Juventus před šlágrem počítá zraněné, potíže má i Morata

02.10.2014, 19:23
Aktuality
Suverénní obhájce titulu z Turína v neděli čeká velká bitva s druhým AS Řím a v táboře Juventusu by si jistě dovedli představit pohodovější průběh veškerých příprav. Ve včerejší generálce přišli k úrazu obránce Cáceres s útočníkem Moratou a doplnili tak nedoléčené Pirla s Barzaglim...

Tím přitom výčet špatných zpráv nekončí: turínský celek zároveň ve středu od Atlétika poprvé v sezoně inkasoval a utržil těsnou porážku 0:1. Zatímco tedy AS Řím dovezl z Manchesteru solidní bod za remízu 1:1 a udržel si tak letošní neporazitelnost, v lize nadále stoprocentní Juventus o ni přišel.

Dobrou zprávou pro Bianconeri je, že by alespoň Martín Cáceres nemusel ze základní sestavy vůbec vypadnout. Uruguayský zadák si v zápase s Atlétikem vykloubil rameno, a i když se ho lékaři v zámezí okamžitě povedlo nahodit zpátky, Cáceres nakonec tak jako tak předčasně střídal.

Dle informací italské Gazzetty by nicméně cenný univerzál měl být schopen v neděli normálně nastoupit od začátku, a totéž by se mohlo týkat rovněž Álvara Moraty.

Španělský forvard, který nedávno oslavil první branku v novém působišti, ve středečním utkání sice pouze střídal, přesto stihl v pravém stehnu hned dvakrát ucítit nepříjemné pnutí. Ani Moratův start ovšem v tuhle chvíli nelze kompletně vyloučit; útočníkův stav bude v příštích dnech bedlivě monitorován.

Menší štěstí už mají stoprocentně nedostupní záložníci Rômulo s Marronem a také hvězdný Andrea Pirlo. Ten si letos stále ještě nekopnul a před nadcházejícím šlágrem může doufat leda tak v lavičku náhradníků.

Zvláště frustrující je potom případ dlouhodobě zraněného Andrey Barzagliho, jemuž řádně neulevila ani operace pravého kotníku. Italský stoper dnes opět chyběl na tréninku a nedělní střetnutí bude muset sledovat pouze z tribuny. Po další konzultaci se specialistou by pak mohl být připraven alespoň na první klání po reprezentační přestávce.

Autor: Tomáš Daníček / gazzetta.it, football-italia.net

Komentáře (45)

Přidat komentář
Kornovec

to bude velky zapas. docela preju AS, aby vyhrali. Juve v LM dopredu vcera nic nepredvedl, tak uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

po tom co predviedli v madride je to jednoznacne vyhra pre AS, dlho som nevidel muzstvo ktore malo kontrolu nad zapasom aby hralo iba na remizu a nakoniec odisli naprazdno - uz vidiet prve Allegriho vysledky prace

Reagovat
Kornovec

jn, ve druhe puli byl Juve na balonu fakt casto, ale k moc strelam to nevedlo a Atleti je potrestali. proti AS to bude asi o necem jinem

Reagovat
Lifted

ono v poslední době hrát proti Atletům u nich je dost na hovno.. Sleduju jejich mače v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsme ho prodali v pravou chvíli.

Reagovat
Kornovec

ty jsi chuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi ako ta zahranicna mrdka hrasko .

Reagovat
smazaný uživatel

důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze je odchovanec a velky madridista . A ten priemer na gol ma neuveritelny . To hrasko nema sancu prekonat . A nehovoriac ze vcera ukazal ze velky rozdiel medzi nim neni . Ale furt iba hate

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to byl tak velký madridista, tak hned neodejde, nebo by aspoň nešel do klubu, kde je ještě větší konkurence. Spíš jsou to jen kecy, ted zase leze do prdele Juventusu a básní o tom, že je to tam jak v nebi. Včera jsem se nedíval, tak nedokážu posoudit, ale to že o něm říkáš, že je mrdka o tobě mluví za hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

jj pretoze pre 21 rocneho hraca je sen mat za sezonu 800 minut . A pre jeho progres ani nehovorim . Aka vatsia konkurencia ? Ved Llorente je teraz bez formy . Kludne po case ho posadi na lavicku . Nehovoriac o tom ze teraz je Morata 12sty hrac Juve a ma podobnu poziciu ako Isco . A snad niekto nechce porovnavat Benzemu ( ktory je dokonaly pre hru Realu a Llorenteho ) .

A ziadne keci nema o Reale hovori iba v dobrom . Ale teraz hra v Juve a co ma hovorit som tu iba preto aby som spravil progres a o par rokov spat do Realu ? Inak serem na cely Juve ?

Reagovat
Ed_Hazard

to že medzi nimi nie je rozdiel nevadí....Álvaro potrebuje hrať a u nás by si nezahral, keď dosepeje do world class útočníka tak sa vráti...a on vyspeje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že to proti AS bude oveľa lepší výkon ako s Atleticom a vyhráme

Reagovat
Switchback

Real za jeho prodej fakt strašný ,,kopýtko,,

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Lifted

Tak aspoň, že to uznáš :D Lepší jak David Villa za 4

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nebude vazne . Repre nominacia na slovensko vola za Munira

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Morata? Jak na vás působí po těch pár minutkách co odehrál?

Reagovat
Il Architetto

Těžko soudit. Chce to, aby hrál od začátku a co nejvíc.

Reagovat
10

i za těch pár minut bylo vidět, jak si věří, že má rychlost, bojovnost...bude to posila

Reagovat
DelPiero137

Pride mi az moc sebecky (priliz chce dokazat+tie sladucke recicky o Juve), rychlost/techiniku ma ale pusta sa zbytocne do presily. Uvidime co dalej, to jeho zdravie nie je dobre znamenie...

Reagovat
andycek1

Nechápem co tolko kritiky na Alvara pritem skoro nedostal šancu a pripáda mi lepší ako Llorente podla dojmu Dúfam že bude hrát už 90 min. konečne a cez víkend porazíme AS FORZA JUVE FINO ALLE FINE !!!

Reagovat
Jajinek

OT EL:

Strašidelnej výkon... půl týmu navíc chytají křeče...no... na Violu jdeme úplně mimo... začíná se to srát jako vloni.

Dobře nezahrál snad krom DAmbrosia nikdo.

Reagovat
10

do gólu Icardiho "z hovna" jste se v druhým poločase jen bránili, to jsem nechápal...Karabach překvapivě dobře napadal, to vám dělalo celkem problémy, být tam trošku větší kvalita vepředu, tak to snad projedete. Líbil se mi jen Ranocchia.

Reagovat
lnterista

ja bych rekl ze branime porad a to napadani az na nasi pulce mi teda docela vadi

Reagovat
Houfi

Tohle bude výhra AS a marodka je na obou stranách....

Reagovat
Furia Ceca

Nebude, pochybuju, když AS na Juve Stadium uhraje alespoň remízu.

Reagovat
Furia Ceca

Itálie! Už druhý kolo po sobě uhrály její kluby druhý nejvyšší koeficient kola! Škoda toho Juventusu... Alespoň bod mohl být.

Reagovat
Furia Ceca

Ale my to nahradíme!

Reagovat
smazaný uživatel

Juve by v součastnosti porážka jenom prospěla

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
stuff

to je otazka. Mozno aj vyhra. Podla toho, ci ideme spravnym smerom.

Reagovat
danko10

Aspoň. že Rím ide do zápasu v plnke. Castán, Astori, DDR, Kev, Ucan a bohvie čo je s Maiconom, po tom jak sa v utorok odpotácal z placu...

Reagovat
smazaný uživatel

A bude taky takový článek o lazaretu AS, ať to je spravedlivé?

Reagovat
Votas

fanoušek Fredymu řekl, aby se probudil a jeho to popudilo...ještě se zjistí, že sedává pravidelně ve třetím okruhu za brankama soupeře a leccos bude vysvětleno

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Cáceresa budu mrdky este silnejsie, bez Barzagliho sa zaobidu a Morata je v ITA zatial nikto. Jediny, kto im bude fakt chybat, je Pirlito, tu zalohu vymazeme jak ceruzu.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

funny?

Reagovat
smazaný uživatel

proč mluvíš jak idiot?

Reagovat
M11

protoze je idiot ?

Reagovat
smazaný uživatel

V nedelu vyhrame nad Juve 2:1 ;-) Forza Roma :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že by to pro nás neměla být nějak komplikace..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele