Když nevyjde Milán, mohl by Beckham do Portsmouthu

23.10.2008, 09:13
Aktuality
Pokud by ztroskotala dohoda s AC Milán, je Harry Redknapp připraven získat Davida Beckhama pro Portsmouth. Podle manažera Pompey by byl Beckham vhodnou posilou pro kohokoliv.

Podle informací anglického klubu ještě není Beckhamova dohoda s AC Milán o hostování do konce sezóny definitivní. V případě, že by celá transakce nakonec ztroskotala, je prý Redknapp připraven jednat a získat Beckhama pro klub z jižního pobřeží.

"David je pořád skvělý fotbalista a byl by úžasným doplňkem pro náš tým. Crouch i Defoe by z něj mohli ohromně těžit," uvedl Redknapp. "Nicméně žádnou nabídku jsem mu nepředložil, jen mě napadlo, že by byl pro nás vhodnou posilou. Pokud ale jeho dohoda s Milánem nevyjde, pak se ho pokusím získat pro nás," řekl Redknapp.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na to by Beckham mohl slyšet...Ukázat se doma, před očima Capella. Ale nedávám tomu velké naděje. Ale byla by to luxusní posila, když se Pompey letos moc nedaří, což je škoda, pro mě to byl černý kůň PL

Reagovat
smazaný uživatel

ať de do Arsenalu... ...zkušenost tam je potřeba...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je naně moc starý a tatka v podobe Silvestreho vam prisla v lete..

Reagovat
smazaný uživatel

navic je to anglan

Reagovat
fantomas

Reagovat
havrys99

jooooo to by byl kauf. V Portsmouthu potřebujou křídelňáky a i když Beckham neni typickej lajnař, tak je dost zkušenej na to, aby tam nastupoval....rád bych ho viděl v Portsmouthu

Reagovat
smazaný uživatel

K pompey by pěkně sedl.. Zkušenej,dokáže podržet míč,vystřelit,nacentrovat... Mohl by zásobovat Crouche a Defoa centrama...

Reagovat
fantomas

Daleko lepší volba, daleko.

Reagovat
j_mrazik

Souhlas. V Portmouthu by si zahrál.

Reagovat
bigfoot

Spolupráce Beckham-Crouch se mi jeví jako výborná věc. Do AC se nehodí

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm to se mi libi. do portmouthu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo bylo by to dobre pro portsmouth ale si myslim ze david si vybere AC uz jen kvuli zvuku toho klubu,jen sem zvedav jak bude vypadat sestava s nim no necham se prekvapit jen skoda ze AC nehra LM ,ale presto Davide doufam ze to zvladnes a hodne stesti ,nikdy nezapomenu na ty nadherne zapasy za united a real.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele