Karanténní opatření komplikují kouči Hapalovi slovenskou nominaci

31.08.2020, 17:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (44)

Přidat komentář
Imos

Co myslíte, zahraje si Marťo Koscelník v základu?

Reagovat
Antijazvec

Kolko má rokov a na akej pozícii hráva? Chýbajú brankár a záložníci, v obrane lavý obranca.

Reagovat
Imos

hele, 25 (nakonec jsem to našel v článku dokonce ) a pravý bek u nás, na křídlo bych ho nedával být vámi

Reagovat
Blasphemer

Pletu si ho s někým nebo párkrát zaskakoval i ve středu zálohy?

Reagovat
Imos

Kosťa podle mě určitě nezahrál nikdy na středu, minimálně ne ve slovanu

Reagovat
Mariano13

Ja si ho pamätám, ako ofenzívneho hráča v Michalovciach (no možno aj preto, že oni sa vždy snažia hrať otvorene) a aj ako celkom dobrý talent v CSM . S tým, že nám bude chýbať Rusnák na krídlo, tak si viem predstaviť, že proti Izraeli nastúpi aj tam.

Ale zase ako je v Slovane vôbec o ňom neviem, takže možno naozaj len ako backup Pekaríka.

Reagovat
Imos

u nás je to teďka bek v top formě pod Hoftychem začal hrát dost sebevědomě k nám přicházel jako křídlo a tam to prostě nebylo nic extra, na beku pětkrát lepší

Reagovat
Inter Eterno Amore

Dúfam, že aspoň pár minút dostane. Chýba mi v Zemplíne.

Reagovat
Minister

To je strašná kokotina toto fakt. Najlepšie zrušiť celú ligu národov.

Reagovat
Antijazvec

Síce chýba 7 hráčov ale pri tomto sranda trénerovi je to aj tak jedno. Najlepšie keby dvakrát prehral , položil to a na baráž by bol niekto iný.Ak sa ovšem vôbec bude tento rok baráž hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybyste nás loni porazili, mluvil bys jinak a tešil by ses na ten zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja vravím. Táto súťaž sa javila ako zbytočná už pre koronou a za takýchto šialených opatrení, aké sú v súčasnosti do teraz platí dvojnásobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je nutné hrať v momentálnej situácii takéto nezmyselné zápasy ?

Reagovat
Mönchengladbach

Repre srazy bych do doby, než bude vakcína, úplně zrušil. A Ligu nádorů už ani potom neobnovoval...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

vakcína

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

A co s tou vakcínou?Na chřipku se taky skoro nikdo neočkuje a já se ani náhodou nenechám naočkovat dalším sajrajtem na tenhle hahavirus o kterym 90% lidí ani neví že ho kdy mělo.

Reálně ho mělo už víc než čtvrt milionu čechů,ale to se teď nehodí říkat,jelikož pak by se nemohlo tímhle nesmyslem tak hrozit.

A politici?Ti pro jistotu,aby jim nikdo nemohl říct,že nic nedělaj,tak začnou vytvářet jedno pošahaný nařízení za druhým a navíc se jim to náramně hodí,jelikož tolik zákonů(pro jejich zisk),jenž teďkon projde až k pospisu neuvěřitelnou rychlostí,by nikdy za normálních okolností nebyli schopní schválit

Reagovat
papanegra

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/snemovna-ockovani-zakon.A191127_114247_domaci_kop

Absurdní, kde to jsme....

A ono možná na to dítě ani nezemře, ale ty vedlejší účinky jsou prokazatelné, kolik dětí kvůli tomu dostalo adhd apod.. a to vám neodškodní a tady vůbec nejde peníze ale skutečné zdraví..

Byznys > lidský život... a že teď ten farmaceutický byznys jede... vakcíny, testy... zlatý důl

Reagovat
Spalovač šancí

V jakém smyslu jsou vedlejší účinky prokazatelné a o jaké vedlejší účinky se jedná u jakých vakcín?

Reagovat
smazaný uživatel

s tím bez na novinky nebo mimibazar

Reagovat
Spalovač šancí

Nechceš s tím hodnocením, zda je to opravdu hahavirus počkat, až proběhne jedna úplná zimní sezóna respiračních onemocnění?

Reagovat
LAM

A já myslel,že nikdo normální už tomu věřit nemůže

Jasný,v zimě nás korona začne decimovat No ani bych se nedivil,když přičítají úmrtí na koronu hlavně těm kteří už umírali,ale měli v těle covid,tak umřeli na covid

Já už si ažádnou roušku brát nebudu,jelikož jedinej zpúsob jak tohle přejít je co nejvíc nakaženejch,kteří samozřejmě nebudou mít horší průběh než u chřipky.

A zavírání hranic(Maďarsko) kvůli 120 nakaženejch.Tomu říkám totální demence.

Reagovat
LAM

A jenom tak náhodou.V OKD se jich nakazilo 450,noviny o tom psaly snad tejden(čt dokonce vysílala 24 hodinovku o covidu )A nakonec bylo v nemocnici snad asi 15 lidí a nikdo neměl ani kritickej stav

Prostě úplně stejný jako chřipka

Reagovat
Spalovač šancí

Ano, můžete to nakonec vyšumět jako lehčí nachlazení. Ale to momentálně nevíme, protože prostě uběhla krátká doba od objevení se choroby. Nemáme za sebou ani rok a je krajně nezodpovědné na základě letního průběhu dělat definitivní závěry. Stejně jako každé jiné respirační onemocnění lze předpokládat, že i toto v létě ztrácí na síle a naopak v zimě bude zákeřnější. A rozhodně nemám pocit, že např. v takové severní Itálii to mělo na konci zimy lehký průběh se zanedbatelnými dopady. Navíc ještě vůbec netušíme, jaké to bude mít dlouhodobé dopady, co udělá případné opakování nákazy a které skupiny mohou být v dlouhodobém horizontu zásadněji zasaženy i při "menší náloži". Neříkám, že se máme zavírat doma, ale předběžná opatrnost min. pro nadcházející zimní sezonu je ještě pořád na místě. Rozhodně nedává smysl nosit roušku na procházce do lesa, ale na druhou stranu např. v MHD a při větší koncentraci lidí v uzavřených prostorech smysl dává.

Jinak zlehčovat chřipku bychom taky úplně neměli, však to taky není žádná sranda.

...

Chce to používat rozum a nezaujímat extrémní stanoviska, když ještě spoustu věcí o té chorobě neznáme. Tyto extrémy, kdy na jedné straně někteří prosazují maximální izolaci a omezení co nejvíce aktivit a na druhé straně velká skupina lidí všechno bagatelizuje, mi v aktuální situaci značné nevědomosti přijdou úplně stejně mimo, jako kdyby se výsledky právě zahájené sezony hodnotily na základě proběhlé letní přípravy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twelwer

Mas moj obdiv. Takto slusne to vysvetlovat ludom, ktori o to nemaju ani zaujem

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš teda hrdina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dave30

Ano, na chřipku se u nás téměř nikdo neočkuje (na rozdíl od zahraničí). Některá virová onemocnění byla poražena pouze díky vakcinaci (např. pravé neštovice). Už o tom viru víme opravdu vše? Ani opravdoví odborníci se neshodnou (na rozdíl od těch internetových "odborníků"). Co to provede s člověkem, který to prodělá, byť bezpříznakově? Až se i opravdoví odborníci shodnou na tom, že je to "chřipečka", tak budeme všichni spát lépe. Do té doby je to pouze věštění z křišťálové koule a populisté jsou ti, kteří hlásají to, co chtějí všichni slyšet. Že se nic neděje a nikdo se nemusí nijak omezovat.

Reagovat
LAM

Já spim v pohodě,nevim jak ty

Odborníci už teď říkají,že se nic neděje,ale tyhle hlasy skoro neslyšíme.Hlavně slyšíme ty kteří říkají jak si musíme dávat pozor.

https://www.youtube.com/watch?v=1GBlv5YYZLs&t=1648s

Jestli chceš tak tady máš 30minutovej rozhovor.Pěkně tam mluví o tom,jak se skoro nepitvají lidi co s tim covidem umřeli atd..

A jinak dejchání do roušky má pro normální člověka dost negativních vlivů a to vůbec nemluvim o tom,že bys to musel nosit jako nemocnej.

Reagovat
dave30

Žádný odborník (prostě nikdo) ti momentálně neřekne, jak to s tebou bude vypadat za pár měsíců, pokud jsi to prodělal. Protože o tom viru neustále víme strašně málo. Myslíš, že Maďaři zítra zavírají hranice jenom proto, aby omezovali svobodu svých lidí? Na Slovensku, v Rakousku či Anglii nosí roušky, protože to jsou ovce? Víc takových osvícenců, jako jsi ty. Bůh nás chraň...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Modi6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dave30

A jak to mají zařízené "angličani"? U nás Souček a Kalas, u Slováků Rodák? To půjdou po repre do karantény? To po repre přijdou o 3 -4 zápasy na ostrovech?

Reagovat
smazaný uživatel

zrušte túto srandasúťaž...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele