Karetní souboj na Olympijském stadiónu

11.11.2002, 13:06
Aktuality
Z boje dvou gigantů o první příčku bundesligové tabulky vyšel lépe domácí Bayern, který hlavně díky nedisciplinovanosti hráčů Borussie zvítězil před 63.000 diváky 2:1 a zvýšil své vedení na čele již na pět bodů.

Zápas začal lépe pro hosty, kteří již v sedmé minutě šli do vedení po střele Marcia Amorosa, kterou šťastně tečoval Koller. Jenže paradoxně to byli hráči Borussie, kteří dostali Bayern do hry. Ve 40. minutě dostal Frings dvě žluté karty v rozmezí tří minut a putoval pod sprchy.

Druhý poločas byl jasně v režii Bayernu, který brzy vyrovnal střelou Santa Cruze do šibenice. Když o tři minuty později Pizzaro strhl vedení na stranu domácích, hostující gólman Lehmann neudržel nervy na uzdě a tak vehementně reklamoval ofsajd, že musel také předčasně opustit hřiště. Do brány se musel postavit jeden z hráčů na hřišti, protože trenér Sammer měl již v té době vyčerpán povolený limit tří střídání. Z celkem pochopitelných důvodů se do brány postavil Jan Koller a nevedl si vůbec špatně, ale jeho čisté konto bodový zisk nepřineslo.

Na jeden bod se Borussii přiblížil Stuttgart, který doma porazil Bochum, hlavně díky hattricku Rumuna Ganey, který jej stihl dovršit během 18-ti minut, co byl na trávníku!!!!

Stále se nedaří Kaiserslauternu. Těsně před zápasem skolila viróza šest hráčů, mezi nimi i Vratislava Lokvence. Ten sice v 53. minutě nastoupil, ale ani to nepomohlo k bodovému zisku a tým z Betzenbergu tak zůstává na předposledním místě. Navíc se po zápase ukázalo, že Lokvenc si ve srážce s protihráčem zlomil nos a tak nejspíš nenastoupí ani ve středeční dohrávce proti Bochumi.

Výsledky 12. kola: Wolfsburg - Werder 3:1 (28. Petrov, 66. Ponte, 84. Effenberg - 70. Micoud), Bayern - Dortmund 2:1 (62. Santa Cruz, 65. Pizarro - 7. Koller), Hamburk - Mnichov 1860 1:0 (29. Romeo), Bielefeld - Norimberk 0:1 (56. Driller), Schalke - Leverkusen 0:1 (90. Schneider z pen.), Stuttgart - Bochum 3:2 (74., 86. z pen. a 90. Ganea - 67. Christiansen, 84. Schindzielorz), Kaiserslautern - Hannover 0:1 (40. Bobic), Mönchengladbach - Chotěbuz 3:0 (2. Felgenhauer, 6. Ulich, 22. Van Hout), Hertha Berlín - Rostock 3:1 (7. Goor, 10. Alves, 58. Friedrich - 15. Salou).

Autor: Lukáš Soudek

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele