KAHN NEBO LEHMANN?

27.02.2004, 07:22
Aktuality
Kdo je lepší - Kahn nebo Lehmann? Tato otázka koluje v celém Německu! Zabývají se jí všichni, chtějí vědět, kdo bude jednička na EURU 2004. Jednička německého národního týmu na 100% jasná není. Oliver Kahn je i zároveň kapitánem a zdá se, že má neotřesitelnou pozici, jenže všechno musí jednou skončit a na řadu přijde někdo jiný...

Hodně odborníků dává přednost Oliveru Kahnovi. "Je přece zkušenější. Nedávno byl vyhlášen nejlepším brankářem světa," říká trenér Bayernu Mnichov Ottmar Hitzfeld. Někdo ale přesto tvrdí, že Lehmann je lepší, chytá přece jen v Anglii. "Jens Lehmann se dostal do Premier league, zatímco Kahn trčí v Bundeslize," poznamenal trenér anglického národního týmu Sven Eriksson. Ale přesto nesmíme zapomínat, že o Kahna byl po mistrovství světa největší zájem. Měl nabídky z Barcelony, Realu Madrid, Arsenalu i Manchesteru United! Jenže vedení Bayernu nechtělo Kahna pustit a dohodlo se s ním, že zůstane a byla to asi velká chyba. "Jednou bych chtěl odejít z Bundesligy a zachytat si v jiné zemi, ale momentálně zůstávám v Bayernu i na příští sezonu," řekl po MS 2002 Kahn.

Anglický deník The Sun oba dva brankáře zhodnotil, jako ve škole. Kahn dostal 1 a Lehmann 2. Z toho vyplývá, že podle anglického listu je lepší Kahn. "Kahn udělal chybu v Lize mistrů, ale nedělá je pořád, jako jeho kolega," píše The Sun. "Lehmann Arsenalu sice pomohl, ale vůbec v Premier league nezáří."

A co vy? O kom si myslíte, že je lepší? Kdo by měl podle vás chytat na EURU 2004? Oliver Kahn, Jens Lehmann či dokonce Timo Hildebrand ze Stuttgartu?

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*kípa

Určitě Kahn. To je jasné

Reagovat
HOST*

Já sice nefandím Bayernu,ale přesto vím že Kanh je nejlepší brankář Německa v součastnosti.A je ho chyba že zůstal v Bayernu!Ted' chytá hrozně!

Reagovat
smazaný uživatel

Já už bych mu moc nevěřil. Vždycky jsem ho uznával a jasně upřednostňoval před Lehmannem, ale letos se karta definitivně obrátila.

Reagovat
HOST*

Léman musí vihrát to je jasné ne?

Reagovat
HOST*

Kde sa pozerate,Lahn urobil dve chyby za zivot a Lehmann robi dve chyby za mesiac.Tu neni o com rozmyslat,jednoznacne bude chytat Kahn.Lehmann sa musi vyplakat do medii,aby si ho niekdo vsimol,ked chce ist to reprezentacie tak nech to dokaze vykonmi,ale to nedokaze lebo Kahn je najlepsi.Oli je najlepsi na svete.

Reagovat
HOST*Marmelka

Já si myslím že jednoznačně Oli Kahn... Je to přece jen nejlepší brankář současného Německa. Je starší a tím pádem i zkušenější:.

Reagovat
smazaný uživatel

a méně ohebnější

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele