K ideálu jsme měli daleko, ale výhru si zasloužili, řekl Koeman po Valladolidu

06.04.2021, 10:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (36)

Přidat komentář
Mike Litoris

Španělskou ligu skoro nesleduju, tak se omlouvám za neznalost, ale dotaz na místní - jak po příchodu Koemana Barca vypadá? Ze začátku to skřípalo, fans nebyli nijak nadšení, že jej angažovali. Ale teď koukám, že tu obrovskou ztrátu stáhli. Hrají teď tedy dobrý fotbal, nebo jedou pragmaticky jen na výsledky? A co Koeman - vidíte jej teď jako trenéra i pro další sezony, nebo pořád není dostatečně dobrý? Předem díky za odpovědi

Reagovat
Slavia10

Koeman rozhodně začne jako trenér příští rok. Po 3 letech s Valverdem a Setienem rozhodně nejhezčí a nejvíc přesvědčivý výkony Barci na hřišti za poslední 3 roky.

Reagovat
Salfovic

Souhlas. V kontextu posledních tří sezon teď hraje nejlépe.

Reagovat
Bender

Myslím, že kabina ze začátku Koemanovi moc nevěřila, některá jeho úvodní vyjádření a kroky nebyly šťastné... Ale vypadá to, že postupem času ho docela přijali. Podle mě Barceloně hrozně pomohly ty (skoro senzační) obraty v Copa del Rey. A co se hry týče, tak to až na výjimky má hlavu a patu. Sedl jim systém 3-4-3 s Albou a Destem na křídlech.

Reagovat
Jordi Alba

Po každým zápase jinak, když vyhraje double, bude se tu opěvovat, když nic, tak zase vyhazovat.

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Po půl roce nefunkčních experimentu našel systém, který relativně sedí všem hráčům. Dává šanci vlastním mladým hráčům, což je asi jeho největší přínos. Neřekl bych, že je to nějaká extratrida či že jdeme nad plán, ale vzhledem k okolnostem asi Koemanovi kromě nějaké té úvodní tvrdohlavosti není co vyčítat.

Reagovat
Salfovic

Pokud Barca vyhraje double, tak to bude kurva nad plán.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jinak teda očekávám, že podobnou tvrdohlavost bude předvádět i s letními přestupy (Depay, Wijnaldum) a úplně by mě nepřekvapilo, kdyby to mezi něj a nový vedení v čele s Laportou vrazilo nějaký klín.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Y.N.W.A

jak píšou nade mnou, ze začátku se zdálo, že si to nesedlo, ale od Vánoc se zdá, že tým našel společnou řeč, ožil nejen Messi hráči bojujou a dokonce to vypadá, že vědí, co maj hrát... na rozdíl od předchozích trenérů bych řekl, že Koeman (možná kromě začátku svýho působení) slušně rotuje i střídá... Barca je teď v PD nejsilnější, Atleti ztrácej, Real kulhá celou sezónu... no ale to hlavní teprve přijde - Clásico, boj o titul a finále Copy... Barca potřebuje něco z toho vyhrát, vyhraje-li titul i pohár, bude to skvělej úspěch...

zvlášť, když si vzpomenu na ty Koemanova prohlášení z podzimu, kdy ztrácel co mohl, ztráta narostla pomalu na 20 bodů na Atlety a on povídal, že jsou stále ve hře o titul a my se smáli...

Reagovat
Carles5

Môj názor na Komana je že potrebuje čas, prevzal tým ktorý bol bez kondície, bez nápadu a nemohol si doviesť ani jedneho hráča, robil s tým čo mal. Mladých dobre vie namotivovat, Fati ked sa uzdraví, Pedri ( novodobý genius ) Dembele, De Jong, Trincao, Mingueza , pod správaním vedením, na budúci rok môže konkurovať aj v Lige Majstrov. Najviac ,čo je potrebné podľa mňa je útočník typu Halland.

Reagovat
Mike Litoris

A není Haaland typologicky něco úplně jiného, než kdy Barca na hrotu hrávala? Nebo je to myšleno tak, že dokáže proměňovat šance v šestnáctce, které mu v Barce budou umět připravit?

Reagovat
Carles5

Ano skôr tak to myslím, potrebujeme hráča ktorý kus je agresívny, hráme sa pred šestnástkou a nikto v pokutovom uzemy kus nezabojuje, neurobí miesto. A ešte je mladý, Komman by ho vedel trochu okresat do dokonalosti.

Reagovat
sylarko

mne pride haland nieco ako bol kedysi etoo, atleticky typ utocnika. podla mna uplne v pohode hodiaci sa hrac do barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to měla být remíza. Nezasloužená výhra.

Reagovat
Mercury

Reagovat
Y.N.W.A

nesouhlasím, Valladolid byl zakopanej, hrál dost tvrdě a ještě se divil, bejt to jinej rozhodčí, červena by přišla dřív... ta na Dembeleho byla přísná, ale tak nějak sečetla působení hostů... ti šance měli z brejků, jak jinak proti Barce... Barca ze začátku pomalá, zřejmě nerozehranost po repre pauze, po přestávce lepší výkon a zaslouženej gól, byť ano, šancí moc neměla

pro oslabenej Valladolid jediná šance na body bylo zalízt, okopávat a vybíhat ven, nebyly daleko od bodu, ale díky bohu pro fotbal, Barca ten jeden fík dala... já fakt nechci vidět, aby demolice a okopávání přinášelo úspěchy

Reagovat
sylarko

Reagovat
Carles5

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, na šance vyrovnaný

Reagovat
smazaný uživatel

Zvladnou skoncit pred Realem?

Reagovat
smazaný uživatel

ze vahas

Reagovat
TheMally11

jasně zasloužená .... Alba tam hraje ve vápně házenou a nic

Reagovat
Y.N.W.A

krásně bylo slyšet vysvětlování rozhodčího... samozřejmě ruka se řešila, ale podle současnejch pravidel (já vím, za tejden budou jiný), to ruka na penaltu není... to spíš zákrok na Desta v první půlce... nevybírej si, co se ti zrovna hodí, jen aby ses tu moh vyblejt, ok?

Reagovat
sylarko

penalta po faule na desta a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Žiadne vyjadrenie k rozhodcovi od Koemana ? Kedysi prskal ako besný pes

Reagovat
YNWA__MSN

Co zatím říkáte na Trincaa? Já vím, že je to jeho první sezona v Barce a navíc je mu jen 21let, ale i tak bych za víc než 30mega eur očekával větší kvalitu

Reagovat
Eichel

Že by som ho asi radšej videl na hosťovačke. Mne sa zatial vobec nepáči. Nechápem, prečo v dobe, keď máme dlh aký máme, neskúsime radšej vlastného Konrada. Nemyslím si, źe by bol horší.

Reagovat
Mercury

hostovacka by mu prospela, nema minuty a s Fatim a pripadnyma posilama to bude jen horsi

Reagovat
sokar

Reagovat
patas92

Jestli je 30M moc nebo málo se ukáže časem. Podle mě bude dobrý, má slušný driblink a je na něm vidět fotbalovost, akorát je nevyhraný. Hostování by mu prospělo.

Reagovat
smazaný uživatel

barca ještě potřebuje nějakého útočníka k messimu, který pravidelně střílí goly. Sory jako, ale mě přijde griez pořád neefektivní poleno. DEMB JDE NAHORU, ale to jeho zakončení občas a rozhodování v situacích... Obrana potřebuje nějakého top stopera, ne takové francouzské nekopy. Když hraje lenglet, je asi 50% ,že bude penalta a ten chuj se tomu ještě vždy směje.El clasico napoví jak to bude, pokud ho barcicka zvládne, tak bude titulu nejblíže.

Reagovat
YNWA__MSN

Neměli vyhazovat Luise...Snad v létě vyjde jeden z dvojice Aguero/Haaland...S Lengletem souhlas jeho bych viděl až jako stopera č.3

Reagovat
dreambox61

Barca vyrostla tak o 3 tridy,kazdy utkani je jiny,vcera nic moc ale je to tyden a bude ELCLASICO a to chteji hrat vsichni.Stacila by remiza a vyhra nad ATLETICEM a melo by to bejt doma.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele