Kdo povede Anglii? Nyní jsou v kurzu Italové

10.12.2007, 11:29
Aktuality
Jméno nového kouče reprezentace Anglie stále nikdo nezná, a tak se o nástupci Steva McClarena živě spekuluje. Podle posledních informací ztratil o místo zájem José Mourinho, prostor se tak otevírá pro Marcella Lippiho nebo Fabia Capella.

Horkým kandidátem na pozici koučem anglické reprezentace byl v posledních dnech Portugalec José Mourinho. Fotbalová asociace už mu měla nabídnout čtyřletou smlouvu, bývalý manažer Chelsea však podle britského tisku má nyní možnost trénovat od léta slavný klub, a tak Anglii odmítne.

Tím by se otevřela cesta pro jednoho z italských stratégů – ve hře mají být Marcello Lippi a Fabio Capello. Podle listů Daily Mirror a Daily Telegraph budou Angličané ve druhé polovině tohoto týdne jednat nejdříve s Lippim. Půjde o konkrétní schůzku, jelikož kouč posledních italských mistrů světa nemá agenta.

Zástupci anglického svazu by se poté měli sejít i s Fabiem Capellem, který je taktéž považován za jednoho z favoritů na uvolněné místo. Angličané však dosud s žádným kandidátem nemluvili, což dnes potvrdil Adrian Bevington, šéf komunikace FA.

Autor: Radim Šantrůček / sportinglife.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Víte někdo, kterej klub bude od léta trénovat??????

Reagovat
smazaný uživatel

AC

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Vůbec jsem si neuvědomil, že se AC v serii A teď trápí.

Reagovat
Devil

Hovno AC ale Barca !

Reagovat
sansiro

Tím pádem Mourinho do AC Milán,,, Nevím, co si mám o tom myslet,,,

Reagovat
Devil

Hlavne at Anglany netrenuje zadnej Talian prosim .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele