Juventus uplatnil opci a koupil amerického záložníka McKennieho

03.03.2021, 15:06
Aktuality
Weston McKennie (© AFP)
Weston McKennie před sebou má další roky strávené v Turíně. Mladý americký záložník loni koncem srpna odešel ze Schalke na hostování do Juventusu a Stará dáma si tehdy zajistila opci na trvalý přestup, kterou nyní také uplatnila...

Hostování dvaadvacetiletého středopolaře vyšlo turínský klub na 4,5 milionu eur a za transfer nyní německá strana vyinkasuje dalších 18,5 milionu, suma pak nemusí být konečná.

"Částka ještě může navýšena o dalších 6,5 milionu eur v návaznosti na bonusech. Juventus s hráčem podepsal kontrakt platný do 30. června 2025," oznámil italský mistr v oficiálním prohlášení.

McKennie se v Juventusu příliš dlouho nerozkoukával a rychle si našel místo v prvním týmu. Do dnešního dne nastoupil k 31 soutěžním zápasům, v nichž dal i pět branek.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (30)

Přidat komentář
Fairplay

Weston McHype, alespoň že jde za nějakých 20 milionů, to je tak adekvátní cena za tohohle splašeného běžce. Být v jakémkoli týmu s fungující zálohou, tak dostane čuchnout maximálně z lavičky. Že plno fanoušků opěvuje jeho výkony je asi ta nejhorší vizitka zálohy Rabiot - Bentancur - Ramsey, to je taková fotbalová Noc oživlých mrtvol.

Reagovat
Beči

Na stranu druhou gól dát umí, má tam i nějaké asistence. Vím, že v záloze Juve je to spíš takový jednooký král mezi slepci, ale nelze říct, že by pro tým neměl žádný přínos.

Reagovat
Fairplay

Přínos má, ale to je právě ten problém. Pokud má v týmu, co chce vyhrát LM přínos dvacetiletý kluk, co jeho jediná přednost je snaha a bojovnost, tak to docela dává smysl, že na čelo ligy Juve ztráci v půlce sezony 7 bodů. Protože tohle prostě nestačí, za mě je i Kulu prozatím na hraně, u něj je to zase o naprosto zoufalý produktivitě.

Reagovat
El-Pistolero-68

Hlavně je blbé, že Kulu ve svých letech hraje zápas co zápas a prakticky nemá konkurenci, i když jeho produktivita je bídná. To taky o něčem vypovídá.

Reagovat
Fairplay

Je to pravda, na to jaký je Morata tragéd, tak si myslím, že letos by si zasloužil na tom hřišti být ještě víc, protože prostě produktivitou je o řád jinde..

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Slavia10

Jasně no, v té záloze přeplacenych namyšlených blbců je problém asi jediný týmový hráč a bojovník Weston

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby ses měl vyjádřit k Arthurovi? Jinak o Pjaničovi škoda mluvit, alespoň tedy prozatím... ten se sice pomalu zvedá, ale... no... uvidíme!

Reagovat
Gazdo

Pjanic sa zdviha? Co to?

Reagovat
Seydou Doumbia

V AS to byl hráč minimálně na Barcu. Geniální hráč. Škoda že se takhle posral.

Reagovat
Gazdo

V AS mal o vela rokov menej a ovela viac myslel na futbal nie na peniaze a na to ze uz je hviezda

Reagovat
Fairplay

Juventini ti řeknou víc, já sleduju akorát kvůli Ronaldovi, když není jiný zápas a program. Oni obecně Arthura celkem vzali, než se zranil, tak hra s ním prý vypadala o dost lépe. Mně osobně to nepřišlo, spíš jako když jednou za čtvrt roku odkope slušný zápas třeba Ramsey. Problém je, že ta záloha je tak sterilní a nedominantní, že tam je snadný zaujmout tím, co bys čekal, že bude samozřejmost. Podle mě měl Pjanic větší přínos pro Juve.

Reagovat
El-Pistolero-68

Jediný schopný záložník Juventusu, ale každou chvíli na marodce.

Reagovat
Eichel

Ja teda nemám moc pocit, že sa zdvíha. Skôr mám dojem, že toto je jeden z najhorších prestupov a to aj v tej bohatej konkurencií.

Reagovat
smazaný uživatel

No, rozdil mezi prvnimi zapasy a temi poslednimi jsem tam misty spatril, ale... ale... Zatim urcite plati stale to same, furt je to mizerie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Tohle si tady právě většina fanoušků dost uvědomuje, tak nevím, co se tady snažíš vytvořit? Ve svojí první sezoně za Juventus v 22 letech ukazuje naprosto s přehledem, že do týmu narozdíl od ostatních záložníků patří. Psát tady takovýhle kraviny jako McHype u hráče za 20m je úplně mimo.

Reagovat
db18

Reagovat
Zark

teď ještě prodat ronalda

Reagovat
milan78

pokud mu vydrží forma, tak za 3-4 roky za hodně slušný love, je to perspektivní prospekt

Reagovat
protiproudu

asset ty prospekte :D

Reagovat
gonzalesl_is_back

Bereme ho zpět!

Reagovat
milan78

Weston + Kulewski..., když nastoupili, tak byl juve schopnej vyhrát a dat branky..., tak mi bylo záhadou, proč nehráli častěji, ale souhlas s názory výš, v juve není NIC a i tihle perspektivní hráči působí jako něco extra.., ramsey bych okamžitě vyhodil, tohle by měl být zkušený atd atd, ten borec když hraje, tak juve je o 10 hráčích..., rabiot když nehraje Morata, tak jeden neví kdo tam je útočník, pokud vůbec někdo..., snad to aspoň Pirlo tuší..., bych si docela přál, kdyby proti nim hrála slavie by je musela rozsekat jak vary

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tam není trenér, kterej by tomu rozumněl

Reagovat
gonzalesl_is_back

Lol. Ramsey je z celé zálohy jasně nejlepší.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
berliner

Hlavne aby Weston vykopal s reprezentaci postup na MS 2022

Reagovat
smazaný uživatel

to nikoho nezajímá

Reagovat
milan78

mě ano.., těch amíků kolem 20 let je aktuálně v top ligách tolik, že si nejde nedat otázku jak se prosadí jako celek usa

Reagovat
db18

Super.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele