KEANE CHCE BYŤ TRÉNEROM MANCHESTERU UNITED

08.03.2003, 23:02
Aktuality
Kontroverzný Roy Keane sa postaral o ďalší medializovaný incident. Tridsaťjedenročný írsky futbalista sa chce stať trénerom v Manchestri United!

"Myslím to úplne vážne! Už dlho mi trénovanie v Manchestri United leží v hlave. Chcel by som sa stať šéfom na Old Trafforde," povedal pre klubovú televíznu stanicu červených diablov, MUTV. "Je to pre mňa veľká výzva. Verím, že to nepotrvá dlho a v krátkej budúcnosti budem trénovať terajších spoluhráčov," odvážne prorokuje Roy Keane, ktorý však nemá ani potrebnú trénersku kvalifikáciu...

V najúspešnejšom anglickom klube posledných rokov sedí na trénerskej stoličke Alex Ferguson, ktorému sa však momentálne nedarí podľa predstáv. Vymení ho po sezóne Roy Keane? Alebo to bolo iba ďalšie kontroverzné vyhlásenie írskeho futbalistu? Nechajme sa prekvapiť po sezóne. Avšak myslím si, že sir Alex Ferguson, po tejto sezóne neodíde, aj pokiaľ jeho zverenci nezískajú cennú trofej v Lige majstrov..

Autor: Brian Lurie

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Roy este nie je pripraveny na to, aby trenoval take muzstvo akym bezpochyby Manchester United je....

Reagovat
PJ

Určitě ne, až si udělá licenci tak by měl pár let trénovat v nižších divizích, pak dělat v MU asistenta a pak až možná manažera...

Reagovat
HOST*

No určite! Veď je to takmer blázon. Je síce neoceniteľne dobrý hráč, ale jeho výpadky správania...

Reagovat
Josifek

No to by to MaU s KEanem chytil.Jeho povaha se na trenování podle mě nehodí,nechtěl bych Keana za trenera.Navíc by měl získat zkušenosti v nějakejch nižších soutěží.

Reagovat
HOST*Dempsey

Navrhujem takýto postup, Alex ešte pár rokov, potom Eric Cantona s asistentom Royom, a po čase Roy ako hlavný.

Reagovat
PJ

Tak nějak je to podle mě reálný...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele