Kaká: Dida udělal špatnou věc

06.10.2007, 13:25
Aktuality
O pořádný rozruch se ve středu postaral Brazilec Dida. Brankář AC Milán v utkání Ligy mistrů na hřišti Celtiku Glasgow po drobném kontaktu od neukázněného fanouška teatrálně spadl na zem a stal se terčem posměchu. Nyní jeho chování kritizoval i spoluhráč Kaká.

Známý incident proběhl v poslední minutě zmíněného utkání. Dida chyboval a následně dostal od domácího McDonnalda branku. V euforii z vítězného gólu vniknul jeden z fanoušků Celtiku na plochu a dostal se do kontaktu s Didou. Hostující brankář se za ním ještě rozběhl, ale pak spadl na zem a nakonec se nechal vystřídat.

Celtic čekají kvůli neukázněnému fanouškovi problémy, za své chování však bude vyšetřován i Dida. Ten je po středečním večeru terčem posměchů cizích i vlastních fanoušků. "Dida se v Glasgow nezachoval dobře, přestože se ocitl v těžké situaci," prohlásil brankářův spoluhráč Kaká, který jako jeden z prvních o incidentu promluvil.

"Právě inkasoval gól a z najednou dostal pohlavek od toho fanouška," popisoval Kaká. Hvězda AC však svého krajana neodsuzuje. "Nelson udělal to, co udělal. Jsme s ním, i když víme, že jeho chování nebylo správné. Celý tým je s ním. V minulosti nám pomohl a je fér, že mu teď zase pomůžeme my," doplnil Kaká.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (32)

Přidat komentář
HOST*Rekso_O_nek

Dida máš tohle vubec za potřebí??? je mi z tebe

Reagovat
HOST*Inzaghi
Reagovat
HOST*

dobry video

Reagovat
HOST*

tak to je dobry

Reagovat
HOST*

Bez takovýchto věcí by nebyl fotbal fotbalem

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt on snad ani nedostal ten pohlavek ne?Podle me se nedotkl ani jeho obličeje.

Reagovat
HOST*zidane

kaka je borec

Reagovat
HOST*

Ševčenko slíbil góly

Po loňské nepovedené sezóně se útočník Chelsea Andrej Ševčenko znovu chystá na pravidelné střílení branek. "Letos jich plánuji v Premier league nastřílet 15 - 20," prohlásil.

Reagovat
HOST*floppy

to je blbec :D

Reagovat
HOST*

to teda jo

Reagovat
HOST*

lol to je vůl

Reagovat
smazaný uživatel

To je chyba prepisu.zapomneli napsat desetiny carky.

Cily chce nastrilet 1,5 az 2,0 golů...

Reagovat
Slejdy

zase se mel nekdo na obed vtipnou kasi co...

Reagovat
HOST*

tohle je komediant nejvetsiho kalibru njenze milanu prrava zapasy ale dela i ostudu...takovej golman tam nema co delat a tvrdim to uz nekolik let...

Reagovat
HOST*cat killer

Kašpar

Reagovat
HOST*Jiří gřešek

Reagovat
HOST*yellow

Jahahahahaha :)) tak musim řict,že jsem to, asi tři minuty před koncem zapasu Valencia : Chelsea 1:2,přepl na Čt 4 Sport,abych se podival jak to vypada s Ac na Celtiku :),a co se stalo v posledich minutach tohoto zapasu jsem se rychle probral s moji celodeni unavy:)) Nejprve McDonald potrestal Didu,ktery svym zakrokem,ktery stal za prd,načal svoje představeni:) To co pak udělal když ho fanoušek Celtiku pohladil,ukazal jaky je to dutak a nepochopitelně se potopil za přitomnosti kamer a plneho stadionu:)) doporučeni pro pana Didu : "kanaly jsou ta spravda cesta,ketrou by měl p.Dida často využivat

Reagovat
HOST*

dobře se vám to kritizuje někde z hospody po pátým pivu. Jestli jste někdy hráli fotbal tak byste mohli chápat že v těch vypjatejch momentech člověk může udělat chybu, a on dostal gol a nějakej blbec tam na něho vlítne . Zvláštní je že když Řepka udělá daleko horší věc, jste někteří schopni ho omlouvat a přitom se dopustil násilí...ale to nevadí, je to přece náš borec. Asi holt žijeme ve světě kde se násilí omlouvá a to je dost smutný

Reagovat
HOST*

omlouvat řepku?tričtvrtě fans fotbalu v čr ho nesnáší tak co povídáš...

Reagovat
HOST*

no, četl jsem tady i jiný názory než máš ty

Reagovat
HOST*Já

Je to golman světové třídy a tohle opravdu nemá zapotřebí. Tohle si u hodně fanoušků dost rozházel.

Reagovat
HOST*

světový třídy podle mě ne,už upadá

Reagovat
Slejdy

golman svetovy tridy to urcite neni nikdy nebyl ani nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu chápu, že to byl pro něj emočně vypjatý moment, ale způsobil si ho svým způsiobem sám zmíněnou chybou, načež následně odhalil své pravé já dost odsouzeníhodným způsobem. Ne že by mě to u hrdého ACM, klubu schopného udělat pro vítězství víc než všechno (viz např penalta v tomto zápase), překvapovalo.

Reagovat
HOST*PD

.,,odhalil své pravé já,,..zní to filosoficky ale je to dost zjednodušené / doporučuji film Stalker od Tarkovského / možná že ani nemáš tušení jak by jsi se zachoval ty , ale samozřejmě se soudí lehce když jde o někoho jiného....navíc je z tebe trochu cítit zášť proti AC

Reagovat
HOST*

Celej AC milan jsou jenom herci a trapaci... Kdyz nemaji penaltu, tak ani nedokazou remizovoat...

Reagovat
Slejdy

posledni dobou to tak ale opravdu je

Reagovat
HOST*Tatys

AC MILAN je nej klub!!Skoro porad hraje finale ligy mistru volove!!!

Reagovat
HOST*

Brazilci jsou komedianti ale smula pro ne že jim to moc nejde,vzpomente na Rivalda

Reagovat
HOST*

sám seš komediant a ještě přítroublej

Reagovat
HOST*

Letos to na filále nevypadá

Reagovat
HOST*

kokot

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele