Kahn chce hrát až do roku 2006

21.10.2002, 14:50
Aktuality
Oliver Kahn (33), brankář Bayernu Mnichov a jasná jednička německé reprezentace, se stále cítí fit a rád by hrál minimálně do roku 2006, kdy se v Německu bude konat Mistrovství světa.

Ještě nedávno se bralo za hotovou věc, že Oliver Kahn do roku 2006 s fotbalem skončí. Včera ale Kahn oznámil, že chce hrát dokud bude zdravý, a za svůj hlavní cíl označil startovat na domácím světovém šampionátu. Kahn byl ústřední postavou německého úspěchu na červnovém šampionátu v Japonsku a Koreji, kde se hlavně díky jeho skvělým zákrokům Německo dostalo až do finále. \"Mnoho lidí si myslí, že už nemůžu chytat lépe, než na uplynulém MS, ale s tím já nesouhlasím. Opravdu věřím, že se ještě můžu zlepšit,\" řekl pro deník Bild.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele