Juventus jsem nemohl odmítnout, nechal se slyšet Toni

08.01.2011, 11:55
Aktuality
Luca Toni po teprve půlročním angažmá opustil Janov a včera přestoupil do Juventusu, kterému se upsal do června 2012. Zkušený kanonýr si tím podle svých slov splnil sen a za cíl má jediné - vyhrát s turínským klubem italský titul, který mu v jeho sbírce stále chybí...

”Jsem šťastný, splnil se mi sen. Odmítnout Juve zkrátka nelze, moc jsem o tento přestup stál. Vlastně jsem šel dolů s platem, abych přijal tuto nabídku,” nechal se slyšet bývalý italský reprezentant, kterého Juventus získal zadarmo.

”Přišel jsem ukázat své umění, o kterém jsem naprosto přesvědčen. Znám tým a znám jeho touhu vítězit. Minulý rok jsem byl s Římem krůček od splnění snu, takže věřím, že nyní budeme bojovat o Scudetto až do konce,” dodal na včerejším oficiálním představení.

Juventus má momentálně na marodce útočníky Iaquintu a nově Quagliarellu, nová akvizice tak zřejmě nastoupí již zítra večer ve šlágru kola na Stadio San Paolo. ”Jsem připraven nastoupit proti Neapoli, rozhodnutí je na trenérovi. Bylo by skvělé hrát po boku Alessandra Del Piera, to je velký šampion,” dodal Luca Toni.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (376)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele