Ke kormidlu Las Palmas od béčka povýšil Manuel Márquez

03.07.2017, 11:34
Aktuality
Španělské prvoligové Las Palmas nakonec náhradu za Quiqueho Sétiena, který zamířil ke kormidlu Betisu, našlo ve svých vlastních řadách. K áčku se od B-týmu posouvá Manuel Márquez, kterému prozatím klub otěže mužstva svěřil na jeden rok s případnou opcí na další...

Osmačtyřicetiletý kouč má za sebou úspěšnou debutovou sezonu, když s Las Palmas Athletic uhrál postup do Segundy B. Tímto posunem si prý Márquez dle svých slov plní sen.

Las Palmas bylo v uplynulých dnech spojováno s osobou italského trenéra Roberta De Zerbiho, který naposledy vedl Palermo, nakonec ale dalo přednost jednomu ze svých mužů.

Pod vedením Quiqueho Sétiena loni Las Palmas senzačně odstartovalo a po podzimu se nacházelo vysoko v tabulce, potom ale kvůli nepříliš ideální formě nových posil spadlo až na konečnou 14. příčku.

Autor: Tomáš Daníček / football-espana.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zná prostředí, hráče. Za mě spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uvidíme, jestli to na udržení bude stačit

Reagovat
smazaný uživatel

Palmy do poharov

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I s vychvalovaným Sétienem uhráli 39 bodů, což by normálně sotva stačilo na udržení, tak nevidím důvod, proč jim věřit na poháry, zvlášť když žádný super posily zatím nehlásej, spíš od nich hráči odcházej

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele