KAHN NÁZOR NEZMĚNIL

02.04.2007, 17:21
Aktuality
Oliver Kahn potvrdil své dřívější rozhodnutí pověsit po příští sezóně brankářské rukavice na hřebík. Zkušený gólman tak reagoval na nedávné prohlášení ředitele německého klubu Karla-Heinze Rummeniggeho, který věřil v zlom v celé kauze...

"Má smlouvu ro roku 2008, ale já věřím, že jsme společně ještě nedošli na konec cesty," prohlásil nedávno Rummenigge. Jeho i fanoušky Bayernu Mnichov však Kahn zarmoutil, protože na svém původním rozhodnutí nehodlá nic měnit.

"Má kariéra profesionálního brankáře definitivně skončí 30. června roku 2008. Stejně tak, jako v národním týmu, odejdu na vrcholu. Nechci se dostat do situace, kdy o mně bude rozhodovat někdo jiný," nechal se slyšet Kahn v rozhovoru pro deník Die Welt.

Bayern tak po dlouhých letech bude mít novou gólmanskou jedničku. Německý šampion ji podle všeho příliš dlouho hledat nebude, na svou šanci stále poctivě čeká mladý Michael Rensing a podle všeho by to měl být právě on, kdo převezme Kahnovu úlohu.

"Kvůli tomu (nahradit Kahna) jsme ho kupovali, v tento moment je to něco, co by se v roce 2008 mělo stát," prozradil generální manažer mnichovského klubu Uli Hoeness.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Futre

táhni už do prdele ty hnusnej sedláku

Reagovat
HOST*

drž hubu ty blbečku!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*sedl

Víš co Futre, di do prdele!

Reagovat
HOST*1860

zmizi vyrazna osobnost z fotbalovych travniku..

Reagovat
smazaný uživatel

Vemte Hildebranda, Kahn nebude chytat donekonečna, Rensing na to zatím nemá.

Reagovat
HOST*pody

Hildebrand jde do Valencie takze tezko bude chytat za Bayern

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele