Karviná podala protest proti výkonu rozhodčího Julínka na Dukle

18.03.2019, 14:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
ratusek

A kurva, takže příští kolo kompenzace no a to následující my

Reagovat
smazaný uživatel

Domino efekt, příště zaříznou vás proti Karviné, pak Teplice proti vám, Bohemku proti Teplicím, Jablonec proti Bohemce a v 30. kole znova Baník proti Jablonci (a pak to bude pokračovat v nadstavbě)

Reagovat
ratusek

Takže nás dvakrát? To je nerekulérní. Bud všechny nebo nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

No Slavii letos určitě ne

Reagovat
ratusek

To narušuje rekulérnost soutěže

Reagovat
Losinho

Sám se ten fotbal neudělá

Reagovat
Pablos

No každopádně... takovej rozhodčí by měl být okamžitě vyhozen prostě... já vím, že se hraje na to, že to jakoby může přehlédnout a jen prostě nasekal chyby v utkání... jenže takhle se to bude omlouvat do nekonečna, tohle opravdu bylo ukázkově tendenční a za to prostě vyhazovat z první ligy bez pardonu.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Y.N.W.A

to jo, jenže ještě musí bejt někdo, kdo ho vyhodí, místo toho jsou tam lidi, který mu nařizujou, jak to víst, takže když jim jde na ruku, tak ho budou těžko pranýřovat

Reagovat
Pablos

No právě to jsem si pak taky říkal, že to je tak prohnilý, že se zbavit člověka, který může mluvit asi taky nebude tak snadný. Ale pro lidi a fanoušky jsou to prostě plivance do očí, to mi asi nikdo nevymluví.

Reagovat
kilobyte

To by to ale muselo těm co o tom rozhodují vadit. Navíc by ho museli nahradit.

Reagovat
Liquid

a víš že by tu ligu brzy nikdo nepískal, si vem kolik fatálních chyb udělal mezinárodní sudí Královec, pak ta směšná penalta na Slovácku kdy tuším ten "spravedlivej co chodí do tika-tika pískl pecku i po shlédnutí letu Costy....

Reagovat
Kostomlat

mě nejvíc zaujala ta zmínka o aroganci - vždyť ti rozhodčí jsou k ní v podstatě od začátku kariéry v nižších soutěžích vedeni! Rozhodčí jsou komunita, možná až taková ,,sekta," a jistá arogance je prostě normální součást jejich osobností. Čest výjimkám, jako je třeba Radek Příhoda, ale to je spíš opravdu výjimka.

Reagovat
Pablos

https://www.youtube.com/watch?v=u2hM9w2fVP0

Skamene a legendární Bivoj

Reagovat
Pyroman

Ona je do určitý míry taky docela nutná, když od začátku do konce zápasu někdo pičuje na každý tvoje rozhodnutí, schytáváš to z tribun a hráč se s tebou hádá i ve chvíli, kdy má pomalu na noze kus soupeře. tak nějak reagovat musíš.

Reagovat
Messi14

to ma byt spis asertivita, ne arogance

rozhodci nema byt ani kamos, ani ignorant a ani uhlavni nepritel

Reagovat
ratusek

Ono v nižších soutěžích pokud sudí píská v pohodě tak jsou hráči celkem v klidu, až na takové ty emoční výkřiky' a pokud tě někdo sere tal mu dáš žlutiu a je klid. Když jsi slušnej tak jsou i hráči kromě těch dementů, ale ty si sudí v pohodě srovná

Reagovat
kilobyte

Místo aby byli rádi, že je pustili do Prahy na výlet, tak si ještě stěžují. Asiaty v lize nechceme.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze ta zajebana sralta je v CR velmi oblubena. :-D Vsade kde v CR som s vynimkou prahy bol v hospode, tak visia vlajky s nazvom smrt sralte (sparte) a nikto tu prazsku chamrad nema rad.

Reagovat
kilobyte

Je ironií, že zrovna ty nepochopíš ironii?

Reagovat
kilobyte

Docela jsem čuměl, že to vzali hráči Karviné docela v klidu, možná i kvůli tomu že to bylo tak brzo. Stát se to po 80. minutě, tak by ten rozhodčí možná neodešel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele