nepotřebovali, o změně se rozhodlo až po sérii porážek. Oslovili mě, když jsem byl v Portugalsku na dovolené. Vzal jsem si čas na rozmyšlenou, ale po chvílí rozhodování jsem usoudil, že je to dobrá nabídka. Sunderland má velký stadion a navíc skvělé fanoušky. Je to pro mě výzva," dodal na závěr bývalý irský reprezentant.

Autor: Michal Štěrovský

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A Mareš do Boltonu... Žeby blíž do repre?

Reagovat
smazaný uživatel

To raději ani ne.. I když Jankul hraje kulový a žádnho jinýho LB nemáme.. Nepochopil jsem zvolení Rosy kapitánem, podle mě by on kapitána dělat neměl, nemá na to povahu..nejraději bych kapitánem viděl Ujfiho, i když ty jeho výkony jsou tragický..

Reagovat
Shevchenko

Jankul do zálohy!

------------------Čech-----------------

Ujfaluši--Grygera--Rozehnal--Mareš

------------------Polák----------------

Piták ------------Jankulovski

-----------------Rosický---------------

--------------Kulič----Koller-----------

... a možná se na to ME dostaneme

Reagovat
smazaný uživatel

------------------Čech-----------------

Ujfaluši--Grygera--Rozehnal--Mareš

------------------Polák----------------

Piták ------------Jankulovski

-----------------Rosický---------------

--------------Bednář----Koller-----------

Reagovat
exmafie

Tak to pro mně byl a zůstane jeden z nejlepších fotbalistů a hlavně chlap na pravým místě-takhle by měl vypadat kapitán týmu (se vší úctou k Rosovi)... Co se ale týče jeho úlohy v Sunderlandu, moc nevěřím, že nějak výrazně pomůže a zvedne mužstvo, ale přeju mu to...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako první posilu by rád přivedl Dwighta Yorka, bývalého spoluhráče z Man Utd..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele