KAM ZAMÍŘÍ ROSSI?

08.06.2007, 19:06
Aktuality
Giuseppe Rossi se v létě bude stěhovat, sám ale neví kam. Mladý italský útočník Manchesteru United ve druhé polovině letošní sezóny hostoval v Parmě, nyní o něho mají zájem Juventus a FC Porto...

"Giuseppe nyní pojede a bude hrát v Nizozemsku, další věci budeme řešit až po návratu," upozorňuje agent Federico Pastorello, že jeho klienta čeká evropský šampionát hráčů do 21 let.

Rossi se po zimním příchodu z Manchesteru United stal jedním z klíčových hráčů Parmy. Ta se i díky jeho brankám vyhrabala ze spodních pater tabulky a zachránila se v Serii A. O dvacetiletého útočníka se podle médií zajímá například FC Porto, Pastorello však něco takového odmítá.

"Četl jsem něco takového v novinách, ale s Portem ani s žádným jiným klubem jsme nejednali. O ničem takovém teď nepřemýšlíme. Giuseppe si v Parmě vedl dobře a nyní bude hrát za Itálii. Budeme to řešit až v červenci s United," dodal Pastorello a podobně smýšlí i samotný Rossi.

"Chci hrát dobře a potom si promluvit s Fergusonem a zjistit, co se mnou zamýšlí. Až poté se rozhodnu, každopádně chci klub, kde budu hrát pravidelně," určil Rossi své podmínky.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
sansiro

Hlavním sponzorem Realu Madrid již nebude společnost BenQ Mobile, která vyhlásila bankrot. Na dresech španělského klubu se od nové sezóny bude objevovat logo internetové sázkové kanceláře Bwin.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude hrůza

Reagovat
sansiro

To teda jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom bych zmínil, že my jsme je odmítli.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Co je tu k smiechu ?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

borec asi pije moc coca-coly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no ja to vidim takto ze si ho necha...teraz fergie investuje dost do buducnosti jak sme si vsimli,, bola by ho skoda predat...je to dost velky talent...

Reagovat
HOST*johny traava

on ho prodat ale pouze pujcit to je rozil

Reagovat
HOST*johny traava

*nechce - vynechavam slova

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele