Kamerun se pokusí vrátit na vítěznou cestu António Conceição

21.09.2019, 13:46
Aktuality
Kamerun před dvěma a půl roky opanoval africký šampionát, od té doby se mu ale nedaří a o zlepšení se má nyní postarat António Conceição. Sedmapadesátiletý kormidelník byl jmenován nástupcem Clarence Seedorfa, jemuž se osudným stal letošní kontinentální šampionát...

Lvi selhali v kvalifikaci o postup na mistrovství světa do Ruska a reputaci si nenapravili ani na letošním Africkém poháru národů. Cestu za obhajobou titulu jim už v osmifinále zatarasila Nigérie.

Někdejší nizozemský záložník se týmu ujal začátkem srpna minulého roku a ihned po turnaji byl odvolán. Na lavičce tak nestrávil ani rok a odešel s bilancí čtyř výher, pěti remíz a tří porážek.

Portugalec Conceição poměrně často střídal angažmá a v minulosti vedl Belenenses, Moreirense, Naval, Bragu, Penafiel, Olhanense, kyperský Nea Salamis nebo CFR Kluž, v rumunském celku působil hned třikrát a naposledy jej vedl do února tohoto roku.

U kamerunského národního týmu bude novému kouči asistovat François Omam Biyick, trenérem gólmanů se stane někdejší vynikající brankář Jacques Songo'o.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (1)

Přidat komentář
El-Pistolero-68

Ta Seedorfova trenerska kariera teda zatim nic moc.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele