Kane: Vyvíjíme se a budeme ještě lepší

14.07.2018, 20:00
Aktuality
Vysněná medaile z mistrovství světa sice fotbalistům Anglie unikla, nicméně i tak mohou být reprezentanti kolébky fotbalu celkem spokojení. Mezi nejlepší čtyřku se dostali poprvé od roku 1990.

"Nechceme na další semifinále a velké duely čekat dalších 20 let," nechal se hned po utkání slyšet útočník Harry Kane. Po zápase o bronz byl sice smutný, ale zároveň věřil, že s Anglií ještě v budoucnu na nějakou medaili z mistrovství světa či Evropy dosáhne. "Tento zápas ukázal, že je stále v čem se zlepšovat. Nejsme hotovým článkem, stále se vyvíjíme a budeme lepší," je přesvědčen.

Proti Belgii však Angličané tahali za kratší konec od začátku. Už od 4. minuty prohrávali po brance Meuniera a definitivní úder jim zasadil osm minut před koncem Eden Hazard.

Kane však našel na výkonu Albionu i pozitiva. "V druhém poločase jsme hráli velmi dobře, nedostali jsme ale míč do branky. Jeden gól nám vytáhli z čáry, ale pořád jsme tlačili. Tým do toho dnes dal všechno. Byl to těžký turnaj. Belgie je dobrý tým," ocenil však také soupeře.

Z osobního pohledu může být s turnajem také vcelku spokojený. Se šesti góly je největším kandidátem na trofej pro nejlepšího střelce šampionátu. Byť tři nastřílel z pokutových kopů.

"Odehráli jsme dobrou skupinu, nastříleli jsme v ní hodně gólů. Jsem však zklamaný, že jsem neskóroval v posledních několika zápasech. Pokud budu nejlepším střelcem na turnaji, budu na to velmi pyšný. Teď je čas si odpočinout a připravit se na další sezonu." dodal Kane na závěr.

Autor: Jiří Fišara / ČTK

Komentáře (80)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za 2 roky zlato na Euru

Reagovat
mayday

Když se na ten letošní turnaj podívá člověk střízlivě, tak je to jen mokrej sen.

Reagovat
smazaný uživatel

Po minulým ME bych zas tak neprediktoval co je nebo není možný

Reagovat
smazaný uživatel

To mužstvo má budúcnosť.

Reagovat
Benzema

Ani sám nevie , ako sa stal najlepším strelcom MS , podľa mňa nepredviedol absolútne nič , góly z penalt a dorazených lôpt do brány . Fakt najtrapnejši najlepši strelec MS

Reagovat
smazaný uživatel

A co Klose, který dal 4 branky Arabům?

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš, nie každý gól ašpiruje na Ferenc Puskás Award.

Aby si dal aj taký, čo sa od teba iba odrazí, tak musíš stáť na správnom mieste.

Reagovat
smazaný uživatel

Dorážky neplatí!

Reagovat
janinho

na tychto MS dojebali penalty uz aj Messi, CR a Modric. nektori mate pocit, ze je to jak ked stlacate na playstatione gombiky na joysticku...

herne to od neho urcite nebolo TOP ale stale sa do sanci ako tak dostat vedel. stale citam, ze nehra kombinacne, ze na Real nema a neviem co... je trosku rozdiel ci za takymto utocnikom hra Henderson, Young, Alli, Trippier atd alebo by to bol napr. Modric, Kroos, Isco. Kane je jeden z najlepsich hracov na svete a taketo hodnotenia moze mat u prdele.

Reagovat
exot12

To je ako jeho problém, že ostatný predviedli väčšie hovno ako on?

Reagovat
smazaný uživatel

Predviedol toho dosť.

Reagovat
smazaný uživatel

,,Byl to těžký turnaj,, to vystihol. ale zabudol dodať ,že ťažko pozerateľný

Reagovat
icka

Penalty prvotridni, drel, zkousel to...Ale v play off bych cekal, ze to bude on kdo za to zarve, ten co to vezme na sebe a udela ten rozdil a to neprislo. Skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

No já si nemyslím, že Kane je tenhle typ hráče, který by za to měl vzít a zápas otočit. Typ útočníka, který celý zápas hraje na ofsajdové hranici, čeká na přihrávku, na odražené balony... Otáčet zápas by měl nějaký tvůrce hry, hráč z pole, který šance připravuje, umí překvapit, ale to útočník typu Kane není. Jasně, z pozice kapitána může tým nějak vyburcovat, promluvit k němu, ale není to typ hráče, který by na své hře něco změnil tak, aby se s tím svezl celý tým.

Reagovat
vicinda07

konecne niekto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Přesně. Je to zakončovatel, on nebude někde na půlce obcházet tři hráče. Strhnout zápas musí jiní.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže porazili v základní hrací době jen Panamu, Švédsko a Tunisko až gólem v nastavení, jinak ani hovno, gratuluji.

It's not going home

Reagovat
bobis21

tak chorvati taky od skupiny nevyhráli v 90 minutách a jsou ve finále

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnavas neporovnatelne. Anglicania ziaden top tim neporazili. Chorvati s prehladom porazili Argentinu a v zajomnom zapase s Anglicanmi boli jasne lepsi.

Reagovat
Malresi

Jasne lepší ? Chorváti boli o čosi lepší a aj to len pár desiatok minút po vyrovnaní a o chlp v predĺžení. Angláni boli jasne lepší prvý polčas a nech Kane premení jasnú šancu, tak je po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Se podívej na statistiky, Chorvati měli jednou tolik střel, střely na branku 7:1, měli víc přihrávek, vyšší držení míče, víc vyhraných soubojů a předváděná hra subjektivně jasně na straně Chorvatů, byť ne celý zápas, ale v tomhle si Anglie rozhodně nezasloužila vyhrát. Ten tvůj příspěvek je napsaný tak, že by si člověk snad myslel, že Chorvaté postoupili jen dílem náhody a to vůbec není pravda.

Reagovat
Malresi

Dielom náhody nepostúpili určite, ten postup si vzhľadom na celých 120 minút zaslúžili o niečo viac ako Angláni, ale taktiež by som nenapísal, že boli jasne lepší, keď neboli. A tie štatistiky budiš, v druhom polčase (bezprostredne po góle) prevzali iniciatívu a začali byť lepší, no zaujímalo by ma koľko z tých striel mali dovtedy. Stojím si za tým čo píšem, Angličania boli lepší prvý polčas a nech Kane premení, neviem si predstaviť, že by si to Angláni nepostrážili.

Reagovat
smazaný uživatel

Cely druhy polcas a cele predlzenie boli jasne lepsi chorvati. Ci ty si sledoval iny zapas? Prvy polcas statstiky chorvatsko-anglicko: 52%-48% 6-4 strely a na branu 1-1. Stale sati zda ze boli tak dobry anglicania v prvom polcase?

Reagovat
Malresi

Štatistiky sú jedna vec, druhá vec je tá, že ich angličania nepustili do ničoho. A celý druhý polčas teda jasne lepší neboli, až od gólu. A predĺženie? Gól dali po chybe Anglicka a ďalšie šance plynuli až z protiútokov, keďže to angličania otvorili a hnali sa za vyrovnaním.

Reagovat
bobis21

argentina není top tým

Reagovat
H.N.T.

Portugal euro? Hm...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdys nebyl.

Reagovat
Joe.Cole

ICE T

Reagovat
ladyboy arsenal

A ostatní se jako nevyvíjí nebo co si ta tlama myslí? Do příštího mundialu se dají do kupy Skopčáci, Španěli, Taloši a spol. a tyhle anglický lopaty se budou poroučet už po skupinách. Že měli letos štěstí na skupinu jak z Intertoto cupu, to nepřizná, hlavně že "nastříleli jsme hodně gólů"

Reagovat
mimi_united

Bublina praskla

Reagovat
icka

ot: Eden Hazard: "Po 6 skvělých letech v Chelsea je možná čas objevit něco nového. Po takovém mistrovství určitě. Můžu se rozhodnout jestli zůstanu, nebo budu chtít odejít, ale poslední slovo má Chelsea. Pokud se rozhodnou nechat mě jít, všichni znáte mou preferovanou destinaci.

Tak asi tutovka

Reagovat
ladyboy arsenal

už je vlákno pod Blindem

Reagovat
elChe

Hrozne su zvedavej na start Tottenhamu do sezony, tolik hracu vystavenejch, pac hraji do posledni chvile, to bude sada..

Reagovat
Losinho

Tragickej..

Reagovat
vicinda07

strasny hate zase 3 zapasy rozdodol a bol vyhlaseny muz zapasu, aj z tych 3 penalt si 2 vybojoval sam, v medzihre nebol zly, mozno len dnes, ale neni to ten typ co by predribloval pol hriska a dal gol, on by potreboval poriadnu prihravku a za posledne 3 zapasy dostal tak 1 poriadnu proti Chorvatom, cize chyba bola podla niekde inde ako v nom...+ kto by mal byt naj strelec zasluzeny podla vasej logiky? Ronaldo zahral poriadne 1 zapas, Lukaku dal goly tiez len Tunisku a Paname, Griezmann z 3 golov 2 penalty atď...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já se směju, jak tady polovina eurofotbalu má úplně nějaký komplex z Anglie Celkově mi příjde, když jsem si pročítal komentáře na FB atd., tak Anglie lidem těžce leží v žalůdku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono jde o to, že se z jedné strany spustil strašný hype kolem Anglie a z druhé zase hate, přitom pravda je někde mezi. Úplní dřeváci to nejsou, ale zase nevidím důvod je za tenhle turnaj vynášet do nebes. Skupinu měli lehkou, s Tunisany se trápili, i když byli o něco lepší, Panamu sice přejeli, ale to těžko můžou brát vážně, souboj B-týmů s Belgií je irelevantní, s Kolumbií to byla klika, Švédsko zvládli s přehledem, proti Chorvatům a Belgii byli v bojích o medaile horším týmem. Těžko můžou čekat, že jim za 4 roky něco spadne do klína. Spíš bych jim věřil na medaili na Euru, ale za 4 roky čekám revenge od těch tradičních turnajových týmů, hlavně Německa a Itálie. A třeba Francie má taky mladý tým, ale o třídu lepší než Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tady ani nebavím tak o kvalitě, ale ten hype...po 52 letech se národ, který fotbal miluje dostal někam dál, to nadšení mi příjde normální a myslím si, že kolem Chorvatů je ten fuss taky obrovskej, ale ti měli v OF a ČF taky brutální kliku + dá se říct, že i první poločas s Anglii, kdy prostě Kane to měl rozhodnout. K tomu všemu já jsem taky hrozně štastný za tu hru, kterou se prezentují od Southgatového nástupu, jasně, není to dokonalé, chybí tomu playmaker, ale už dost dlouho jsem neviděl hrát Anglii tak kvalitně na balonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou hrou a silou na balonu se prezentuji ????? vetsi bidu jsem nevidel.. hraci jako Beckham, Neville, Scholes nebo Lineker sice reknou, ze jsou neskutecny a ze maj pred sebou jen uspechu, ale to jen proto, ze Anglani jsou proste takhle posahany a umele vytvarej pribehy tam, kde by je meli pohrbivat.. nechci nikoho urazit, nekomu se hezky usina u fotbalu a tak anglii obdivuje, ale meli by jsme nazyvat veci pravymy jmeny, nejsme politici

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
r.mrazik

To jsou kydy...skoncili ctvrti,nebyt kane a lingard kopyta,tak hrajou finale

S francii,ktera vlastne taky nic uzasneho nehraje

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Komplex je svinstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Ale neleží, to jsou spíš reakce na hype, co byl nebo je kolem omlazené anglické repre. Ten hype je absolutně mimo, podívej se na jejich výsledky a hru. První těžký mače pro ně byly semifinále a o třetí flek a byli marní.

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
exot12

Tvrdiť, že nejaký tým sa dostal do SF iba kôli šťastiu je úplne mimo! Áno potrebuješ aj šťastie sa dostať tak ďaleko, ale nie je to iba o šťastí! Sú týmy, ktoré sa na turnaj nedostali napr. Taliansko, tými ktoré vypadli v priebehu turnaja napr. Nemecko. Ak tvrdíš, že sa dostali tam kde sa dostali iba vďaka šťastiu, tak potom Taliansko, Nemecko, Španielsko, Argentína tieto vypadli iba kôli škole?

Reagovat
mayday

Já neříkám, že jen kvůli štěstí, říkám, že první těžkej zápas hráli až v semifinále. Tunisko je jinej level než oni a vyhráli gólem z poslední minuty. Panamu nepočítám, s Belgii to byl zápas laviček. Kolumbijci proti nim narukovali s defenzivní taktikou, ti měli na to Anglii vyřadit, kdyby hráli ofenzivně. Se Švédskem byli Angličani lepší. Poprvé v problémech se ocitli opravdu v semifinále, kdy je Chorvati od druhýho poločasu zamkli a z mýho pohledu byla Anglie až do konce prodloužení úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

V semifinále rozhodne neboli marní.

Reagovat
mayday

V prvním poločase ani tak ne. Od druhýho poločasu jasně v režii Chorvatů.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý polčas dominovali a boli lepší ako Chorváti. V druhom sa to zosypalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší kapitán, odchozený turnaj

Reagovat
C-M@ster

Někdo to už dával pod zápas o třetí místo, ale určitě by to mělo být i tady, aby se to dostalo ke všem kritikům Kanea, co mu vyčítali tu šanci s Chorvatskem

https://twitter.com/rieramachado/status/1017876301028429830

Mě by zajímalo, jestli to ví sám Kane... nebo jestli si to vyčítal a pak to na něj dolehlo...

Reagovat
ladyboy arsenal

Ty se mně snad zdáš, za takový zakončení bys dostal pořádnej prcírung aj u nás na okrese

Jak už tady psal Mirek na tenisu, fotbalista hrající na takové úrovni si nemá co přehazovat balón na silnější nohu, když je metr před kasou, jinak to dopadá tak, jak jsme viděli

Reagovat
smazaný uživatel

Seres tu hovna celou MS na EF, ale proc musis mit pravdu zrovna ted

Reagovat
ladyboy arsenal

s těma hovnama vopatrně

Reagovat
smazaný uživatel

proc? stejne je mas spoustu a nesetri

Reagovat
C-M@ster

Počkej, chápu správně, že podle tebe měl z této pozice a z tohoto úhlu střílet:

https://i.imgur.com/RX5LNCm.png

A že bys hráče u vás na okrese zprcal za to, že si to z této pozice hodili do hřiště, aby následně stříleli?

A ještě ti to nějakej Medico lajkne?

Reagovat
ladyboy arsenal

ne, měl to normálně dovézt na noze do kasy, podívej se, kde stojí zkoprnělej Vida místo aby šel proti němu

Reagovat
C-M@ster

Lol.

Rozumíš tomu, že sice je to screenshot, ale v reálu ti hráči nestáli, ale byli v pohybu, stejně jako míč, že jo?

Reagovat
janinho

ty si fakt mimo chlapce...vies o tom, ze to prve video je spomaleny zaber, ci? ten kane tam bol tiez v pohybe, nie? nemylis si to nahodou s hokejom kde otocis korcule a zmenis smer mihnutim oka?

ty si nie ze futbal nikde nehraval, teba podla mna aj na telesnej nechali ako posledneho lebo si sa o vlastne nohy potkynal.

Reagovat
Vasekre

“Dovézt na noze”

Reagovat
icemike

To snad viděl každý u TV, dokonce i Brabec

Reagovat
C-M@ster

Vždyť komentátoři včerejšího zápasu to evidentně neviděli.

Reagovat
icemike

Opakovali to několikrát a dokonce tam zaznělo, že to měl být roh. Bylo to vidět hned v TV. Co říkali?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez schopnosti presne vystrelit na branu pod tlakem kvalitnich obrancu soupere to lepsi nikdy nebude. Jen standardni situace a hlavicky pro soucasny fotbal nestaci. Anglii chybi moderni utocnici, kteri umi pohotve a nebezpecne vystrelit temer z kazde situace. Nicmene drzim palce, Anglicany mam rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Evropský rozhodčí vám v kvaldě tolik penalt nedaji

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kane je zabiják, sype tam góly zápas co zápas, ale v semifinále se ukázal rozdíl mezi ním a Ronaldem, Messim, Cavanim, vlastně i Neymarem, teoreticky i Mandzukicem. Jakmile dostane míč do vápna, tak je to většinou gól, ale když na něj všichni začnou spoléhat, tak jsme viděli, jak to skončilo. Kromě těch gólů, co má ještě Kane?? Podle mě už nic, Kane není hráč co by pomohl v kombinaci, bojoval v soubojích a prorazel obrany, proto pro mě není aspirant na zlatý míč, když vezmu všechny fotbalové schopnosti, tak pro mě je ten Mandzukic třeba lepší hráč do týmu než Kane,jak říkám, možná nejlepší hrot momentálně, ale to je konečná jeho výbava, nic víc nabídnout nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane není hráč co by pomohl v kombinaci, bojoval v soubojích a prorazel obrany,Kane není hráč co by pomohl v kombinaci, bojoval v soubojích a prorazel obrany,

Presne taký hráč je Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

"v semifinále se ukázal rozdíl mezi ním a Ronaldem, Messim, Cavanim, vlastně i Neymarem"

ano, jeden rozdíl se ukázal, ani jeden ze zmiňovaných hráčů se do semifinále nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Messi, Ronaldo, Neymar, když na ně tým spoléhá, nevyjde to vždycky vezmou balón a něco vymyslí, Kane nasype hodně gólů, je to skvělý hrot, ale z hlediska komplexnosti nemá moc velkou výbavu.

Reagovat
Mr.Mike

hrozně by ted' potřebovali do středu hráče typu Lamparda nebo Gerrarda..hned by ten tým byl o stupeň výš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele