Juventus ukončil spolupráci s Andradem

08.04.2009, 15:42
Aktuality
Jorge Andrade se stal volným hráčem a může si začít hledat nový klub. Portugalský obránce byl před začátkem loňské sezony velkou posilou turínského Juventusu, situaci mu ovšem hodně zkomplikovala dvě vážná zranění kolena. Dnes se s klubem dohodl na rozvázání smlouvy...

"Juventus a Jorge Almeida Gomes de Andrade se dohodli na ukončení spolupráce a o všem informovali Lega Calcio. Hráč tak bude propuštěn a bude si moci najít nový klub. Juventus chce Andrademu popřát jenom to nejlepší do jeho další kariéry na klubové i mezinárodní úrovni," stojí v prohlášení Juventusu.

Andrade přišel do Juventusu před rokem a půl za deset milionů eur z Deportiva La Coruňa. Jenže odehrál pouhé čtyři ligové zápasy a od té doby soutěžní zápas nehrál. Přetrhal si totiž vazy v levém koleni a kvůli dvěma operacím a dlouhé rekonvalescenci vynechal zbytek sezony i červnové Euro.

Portugalský reprezentant se v létě po úspěšném zotavení vracel do herní praxe, jenže v červenci si při tréninku koleno opět poranil a potřetí zamířil na operační sál s tím, že si v letošní sezoně nezahraje.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
Bakary3

Za takový peníze a nic... peníze vylítly komínem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Smolař. Škoda, že se kvůli zraněním v Juve neměl šanci prosadit, určitě na to měl.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

většího smolaře jen těžko pohledat (to samé platí pro Juventus, protože takové prachy nové vedení jen tak nedává a přesto jsou v podstatě vyhozený oknem). je mi to líto, páč jsem od něj čekal velké věci. s Chiellinim by to byla špičková dvojka..., na druhou stranu Nicola nezklamal.

kdy se měl zhruba vrátit ? pokud vůbec existuje nějakej přibližnej termín...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zajímalo, jestli by se Chiellini vůbec posunul na stopera, dokud hrál Andrade, tak Molinaro seděl...

Reagovat
Kapřík

Legra mám mnohem radši . Já byl při Andradeho příchodu skeptickej, protože už měl něco odmarodíno. A bohužel se mi to potvrdilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Andradeho v každém případě velká škoda, ale na druhou stranu jsem rád, že se zase prosadil Legro

Reagovat
soukup

já ti dám vyhozený oknem, víš jak Deporu, kterej se topil v dluzích tenkrát pomohlo 10M eur?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově se mi zdá, že na ty hráče Depor uvalil nějakou kletbu, když odcházeli. Třeba Coloccini je v Newcastlu neskutečně tragický, možná se vám ještě vrátí.

Reagovat
soukup

rád bych aby se vrátil, nepochybuju o tom, že by u nás zase navázal na svý předchozí výkony

mě se spíš zdá, že kledbu uvalil Newcastle na svý posily ani si nevzpomenu na nikoho, kdo by tam v poslední době přišel a začal hrát líp než předtím, protože všici co odešli z Deporu špatně nehrajou, třeba Capdevilla, Arbeloa, Duscher...

Reagovat
smazaný uživatel

nikde nepíšu, že pod tím oknem nestál Depor s otevřenou brašnou

Reagovat
smazaný uživatel

Pamätám si ho ešte z Deportiva, veľmi dobrý hráč. MYslím že nebude mať núdzu o záujemcov. Podstatný je však zdravotný stav, ten rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak do Lazia snim mame špatný obrance,a byl by za darmo pro Lotita výhodný

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

možna ten plat ale tobyse zvladlo

Reagovat
One-Real

To mě mrzí...výborný hráče(škoda zranění) hlavně v Deportivu zářil....

Reagovat
Kapřík

No má pech. Jedno zranění mu zřejmě překazilo přestup do Realu a teď to samý v Juve. No, snad se z toho nějak vylíže, držim palce .

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak to je smoliar , si pametam , ked sa zranil minulu sezonu v 4.kole prave proti AS , odvtedy vobec odohral nieco ? Myslim ale , ze Juventus mohol spravit iny krok , napr. ani Arsenal kvoli dlhodobemu zraneniu nepustil Rosickeho .

Reagovat
smazaný uživatel

Nie,pusti ho az po sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím, já bych to trochec poměnil v tom Juve...Bývalo to takový mužstvo...obrana v prdeli a záloha stárne...v útoku ten Trezeguet a Del piero zatím stíhá(navíc Amauri je šikovnej, škoda zranění)...

Reagovat
SqueeZy

Sbohem a satecek..,

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
hawk

mohl by se pak vratit do deporu, prece jen jeho nej casy jsou spojeny s la corunou. Jinak je fakt smolar, nebyt zraneni, tak si myslim, ze by v juve hral zaklad

Reagovat
soukup

no nevím jestli si ho budem moct dovolit, peněz nemáme moc a na to kolik toho odmarodí bude chtít mít asi velkej plat, navíc kdoví jak to s ním vypadá po všech těch operacích

Reagovat
Xavi

Tak pokud je aspoň trochu soudný a má k Deporu nějaký vstah, tak velké peníze by nemohl chtít.

Reagovat
Slejdy

hipec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele