Kauza ITV Digital jde k soudu

15.05.2002, 14:05
Aktuality
Fotbalová Liga (Football League), která je kvůli krachu společnosti ITV Digital ve velkých finančních problémech, předala celou záležitost vrchnímu britskému soudu. Žádá splacení dluhu 178,5 miliónů liber a dalších 500 milonů jako náhradu škody. ITV Digital byla hlavním televizním partnerem pro anglické tři divize a hodně klubů je na příjmech z televizních práv závislých. Teď, když společnost zkrachovala, mají tyto kluby obrovské finanční problémy. Výkonný ředitel Football League, David Burns, řekl: "Úděláme vše, co bude nutné, abychom od firem Carlton a Granada (majitelů ITV Digital) dostali všechny peníze, které nám podle smlouvy náleží. Snažili jsme se s ITV dohodnout, z jejich strany ale nebyl o jednání zájem, proto jsme nuceni celou věc projednat u soudu. Podle advokátů máme velkou šanci na úspěch."

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele