Juventus, Real i Barcelona budou i v příští sezoně hrát Ligu mistrů

15.06.2021, 21:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
exot12

Veľké prekvapenie

Reagovat
Čekám na brejk

Divím se, že nikde není ani zmínka o rozlosování prvního předkola LM a KL. Slovan Bratislava bude hrát s Shamrock Rovers (Irsko). Trnava s Mostou z Malty a Žilina bude hrát s Dila Gori (Gruzie). Legie Varšava dostala nejhoršího soupeře z dané skupiny 4 dvojic Bodo/Glimt z Norska, to nebude vůbec lehké. A Worclaw hraje s Paide Linnameeskond z Estonska. Tak jsem zvědavý jak se slovenským a polským týmům bude dařit . A ještě zajímavost, někdo z dvojice Lincoln Red Imps (Gibraltar) a Fola Esch (Lucemburskou) bude v 2. předkole LM, což už je jisté i 3. předkolo EL a čtvrté předkolo KL. Protože gibraltarský tým byl nasazený. Zítra se dozvíme i soupeře Sparty v 2. předkole LM .

Reagovat
smazaný uživatel

protože je to článek o LM

Reagovat
Čekám na brejk

Právě, že článek o tom rozlosování nikde není, tak jsem si řekl, že nejvhodnější bude se o tom zmínit zde a ne v nějakém článku o ME, kde by to bylo úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Kosované postoupí z toho předkola 4 a nevyloučí je zas kvůli virohysterii

Reagovat
Čekám na brejk

Hraje se v Albánii, Ti by to snad tak hrotit nemuseli . Teď už UEFA chce jet to pravidlo, že daný pozitivní hráč jde do karantény a zbytek se jde přetestovat a Albánci by to snad měli dodržovat. Je pravda, že i díky těmhle loňským zářezům Kosovanů byl Lincoln Red Imps nasazený .

Reagovat
Dan Gubić

Hm tak pozerám na možných súperov v 2. predkole a to už je docela peklo pre slovenské kluby čakal som že tu pár predkôl budú ľahší súperi, a ono je to ťažšie ako EL

Možní súperi Trnavy v 2. predkole:

Hammarby (SWE) Raków Czestochowa (POL) Sepsi OSK Sfantu Gheorghe (ROU) Servette (SUI) Újpest (HUN)

Reagovat
smazaný uživatel

a myslíš, že to tu někoho zajímá?

Reagovat
Dan Gubić

To ma nenapadlo

Reagovat
Čekám na brejk

Ono v těch prvních předkolech KL vlastně žádný rozdíl oproti EL není . To případně až v těch pozdějších, kdy například není moc šance dostat někoho z TOP lig, ze Španělska tam dokonce tenhle rok nebude nikdo díky vítězství Villarealu v EL. Ale v těchto prvních si člověk nepomůže . Vlastně jedinému komu se to podle mého ulehčuje jsou asi mistři slabších lig, těm se cesta minimálně do skupiny značně zprůchodnila. Šlovan by snad alespoň skupinu KL dát mohl, ta cesta je celkem otevřená. Teda ve 2. předkole LM jim teď, pokud vyřadí Shamrock Rovers nalosovali Young Boys, takže tam asi cesta nevede, ale pořád i po vypadnutí v 2. předkole LM, bude stačit postoupit v jednom případě ze 2 .

Reagovat
smazaný uživatel

to se ví

Reagovat
smazaný uživatel

Dostali trest od vedení PL zato, že chtěli svobodně podnikat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokutu dostali jen anglicke kluby zminene 3 v clanku ani zadny s Italskych sankci nedostal ..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak to i píšu.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu necekane ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele