Kanonýr Cardozo věří, že Benfica konečně získá titul

07.12.2009, 11:08
Aktuality
Benfice se podařil vstup do letošní sezóny a zatím si vede dobře v evropských pohárech i domácí soutěži. Velký podíl na tom má kanonýr Oscar Cardozo, který věří, že slavný portugalský tým letos ukončí čekání na mistrovský titul.

Legendární klub čeká na titul od roku 2005. "Náš tým se pořád zlepšuje a věřím, že půjdeme stále nahoru," říká paraguayský reprezentant Cardozo.

Benfica má po dvanácti kolech devětadvacet bodů stejně jako vedoucí Braga. Obhájce a největší favorit na zisk titulu, FC Porto, zatím ztrácí tři body. "Titul je náš velký cíl, fanoušci už na něj čekají příliš dlouho. Letos určitě máme šanci, i když to ještě bude hodně težké. Pokud udržímě formu, může se to povést," věří Cardozo.

Sám Cardozo se činí, v lize zaznamenal už čtrnáct branek, naposledy připěl hattrickem k výhře 4:0 nad Coimbrou. "Hlavní je pomoci týmu, proto tu jsem," prohlásil. "Důležitý byl začátek, který se nám povedl, poté jsme už zápas zcela kontrolovali. Máme výborný tým."

Autor: Radim Šantrůček / ojogo.pt, slbenfica.pt

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Braga je ale letos taky hodně silná..Porto se taky už dost zvedlo..Každopádně boj o titul bude letos dost zajímavej..a Dvojka Cardozo-Saviola se mi dost líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting pro mě velký zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

a Di Maria taky nehraje jen druhé housle

Reagovat
Kongo

Na to,ze bragu opustil kanonyr Aguiiar,tak jsou zatim nad miru uspesni

Reagovat
Hiko

Vyhrajou dršťkožrouti z Porta

Reagovat
Oxbow

doufam ze ano

Reagovat
tomasinho

Skvělá útočná síla-Cardozo,SAviola,Aimar,Di Maria,Ramires. Benfica na to rozhodně má

Reagovat
alcantara

a keirrison

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho jsem čekal hodně, ale zatím docela zklamání Někdy předvčírem se tu psalo, že už pomalu balí kufry na cestu zpět do Španělska. I když výraz zpět do Španělska je vlastně trochu zavádějící, když hned potom co ho koupila Barca šel hostovat do Benficy. Si asi zatím Španělsko moc neprohlídnul

Reagovat
alcantara

je to skoda, benfica bola zla volba. vraj ho chcelo porto, tam by mu dali viac sanci a mozno by sa chytil. bol najlepsim strelcom svojho muzstva v kazdej sezone a v kazdej sutazi, v ktorej nastupil, nievo v nom byt musi.

Reagovat
tomasinho

Od začátku bylo jasné, že v Benfice mu pšenka nepokvete. V takové konkurenci se nemohl prosadit, bylo to chyba vedení Barcy, měli ho poslat někam do týmu ze spoda ligy a byl by klid.

Reagovat
Tomanatura

Už jsem to tu vypisoval včera, podívej se do prewiev La Ligy. On na to rozhodně má, bohužel proti němu hraje v portuglsku moc faktorů.

Reagovat
alcantara

nepovedal by som v portugalsku, ale v benfice. niekde som cital, ze ho chcelo porto, len ponukali menej, cize logicky by mu asi sancu dali

Reagovat
smazaný uživatel

by mohl jít na hostování do arsenalu, ti těch útočníků teď moc nemaj, ale problém by byl v pracovním povolení

Reagovat
alcantara

tak tam by sa fakt dobre aklimatizoval...

Reagovat
smazaný uživatel

keirrison je uplne ale UPLNE marny. ani se nesnazi kdyz hraje, jenom zmatene pobiha, prijde mi to nenormalni. ne ze bych o nem herne vedel drive, nez se stehoval do evropy, ale tohle je jenom slaby stin talentu, o kterem jsem ctival. na hristi je podle me az negativni

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo by to vyjít,navíc je vidím jako černého koně EL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele