Kaiserslautern převezme bulharský trenér Balakov

22.03.2012, 16:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (46)

Přidat komentář
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

co se ti nelíbí?

Reagovat
stas87

neviem ako sa mu darilo v splite ale v nemecku uz raz trenersky vyhorel a nemyslim si ze je to vhodny kouc pre BL tim..

Reagovat
smazaný uživatel

a to znamená, že když jednou pohořel, že už se mu nebude prostě nikdy dařit? Dej mu čas a uvidíš.

Reagovat
stas87

ako hrac bol skvely ale trenersky mi pripomina lothara a sam vies ako zatial lothar trenoval...nevravim ze sa mu nikdy nebude darit v nemecku ale za sucasnej situacie a trenerskej kariere ktoru zatial ma je dovod neverit mu opravneny

Reagovat
smazaný uživatel

tak mě je celkově jedno, jestli se mu bude dařit či ne ale příjde mi jako blbost ho hned odsoudit, když se mu něco ze začátku trenerské kariéry nepodařilo..

Reagovat
stas87

8 kol do konca ide trenovat tim ktory je posledny a je impotentny v utoku...teraz ma z hlavy nikto nenapada ale mohli oslovit cloveka co prostredie v nemecku ci klube pozna je dost dovodov mu neverit

Reagovat
jv

To nepochybně je, ale...zkrátka se rozhodli pro tuhle možnost a věří mu, že s tím ještě dokáže něco udělat, případně dostane možnost BL opětovně vybojovat (což by se Lauternu mělo, při alespoň trochu konsolidovaném kádru podařit...kvalita je tam, akorát se to prostě po...).

Reagovat
Arne

Jako asistent pod Magathem a Sammerem nevyhořel, nebo aspoň o tom nevím... Vyhořel jednoznačně ve Švýcarsku.

Reagovat
stas87

tak zrejme moj fail diky za opravenie,asi som si ho s nekym pomylil...s grasshoppers vyhral intertoto a kvalifikoval sa do pohara UEFA

Reagovat
Arne

Dojel dobře nastartovanou sezónu, tu druhou to bylo ale už špatný, v St. Gallenu to samé... Když se o něm mluvilo v souvislosti s náma, tak jsem si ho proklepl a věř, že ve Švýcarsku si moc dobrý jméno neudělal.

Reagovat
stas87

myslis si ze ma kvality,charisma a respekt hracov ze klautern dokaze vytiahnut aspon na tu baraz?

Reagovat
Arne

Spíš ne, respektive doufám že ne... Podle mě to už nezvládnout a ukáže se až příští rok, jak na tom je.

Reagovat
stas87

ja uz som ich odpisal nejake 3 kola spat,vzhladom na los co maju a zranenie kouemahy,ak prehraju teraz vo freiburgu tak ich sance spadnu tak k 15%,luto mi bude len trappa,ten potrebuje chytat BL

Reagovat
jv

Tak, už i já ztrácím optimismus, ale při výhře ve Freiburgu je naděje pořád hodně reálná. Rád bych, kdyby se zachránil Lautern i Hertha, ale to je v současný chvíli asi takřka nereálný... Hlavně, by to neskončilo opačně!

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
popltak

Přemysl Otakar

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jestli je zrovna nový trenér to, co klub potřebuje... spíše by to chtělo útočníka, který neni impotentní v střelbě gólů

Reagovat
jv

Oni tam takoví jsou, ale bohužel je problém spíše v záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

snad vsadí na Šimůnka

Reagovat
czech_mira

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně spadnou...

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda, v Hajduku odváděl dobrou práci. Snad to neohrozí pozici Jamese Dense, výkony předvádí solidní...

Reagovat
Filip12

jako hráč radost pohledět parádní driblér vždycky sem chtěl vidět zálohu Ballack-Balakov tu by nám zavíděli i v Barce

Reagovat
smazaný uživatel

Ballack - Balakov

Reagovat
PetersCZ

Ballack - Ballackov.

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

hele.. testová otázka... 1. jaký nosil číslo 2. nějaká jeho oblíbená klička/ nebo prostě manévr ... když si ho tak dobře pamatuješ... a odpovídej rychle.. negoogluj

Reagovat
Darren Fletcher

tak nic

Reagovat
jv

Snad to pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi silna trojka Dzovani Elber,Krasimir Balakov a Fredi Bobic takto bilo panove v Studgardu

Reagovat
Arne

Snad bude úspěšnější než kolega Soldo... Každopádně má dobrý, že nějak extra velkej tlak nemá, v téhle sezóně může jen získat. Co pak bude v létě, jakou cestou by se FCK vydalo, od toho se bude všechno odvíjet.

Pro začátek trenérské kariéry v Německu si určitě vybral dobře, v Berlíně by to měl o mnoho těžší... Jen mám pochyby, jestli to platí i naopak a zda ho Micha neměl vzít namísto Otta.

Reagovat
jv

Vždyť jsi měl Balakova hodně dole?

Reagovat
Arne

To měl, ale aspoň by to trochu zburcoval, přinesl nějaký oživení jako třeba Streich ve Freiburgu... Jak se teď prezentují Otto, Micha i Gegenbauer, z toho mi přijde, jako by byli se sestupem smíření.

Reagovat
jv

Tak jenom v domácích zápasech je naprosto reálně ve hře dvanáct bodů, tím spíš bych nevnášel předčasný soudy...navíc utkání v Coface Areně, hratelný. Neřekl bych, že rezignovali, ale prostě nikdo nečekal, že se Augsburg a SCF tak zmátoří...

Každopádně FCA už nemá soupeře, kde by se chytil, ten půjde dolu, určitě. Akorát u Freiburgu je klidně dost dobře možný, že se nakonec v klidu udrží, v tuhle chvíli bych se tomu ani zase tolik nedivil.

Reagovat
JozkokozleJ

To ja (aj napriek nepriaznivemu losu) Augsburgu dost verim. Pretoze hraju fakt vyborne. Ved len to ako potrapili BVB, H96, vyprasili Herthu... to by sa museli dostat do nejakeho utlmu, aby v tom nepokracovali. Pre mna velike prekvapenie ich jarne vykony.

Reagovat
jv

To máš pravdu. Navíc, když jsem koukal na pravděpodobnou sestavu Werderu, jsou další tři body na obzoru.

Reagovat
JozkokozleJ

Mielitz - Fritz, Affolter, Sokratis, Hartherz - Ignjovski - Junuzovic, Trybull - Trinks - Rosenberg, Füllkrug

To je fakt parada

Reagovat
stas87

neviem co je na tej zostave parada dufam v bod,tri by bol prijemny bonus

Reagovat
JozkokozleJ

To bol skôr taky udiv. Ta zostava je tak okliestena, az to je parada. Som teda na Werder zvedavy.

Reagovat
jv

Tak, oni tam jsou třeba ti tři mladíci hodně talentovaní, podle mě mají před sebou budoucnost, akorát, že se takhle nemají od koho učit a sbírat zkušenosti, to je potom strašně těžký...a nejvíc mi to připomíná loňský trápení Werderu, kdy dojel na to samý. Prostě v létě to bude chtít znovu kádr na všech postech kvalitně doplnit, jedině tak budou mít Brémy šanci zabojovat opětovně o LM.

Reagovat
JozkokozleJ

Tiez som si spomenul na minuly rok. Ked sa porovna supiska Werderu so zajtrajsou predpokladanou zostavou, je to az neuveritelne. Nakoniec bude fakt, ze do EL postupuje i mansaft zo siedmeho miesta, najviac hrat do kariet snad prave Werderu.

Reagovat
jv

Jo no. Ale řekl bych, že se tam ještě vecpou Vlci, ti mají relativně schůdnej los a hlavně hrajou ještě stále se všemi přímými konkurenty.

Reagovat
jv

Ironie.

Reagovat
cristiano.K.

za ten gol,co dal Slavii zhruba tak před 12lety Slavii v poháru UEFA

Reagovat
smazaný uživatel

dva a oba z přímaku, borec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele