Juventusu bude až tři měsíce chybět záložník Arthur

17.07.2021, 11:58
Aktuality
Arthur delší dobu nepomůže Juventusu. Brazilský záložník vyřešil dlouhodobé problémy s holenní a lýtkovou kostí operačním zákrokem, po němž vynechá až tři měsíce...

Celým jménem Arthur Henrique Ramos de Oliveira Melo přišel do Juventusu před rokem z Barcelony jakožto součást výměny jiného středopolaře Miralema Pjaniće. Neprosadil se však podle představ, na čemž mohly mít vliv výše uvedené zdravotní problémy.

Čtyřiadvacetiletý záložník se nakonec rozhodl podstoupit operační zákrok a Juventus potvrdil, že bude chybět až dvanáct týdnů.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (103)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krabe, jak mohou takoví hráči brát takové rakety, to nepochopím. Vyměnit tupouna do Barcelony, to by byl majstrštyk. Ale ty platy jsou na poblití.

Reagovat
10

tohle už by mi skoro přišlo jako šikana Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Zark

ale to by bylo skvělé

Reagovat
Eichel

naštastie teraz vychádza info, že Barca nechce Ramseyho, lebo sa im nehodí typologicky plus ten jeho plat už som sa začínal trochu báť

Reagovat
celeb

to uz ich radsej vymenit naspat s Arthurom a pri tej prilezitosti im znizit platy. Win-win.

Aj ked teda Melo bude k dispozicii az na posledne 2 mesiace kalendarneho roku, ale stale lepsie ako Pjanic na lavicke (ci nebodaj na ihrisku).

Reagovat
10

Nikdy bych nečekal, že bych mohl litovat odchodu Pjaniće, ale tenhle línej vychcanej zmrd předčil všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
Phillipinho

Je to zatim propadak jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ves v kozichu

Reagovat
10

Herně naplnil očekávání, tj. hráč celkem k hovnu, ale to by byl ještě ten nejmenší problém. Tohle zranění má od února, kdy se mluvilo o tom, že má jít na operaci, mohl na ní jít v květnu, kdy by to přesně vyšlo na začátek přípravy. A on to odmítl, že to chce zkusit. Tak to první den přípravy zkusil a jde na operaci, vrátí se za 2-3 měsíce, takže herně možná tak v lednu. Ale aspoň si užil dovolený, na něm je vidět, že mu ani o nic jinýho nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Herně naplnil očekávání, tj. hráč celkem k hovnu

Reagovat
Seydou Doumbia

Otázkou je, co se s těmi mladými hráči v poslední době děje. Kurví se nějak až překvapivě moc a rychle. Synek hraje ze Barcu, kupí ho Juve a už stojí za hovno a nejraději by se měl vrátit zpátky do Grémia ne? Malcom nic, Umtiti k hovnu, Pjanic chcípl, Dembélé zrakvený, Coutinho v piči...tak za rok kdo bude zase k hovnu Malen, Sančo a ještě někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Synek stál za hovno už v Barce. S ohledem na svůj přístup by se měl na fotbal vysrat úplně.

Reagovat
Seydou Doumbia

Už ve svém životopise má Barcu a Juve, dvá fotbalové hegemony...to už mu bude do konce kariéry stačit...za dva roky někde do PSG, potom AS Řím, WHU a zakončí to Emiráty a izy money

Reagovat
smazaný uživatel

Já dávám vyšší stupeň důležitosti cestě před cílem. Co má v životopise mi je jedno. Ať má třeba tři doktoráty a Řád Bílého lva, ale pokud je levej, tak je k hovnu. Takže do análů ať mu historikové vyryjí klidně Barcu s Juve, ale sráčem a flákačem bude pořád.

Reagovat
Seydou Doumbia

Co se ale s těmi mladými hráči posralo v poslední době? Příjde mi že stačí první, druhá dobrá profi smlouva a ti hráči jsou s výkonnosti do piči.

Reagovat
smazaný uživatel

Přístup a myšlení. A aktuální generaci hráčů není psychicky odolná. Dneska se někomu stává byť malé příkoří a on si hned naříká, jak je vše proti němu. Leda hovno. Zatnout zuby a makat. Každá posraná menšina, každý posraný jednotlivec se cítí ublížený. Až jednou zase převezme zodpovědnost za naše životy a nebudeme házet vinu na druhé, tak možná budou i fotbalisté, kteří nebudou pořad fňukat.

Hlavně se podívej, koho jmenuješ - Arthur, Coutinho, Malcolm… tihle mě extrémně vytáčí.

Reagovat
smazaný uživatel

*převezmeme

Reagovat
Seydou Doumbia

Bohužel je to jednodušší furt kolem sebe kopat a házet vinu na jiné okolností než převzít zodpovědnost za svůj zivot. Dnes když něco těm kopačkam nehraje podle not tak je to problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Amen

Reagovat
Airus

A všechno hoši z Brazílie, kde je vše na hovno. On je to celkově hod mincí u kluků z jižní Ameriky, co se s nima stane po tom co přičichnou k penězům

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak zas abychom jen nekritizovali třeba něco dodat. Kdybychom my žili v totální chudobě bez elektřiny, jídla a sotva se střechou nad hlavou tak by možná i nás podovná lukrativní smlouva za miliony a vily, drogy, baby, auta zničili a vysrali se na svou fotbalovou kariéru. Neříkám že všichni, ale hádám že je velká skupina hráčů, kteří s tímhle stylem končí už po první smlouvě v JA.

Reagovat
Airus

Jasný, ale je to takovej smutnej fakt. Prostě u brazilců nikdy nevíš kde/kolik je ta hranice kdy to padne na hubu

Reagovat
Remt

každý posraný jednotlivec se cítí ublížený - Ty vole tak pod to bych se okamžitě podepsal. To si říkám už roky. Co se to poslední dobou děje že z každýho je ufnukanec. Každý hledá stále originálnější způsoby proč být ublížený

Reagovat
smazaný uživatel

Každý hledá stále originálnější způsoby proč být ublížený perfektne si to vystihl

Reagovat
gunner123

Reagovat
celeb

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Nihilister

Ta ublíženost lidí je až neuvěřitelná

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou takové kecy, část Brazilcu (a ostatních, ale u nich je to imo výraznější) na to srala vždy, když se dostali k prachum. A u některých je to bohužel i logicky, když celý život předtím byli zvyklí žít v bídě.

Ale vztahovat to na celou generaci a ještě tak trapne, že neprebrali zodpovednost za svůj život atd, jakože wtf, ty o nich víš úplne hovno, co v životě delali navíc jsem si nevšiml, že by ti hráči nějak extrémně (ne více než stáří i úspěšní hráči, stačí se přečíst libovolné bezfrazi) házeli vinu na druhe a to že si myslíš, že se dostali bez makáni do top světového fotbalu je už úplně smesne. Pořád to jsou jedni z nejúspěšnějších lidi na světě ve svém oboru.

Reagovat
smazaný uživatel

O přebrání zodpovědnosti za sebe samého nevztahuju na Brazilce, ale na celou společnost, to jen pro pořádek, protože sis to zjevně vzáthl jen na ně. To není o Brazilcích, o určitém národu, to je lidstvu samotném. Všichni se dneska cítí pořád něčím ublížení, omezení, poškození.

Bez frází mám z velké části pročtené, díky. Neříkám, že Brazilci si své pozice nevybojovali, ale uspokojili se. Jim stačí dostat se nahoru a pak už se jen baví. Procento těch, co na vrcholu vydrží delší dobu a soustavně pracují, aby se udrželi na vrcholu, je zanedbatelné. Drtivá většina si vydělá, kolik potřebují, a pak už to nějak doklepou. Sorry, takového hráče bych v týmu nechtěl.

Když budu konkrétní, Arthur opakovaně porušuje roky životosprávu, jeho výkony jsou nekonzistentní, má problémy s disciplínou a chováním, což byly důvody, proč se ho Barca ráda zbavila. Ten kluk má značný herní potenciál, ale ve 24 letech se chová jako nezodpovědnej sráč bez pracovní morálky. Půl roku ví o tom, že má zdravotní problémy a že měl jít na operaci co nejdřív. Vysral se na to a jde teď. Co to o něm vypovídá? Je to jen další "party boy player", co nikdy nenaplní svůj potenciál a to si dovolím říct už teď. Veškeré zdravotní problémy, které do teď měl, vyplývaly z jeho špatného přístupu ke stravě, tréninku a týmu, což opět bylo už v Barce a v Juve jen navázal.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Kucka

Reagovat
Manik...

Reagovat
gunner123

Reagovat
Kapřík

Reagovat
celeb

tak Umtiti je v tomto velmi podobny Melovi, mal ist na operaciu kolena a odmietal, skusal alternativy, magiu, woodo, talizmany a neviem co este (snad prehanam) a odstrelil si 1 sezonu + doveru klubu. Plat ma obrovsky a zda sa, ze ho nic nemotivuje hrat. Malcom nemal hlavne doveru + uvolnil miesto lazarovi Dembelemu. To, ze sme predali Malcoma, aby sme nasledne kupili Braithwaita je vysmechom sudnosti, ale zbytocne sa o tom vobec bavit. Este to potrva, kym prestaneme byt celemu svetu na smiech.

Reagovat
Seydou Doumbia

za poslední větu

Reagovat
celeb

co k tomu dodat, ani sa mi nechce verit, ze sa da nieco nechtiac len tak dosrat, to je skor vedoma sabotaz.

Reagovat
Seydou Doumbia

tvrdě budete platit za ty pokemony jako dembele coutinho griezmann no...+ nelonochod pjanic a zrakvený umtiti

Reagovat
celeb

takto, rozpredaju sa za lacno a budeme radi, ze sa zbavime platov. Kolko sa na tom strati nikto nechce uz ani riesit, mozno ked budu vesat Bartomea, tak mu to precitaju

Reagovat
smazaný uživatel

s tymi platmi si pockate kym im skoncia zmluvy...

Reagovat
celeb

tak zalezi aj na nich. V EPL by napr. Umtiti ten plat dostat mohol. Coutinho neviem, to by ho niekto velmi musel chciet, lenze ten ma v zmluve stanovene, ze dalsim zapasom by prekrocil hranicu, za ktoru by LFC dostal myslim 20mil. E(alebo libier?). On mi navyse nepride, ze hladi len na peniaze, ale rad by aj hral. Dembele az taky mega plat nema + ma profesionalny zivot stale pred sebou, tam to na nejake trucovanie nevidim. Najskor bude trucovat Umtiti.

Reagovat
FuckT

Reagovat
Kucka

Reagovat
Prefontaine

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Jordi Alba

Je to hodně špatný ? Mě vždycky přišel v Barceloně takovej nijakej, nebyl to vyloženě propadák, ale zas taky snad ničím nevyčníval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eLJay.91

Manuel Locatelli se nestěhuje ze Sassuola do Juventusu. Neroverdi nabídku dvouletého hostování s povinnou opcí ve výši 30 milionů eur odmítli a požadují o 10 milionů eur více.

Snad to neshoří na 10 mega. Vím, že to v současný době nejsou zas takový drobný jako 2 roky zpátky, ale byla by ohromná hloupost nechat si ho kvůli 10 mega utéct.

Reagovat
Yanek

Myslím si, že bude chtít zůstat v Itálii a kromě Juve se moc nemá kam posunout. Otázka času.

Reagovat
Greny

toto fakt nechapu ... s takovou nabidkou za mnou prijit klub ...

dvoulete hostovani s naslednou povinnou opci... to je tak nevyhodne pro hrace...

kdyz se nebude darit nemuze nikam odejit, kdyz by se naopak darilo tak stejne nemuze treba do Anglie nebo Spanelska ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsou ale pouze strategie kvůli účetnictví. Ty částky budou určitě splatné v určitém splátkového kalendáři.

Když se mu jeden rok nebude dařit, tak ho normální člověk neodsoudí a dá mu ještě rok šanci, přece jen v Juve je úplně jiný tlak. A když to po dvou letech nebude ono, může ho klub poslat hostovat/vyměnit/prodat. Nehledě na to, že když se mu bude dařit, tak bude na nějakou Anglii se Španělskem z vysoká srát. Navíc odejít z Itálie by byla sebevražda.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou vyjednávací tanečky. Nemůžeš udělat deal na první dobrou.

Reagovat
eLJay.91

Reagovat
10

jen aby tradičně netancovali a pak honili jako náhradu Pjaniće poslední den mercata

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky klidně možný. Ale Allegri na to bude tlačit, stejně jako na Pjanče, bude chtít oba. Bez nich je ten tým aktuálně nepoužitelný, pokud má být na hřišti pán z Madeiry. Jediný, co mě uklidňuje, je fakt, že Loca je chytrej kluk a do zahraničí by nešel.

Reagovat
Mato178178

preco vlastne odišiel z AC?

Reagovat
Noustress

lebo z AC odchadza všetko čo ma potencial

Reagovat
Mato178178

do sasuola?

Reagovat
smazaný uživatel

po gole Juve si o sebe zacal mysliet ze je Messi a proste problem v hlave, na ihrisku sa potom stracal a zacal stagnovat. Predaj bola najlepsia volba pre neho aj pre klub, lebo bez toho by nebol tam kde je. Na druhej strane je rozdiel hrat v Sassuole bez tlaku a v Juve/AC takze to, ze sa tam presadi este nieje zarucene... Jedina chyba AC v predaji bola ze nezakomponovali buy back klausulu alebo aspon 50 percent z predajnej sumy ako u Pessinu. Na druhej strane by to znizilo sumu za ktoru ho AC predalo a to potrebovalo peniaze na doplnenie kadra...

Reagovat
Mato178178

umm vdaka

Reagovat
Melchior

To samé jsme kdysi udělali s Verattim.

Reagovat
eLJay.91

To si právě pamatuju. I když situace byla dost odlišná. Tehdy jsme měli v záloze Pirla, Marchisia a Vidala a jestli se nepletu, tak v tom samým přestupáku kdy se řešil Verratti, přišel zadarmo Pogba. Takže záloha byla vyřešená a Verratti by byla jen třešnička, nákup do budoucna. Jenže PSG pak vyšponovalo cenu. Dneska je to jiný, záloha je totálně v hajzlu a u Locy by nešlo o nákup do budoucna, ale o okamžitou posilu.

Reagovat
smazaný uživatel

v AC by v zaklade nehral ani teraz... Mozno ak by bol Bennacer casto zraneny + cez africky pohar no je tam este Tonali

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že nebude

Reagovat
Zark

Jako náhradu rozbít prasátko(Ronalda) a přivést Jorginha, Verrattiho a Locatelliho

Reagovat
Furia Ceca

Když přijde Locatelli, tak ani Verrattiho netřeba... Ale Jorginha bych po tom, co předvedl na ME, bral

Reagovat
Zark

je ostuda, že je pořád mimo Serii A a u toho chuje Leonarda

Reagovat
Furia Ceca

Mně je to fuk... já ho prostě nemám rád.

Reagovat
Zark

já mu docela přišel na chuť, hraje takové to calcio moderno, které dnes potřebuješ, aby porazil španělsko, belgii i anglii.. nebo vyhrál v LM

Reagovat
Furia Ceca

Jorginho, Locatelli stačí Bohužel... díky vyhozeným penězům za Ronalda, Ramseyho, Rabiota a Arthura budeme mít jen na jednoho – a to ještě za předpokladu, že nikdo další už nepřijde... Maximálně Pjanić, pokud se nám podaří přimět Barcelonu k nějakýmu swapu.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Airus

U BArthura jsem byl optiista a čekal že se dá na něm jenom získat. Ale takovej mokrej pšouk jsem nečekal. Není divu že většina fandů Juve se brazilců bojí

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Arthur, to je jako Arthur Conan Doyle. Apropo přátelé, co právě teď čtete? Doporučíte mi něco zajímavého? Hledám něco nového (ne nutně ve smyslu současného), jakýkoliv žánr, třeba se mi to zalíbí.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Robin Sharma

Reagovat
smazaný uživatel

OK, všechno kromě tohodle žánru.

Reagovat
Freedo

Doporučuje 9/10 finančních poradců.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Freedo

Určitě to budeš znát, ale už roky uchcávám na Zeměploše od Pratchetta. Jazykově slast díky jednomu z nej českých překladů Kantůrka, vynikající humor trochu ve stylu Pythonů.

Reagovat
Freedo

Ještě doplnění, aby to bylo i tématické. Jedna ze zeměplošných knih s názvem Nevídaní akademikové se věnuje fotbalu.

A kdyby někoho nezasvěceného zastrašil počet dílů, tak jest dobrou zprávou, že na sebe knihy dějem nenavazují. Lze číst chronologicky, kdy člověk cítí literární vývoj od lehce nevážné fantasy až k úplné komedii, či si vybrat sérii oblíbených postav, které se opakují napříč sérií (mými favority jsou Mrakoplaš, Neviditelná univerzita a Městská hlídka, fajn je ale i Smrť, do Čarodějek se ještě musím dostat).

Reagovat
JarousFCB

vždycky když už mám dost nějakého žánru na kterém zrovna ujíždím, tak sáhnu po nějaké té Zeměploše. Na odreagování nejlepší co znám. Celkem by mě zajímalo, co si autor dával za drogy

Reagovat
smazaný uživatel

N. Humphrey: Prach duše

hlavnim tematem jest lidska subjektivita

Reagovat
FuckT

The Hunchback of Notre-Dame, The Sound and The Fury, Tales of Mystery and Imagination, Silas Marner, Billy Budd and Other Stories, Sapiens: A Brief History of Humankind, Just Six Numbers: The Deep Forces that Shape the Universe, The Formation of Vegetable Mould Through the Action of Worms, with Observations on their Habits.... Z poslednych co som cital, mas tam celkom mix vsetkeho mozneho. Ten posledny kus je extremne zaujimavy, nazries aj do metod, ktore Darwin pouzival pri svojom badani, a okrem toho ako cervy vytvaraju humus sa dozvies napriklad aj to, ze pomahaju archeologom tym, ze odkryvaju stare mury hradieb, atd.

Reagovat
Freedo

Za Reese.

Reagovat
FuckT

Velmi dobre skomponovane a super content. Co viac si clovek moze priat.

Reagovat
smazaný uživatel

bratři karamazovi

Reagovat
FuckT

Definitivne.

Reagovat
JarousFCB

Husitskou epopej nebo fajn je i Husitská trilogie od Sapkowskiho. Za mě lepší než celý slavný Zaklínač (i když to je asi tím, že se hlavní hrdina často motá pár kiláků od mého baráku)

Reagovat
Xavi

Steven Erikson. Příběh z Malazske knihy padlých. Má to deset dílů. První díl slabší, ale když tomu dáš šanci, tak je to pak neskutečné.

Reagovat
LAM

On není slabší.Jen tě hodí doprostřed nějakýho děje a ty nevíš vůbec nic

Jinak si na tom drtim angličtinu, jelikož je to docela síla.Teď jsem v půlce poslední knihy(Ještě že tak )

Reagovat
Xavi

Já jsem za polovinou devátého dílů. Mistr Kápě mě vem.

Reagovat
celeb

Ked docitam poslednu Dunu tak to pozriem. Nastastie v poslednyc 2 knihach uz nie su take dlhe filozoficke state na uvod kapitol s x-slovami, ktore si treba prelozit ...

Reagovat
smazaný uživatel

problemy s holenni kosti is the new Syfilis

Reagovat
smazaný uživatel

"Juventusu bude až tři měsíce chybět záložník Arthur" nebude...

Reagovat
celeb

Inak jeho najviac asi zlozila vyhrata Copa v 2019. Nasledne oslavy, kde si okrem medaily priniesol aj syfel ci chlamydie a prehnane sebavedomie. Nasledny navrat sa komplikoval a po navrate sa nevedel dostat do formy, straty lopt, strata sebavedomia, ...

Ten swap mu takisto nepomohol.

Urcite mu nepomohla toxicka sitacia v Barce, ale prevazne si za to moze sam.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele